Dövme Hint kınası yapmak isteyenler(gösterimli)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
canım oksijenli suyu eczaneden ...kına taşı (alman taşı diye bilinir) ise aktardan bulabilirsin

kızlar bana çok acil kola yapılan modeller lazım.....ama bu desenler nerede satılıo nolur biri bana sölesin

ay cok güzeller ya ellerine saglik bende yapmak isterim ama kendim yapabilirmiyim bilemem

KIZLAR ÖNCELİKLE KENDİMCE DAHA KOLAY GÖRÜNENLERİ EKLEMEYE ÇALIŞTIMyerimseniben

hint kınası içine eklenen "alman taşı" alerji yapıyor bilginize..

ben yazın haftalarca göz şişliği, alerjik rinit ve vücutta oluşan kabartılarla ile uğraşmıştım

ben bu tarifi başka bi yerde de okumustum denedim ama göründüğü kadar kolay olmuo bi kere onu deseni dolduracak sekilde sürmek zor bilmiyorum belkide ben cok katı yaptım ama daha fazlası sıvısıda olmazdı die düşündüm ve tutmadı bayağı uzun bekletmiştim halbuki mafoldumben

model güzel bide dallar elinin etrafını saran modeller çok güzel duruyo elde

canım ellerine sağlık bende dövmeyi çok seviyorum ama kalıcı yaptırtmak istemediğimden hint kınası yapmayı çok istiyordum fakat tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyordum.çok teşekkürler paylaşımın için kesinlikle yapıcam sayende.ne kadar dayanıyor bi 15 20 gün dayanırmı.hemen çıkmaz değilmi.

arkadaşlar taşlı nasıl oluyor? o taşlar acıtmıyor mu düşmüyor mu?

bu arada, model çok güzelmiş. bende düşünüorum yaptırmayı.

çook güzel olmuş hemen alıp bende deneyeceğim yaaaa süpper güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…