Dövme Hint Kinasi Sekilleri

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
bende cok begeniyorum hint kinasini, ben bilegime birde ayak bilegime yapmak istiyorum cok hosuma gidiyor, peki bu hint kinasi ne kadar süre kaliyor???

yav bu dövme olayı ne menem bişey ki, ayak bileğine halhal görüntüsü verip yaptırsak nasıl olur acaba :) ama nerden yaptırıciiiiiz onu bilmiyom :=)))

çokk güzel yaaa.bunlar nasıl yapılıyo ki acaba?

bir zararı varmıki özelliklede hamile bayanlara bende yaptırmayı çok istiyorum ama hamile olduğum için korkuyorum bebek için

çokk güzel yaaa.bunlar nasıl yapılıyo ki acaba?

aktarcılarda satılıyor. ben aldım yaptım çok ta güzel oluyor. ama sonra annem gözümde mor bir türk kınası bıraktı tatlicadiarzu. çünkü kına heryere dağılıyor. sen ne kadar dikkat etsende uçuyor. toz şeklinde çünkü. ve asla ve kat'a çıkmıyor. o yüzden dikkat diyorum arkidişler :1hug:
:enbuyukkk:

Valla benim fasli arkadasim benim kina gecemde bole sekil yaptiydi ellerime siringar icine ozel karistirlmis kina,ezilmis sarimsak,ve zeytinyag , .... sekil veriyordu

banada dubai bedevi çadırında yapmışlardı hemde 1 dakkada hari ka oluyor ama ömrü kısa çabuk çıkıyor marifet işi umutla kalın

yaa bende istiyorum ama evde yapamam,beceremem böle güzel olmaz İstabul'da yapan bi yer bilen var mı

cok guzeller ama benım nısanlım abım babam hıc sevmez kınayı kokusunu

ben yaptırmıştım ilk yaptırdığınızda çok güzel duryor çıkınca böle delik delik oluyor iğrenç duruyor üff sanki yapıştrma döwmeler gibi ama bir iki gnlük içinse değer yaptırın yanii 5 gün kesn gidiyor

4. siradaki ve sondaki ayaga yapilan cok hos!!!!!!!!!

gercekten cok güzeller bayildim özellikle ayaklardakine.

Evet arkadaşlar bende denedim hint kınası iyle deseni güzelce yaptım bir kaç saat beklettim sonra yıkadım baktımki hiç bir şey olmamış yani derime işlememiş.Ben onu normal suyla karıştırdım,buna başka birşey mi katılır.Aktarcıya gittim kına taşı koymam gerekiyormuş ve bir daha denemedim.Bunu tam bilen varmı? Saygılar

KINA NEDİR?

Kına; Botanikte terim olarak LAWSONİA İNERMİS adıyla anılan,Kuzey Afrika ve Batı Asya da yetişen küçük bir çalı bitkisidir. Yaprakları toplanır,kurutulur,öğütülür ve üzerindeki doğal maddelerin korunmasına dikkat ederek saf bir pudra haline getirilir.
Kına doğal bir boya çeşididir.Kınanın ağrı ve stres azaltıcı,sakinleştirici özelliğe sahip olduğu bilinmektedir.

GEÇİCİ DÖVME İÇİN UYARILAR….

*Kına alerjik bir maddedir.alerjik bünyelerde kaşıntı ve kızarıklığa neden olur.
*Dövme yapılırken bölgede aşırı kaşıntı-yanma hissedilirse bol sabunlu su ile yıkanmalıdır.
*Açık yaralara ,sivilceli ve hassas bölgelere kına uygulanmamaktadır.
*Malzeme gözle temas etmemelidir
bende hint kınasını çok seviyorum ama banada alerji yapıyor...

arkadaşlar bende yazın sahil kenarındaki tattooo cuların iksirini çözmüştüm..:KK70: öncelikle hint kınası ve saç boyası açan solüsyondan kına kıvamında bir kıvam elde edene kadar karıştırıyorsunuz.. çok az milktar gerekiyor zaten.. sonra çizmek isteğiniz şeklin üzerine aydınger denen tek şeffaf kağıtları koyup cd üzerini yazdığımız kalemlerle aydıngere çiziyoruz..daha sonra dövme yapmak istediğimiz alana koltuk altı roll on unu sürüp bir kaç dk ka aydınger kağıdının çizilen kısmını bekletiyoruzki şekil roll on aracılığıyla çıksın bedene..ardındanda kına ile yaptığımız karışımı sivri uçlu vede biraz daha kalın uçlu 2 çubukla çziiyoruz ..ince çizgiler sivri uçluyla kalın çizgiler kalın uçlu çubukla.. işte hepsi bukadar sadece ilk gün su ile temas etmemesi gerekiyor.. sanırım her defasında para vermekten iyidir...

X