• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hint kınası bu kadar kötü mü??

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar, hint kınasıyla boyayalı 2 hafta oldu. saç dökülmem gözle görülür derece azaldı. ben çok memnun kaldım. ama sürekli yıkamada akıyor. eski bir havlu kullanmanızı öneririm.

bir de ben kınayı zeytin yağıyla kardım...

ben küçükken annem saçım gürleşsin diye hint kınası yapardı içine ceviz yagı kına taşı katardı çok gür
saçlarım yok ama ben bir zararını görmedim. herkese nasıl boya markaları iyi gelmiyorsa hint kınasıda öyle bence ama çokta göz korkutacak birşey değil ben boya kadar zarar vermediğini düşünüyorum yokse ben kel kalırdım :)

sac zarar gormes aksine beslenir ama bu sacıda artık degistiremezsin

nasıl kullanıyorsunuz ?
ben lisede yakmıştım harika olmuştu saçlarım siyah yakmıştım fönlü gibi olmştu yıkayıp kuruyunca kabarmıyordu
sonra kahve chestnut daha doğrusu yaktım ama o kadar iyi olmadı
şimdi de tekrarlamak istiyorum ama kahve mi chesnut mı daha koyu oluyo bilmiyorum ikisi de var yakamadım o yüzden
tarifine göre yapmıyordum ben çok bekletiyordum seralayıp yatıyordum ve kurumuyordu daha iyi geçiyordu rengi o yüzden ama zarar verir mi acaba ?
cevaplayacağınız için şimdiden teşekkürler..

ben tam tersini duymustum cnm hınt kınası saça zarar veriyor ve cok dökülme oluyor dıye sende demekki farklı bir etkı yaptı

Back