selam arkadaslar ben almanya da yasıyorum ve burda hint li komsumuz var ayrıca carsimizda bi cok hint kıyafetleri satan magzalar. bende ilk buraya geldigimde hint li kadınları merak eder ve etrafıma hep bakardım. cünki nede olsa hint filmleriyle büyümüştük. daha bi kez olsun güzel bi hint kadını göremedim. o filmdekiler ya özel seciliyo yada makyaj harikaları. ama şu bi gercek ki sacları gercekten cok uzun ve güzel. sordum bi gün satıcı kadına sadece bebe yagı sürdügünü söyledi . bende ama hint yagı varmış dedigimde güldü kadın. up uzun sacları var ama kısa boyları vede cok esmer tenleri var . istisnalar tabiki vardır ama ben daha o filmlerdeki gibi kadınlar göremedim ayrıcada gördüklerimin cogu temizlik fakiri malesef
selam arkadaslar ben almanya da yasıyorum ve burda hint li komsumuz var ayrıca carsimizda bi cok hint kıyafetleri satan magzalar. bende ilk buraya geldigimde hint li kadınları merak eder ve etrafıma hep bakardım. cünki nede olsa hint filmleriyle büyümüştük. daha bi kez olsun güzel bi hint kadını göremedim. o filmdekiler ya özel seciliyo yada makyaj harikaları. ama şu bi gercek ki sacları gercekten cok uzun ve güzel. sordum bi gün satıcı kadına sadece bebe yagı sürdügünü söyledi . bende ama hint yagı varmış dedigimde güldü kadın. up uzun sacları var ama kısa boyları vede cok esmer tenleri var . istisnalar tabiki vardır ama ben daha o filmlerdeki gibi kadınlar göremedim ayrıcada gördüklerimin cogu temizlik fakiri malesef
saçına mı bebe yağı sürüomuş? saça bebe yağı sürülür mü ki?
hem de banyodan soraaa??? aboo kız bitlenmez mi saç?
banyodan sora saça yağ flan süremem ben huylanırım yağlı yağlı,kadın atmış olmasın? ya bazıları böle var ya saçı ya da cildi güzelse napıosun cildine,saçına flan die soruosunuz,sırrını vermek istemediği için ya bişi yapmıorum dio ya da başka bişi atıo yalan sölüo,benim bi arkadaş sormuş birine parfümün çok güzel adı ne die,kız alakasız bi parfüm ismi atmış gerçeğini sölememek için :)))))
hint kadınları hiç güzel değil bu arada..ne varsa iskandinav kadınlarında..isveç norveç finlandiya ve rusyanında kızları güzel bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?