Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben hint elbiselerini ve takılarını hindistandan anlaşmalı olduğum bir şirket vasıtasıyla getirtiyorum. Piyasanın çok altında fiyatlar. Facebook sayfamız üzerinden katologlara bakabilir, beğendiğiniz ürünü gittigidiyordan 12 taksitle alabilirsiniz.
Link yazma hakkım olmadığı için adresi yazamıyorum. İlgilenen olursa özelden yazabilirim.
Bikaç örnek eklemek istedim sizin için. Fiyatlarımıza mutlaka göz atın derim.
xxxxxxxxxxxxx
Gittigidiyor adresimiz de bu. Fakat orda şu an çok çeşit yok malesef. Ürünlerin çeşitlerini facebook syafamızda daha fazla bulabilirsiniz. Facebookda beğendiğiniz ürünü gittigidiyora ekliyorum.
Arkadaşlar ben hint elbiselerini ve takılarını hindistandan anlaşmalı olduğum bir şirket vasıtasıyla getirtiyorum. Piyasanın çok altında fiyatlar. Facebook sayfamız üzerinden katologlara bakabilir, beğendiğiniz ürünü gittigidiyordan 12 taksitle alabilirsiniz.
Link yazma hakkım olmadığı için adresi yazamıyorum. İlgilenen olursa özelden yazabilirim.
hala satışlarınız devam edio mu bana link atabilir misiniz ben almak istiyorumArkadaşlar ben hint elbiselerini ve takılarını hindistandan anlaşmalı olduğum bir şirket vasıtasıyla getirtiyorum. Piyasanın çok altında fiyatlar. Facebook sayfamız üzerinden katologlara bakabilir, beğendiğiniz ürünü gittigidiyordan 12 taksitle alabilirsiniz.