Kına Gecesi Hint Elbisesi ve Hint Takısı arayanlar buraya!!!

hande1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
14
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben hint elbiselerini ve takılarını hindistandan anlaşmalı olduğum bir şirket vasıtasıyla getirtiyorum. Piyasanın çok altında fiyatlar. Facebook sayfamız üzerinden katologlara bakabilir, beğendiğiniz ürünü gittigidiyordan 12 taksitle alabilirsiniz.

Link yazma hakkım olmadığı için adresi yazamıyorum. İlgilenen olursa özelden yazabilirim.

Bikaç örnek eklemek istedim sizin için. Fiyatlarımıza mutlaka göz atın derim.

Elbiselere bayıldım ya bana özelden yazarsan sevinirim.incelemek istiyorum fiyat falan nedir.

Elbiselere bayıldım ya bana özelden yazarsan sevinirim.incelemek istiyorum fiyat falan nedir.

100tane mesajım olmadan özelden yazamıyormuşum. O yüzden burdan yazmak istedim. Boşlukları birleştirirseniz link ortaya çıkar sanırım. Kusura bakmayın nolur.

xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
elbiseler çok hoş gerçekten, fiyatını merak ettim gittigidiyordan bulmaya çalışayım bende..

elbiseler çok hoş gerçekten, fiyatını merak ettim gittigidiyordan bulmaya çalışayım bende..
xxxxxxxxxxxxx

Gittigidiyor adresimiz de bu. Fakat orda şu an çok çeşit yok malesef. Ürünlerin çeşitlerini facebook syafamızda daha fazla bulabilirsiniz. Facebookda beğendiğiniz ürünü gittigidiyora ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar nacizane fikrim şu bu konu hakkında. ben anlam veremiyorum. biz türküz. biz anadoluluyuz. büyük b,r geçmişimiz tarihimiz var. illaki siz de bunu inkar deiyor değilsiniz. sonuçta heves ediyrosunuz . ama elalemin kültürünü yaşatmak yerine zaten sıon günlerde iyice demode olmaya başlayan bindallı ve kına kültürümüzü yaşatalım.allah aşkına..

ben de kınamda hint kıyafeti giymek istiyorum,yardımcı olabilir misiniz,satış yeriniz neresi,bi de bunlar dikişsiz geliyomuş diye okumustum bu oğru mu acabaikendim dikeceksem ne anladım ben kıyafet almaktan

ewt ya ben de istiorum,lütfen ilgilenirmisiniz?5.sıradaki çok güzel özellikle onun fiyatını öğrenmek istiorum.link weremiorsanız fiyat werin bari :)

hem gittigidiyor,hem de faceten bulamadım.özel msj atamıorsanız mail adresini bırakın size ulaşalım.
çok az waktim war,eğer olmayacaksa başka seçenekler bulmam lazım.

mesajınızı aldım, faceten de ekledim sizi. Ancak ordan yazdığıme mesaja cevap alamadım. Acil olarak beklemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…