• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindistan Cevizli Ve Cikolatalı Parfümler ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar bn hindistan cewzli ve çikolatalı parfüm arıyoruum bildiğiniz markaları söylersenz çok sewnrma.s

yaa kimse yardımcı olmıcakmı

m.gif
e.gif
r.gif
r.gif
w.gif
e.gif

Canım Hillary Duff 'ın parfümü var. hani tatilde hindisatn cevizli güneş yağları olur ya, aynı onlar gibi kokuyo. Çok şahane bi kokusu var. Ben parfüm sınırımı aştığım için alamadım daha ama elimdekilerden biri bitsin hemen gidip onu alıcam..

carmincim bunun adı tam olarak ne bide fiyatı ve ml.i konusunda bilgi vereblrmsn

Escada - Margaretha Ley
Çiçeksi, oryantal bir koku... Sümbül, şeftali, erik, hindistan cevisi, misk, vanilya, yasemin, gül karışımı.
ben escadanin parfumlerini begenirim
bide çikolatalı parfum pek yoktur şekerli var daha cok :p

walla mesurecim pastayıda çok sewerim hoş olurr yani öyle koksam :)

didosh.cum bn tek h.cevizi koksun istioruum ya onda çok şey varmış yinede saol :)

parfumler yalnizca bi esansdan olusmuyo canim malesef birsuru esansin karisimiyla olusuyo ornek veriyorum hindistan cevizi esansi daha yogun kullanilmistir burna ilk gelen koku o yuzden hindistan cevizi'dir..

yasakkelime ayy bu yukardaki bayrak nerden çıktı anlamadıım isteerek yapmadıım yani türk bayrağı dururken !

Sevgili hylgzlm, bende çikolatalı parfüm arıyordum lakin bulamadım. Bunun üzerine çikolata esansı almaya karar verdim. İnternetten buldum 5 ytl...Zaten parfüm sabun kozmetik yapımında kullanılır diye yazıyor. Merkez MUğla da. Neyse getirttim. Bir de ne göreyim ürünün üzerinde İstanbul Beyoğlunda şatış bayileri varmış. Benboşuna internetlerden uğraşmışım beklemişim üç gün falan :) neyse gelen ürün gayet güzel. Ben şimdi az bir kısmını suyla seyreltilmiş saf alkolle karıştırıp parfüm yapmayı deneyeceğim. Olmazssa direkt olarak esansı süreceğim. öyleside güzel oluyor. İsim vermek doğru mu bilmiyorum ama google dan çikolata esansı diye ararsan hemen çıkıyor küçük bir şişe.... belki yardımım dokunur diye bilgi vereyim dedim
sevgiler

KENZO/AMOUR tavsiye edebilirimyerimseniben
D&P den almıştım ben,gzl kokudur,durdukça güzelleşir.

s.gif
e.gif
l.gif
a.gif
m.gif
l.gif
a.gif
r.gif
hanimlar.bayan olarak en sevdigimiz konulardan biri dimi parfuma.s sus makyaj filan.neys eben tatli kokusu olan rafum severim.MAXMARA kokusuna acayip hastayim.kokusu geldi mi bitiyorum.ama birsey de deyim JADORE rafum duydunuz mu bilmioyrum,herhalde biliyorsunuzdur.azerbaycanda cok kadin sever onu.ne zaman onu sursem birileri illa sorar nerden aldin ,sen mi kokuyorsun, ismi ne,(cogu zaman erkekler sorar sen mi kokuyorsun boyle guzel :1hug:)

Back