- 4 Eylül 2013
- 331
- 8
-
- Konu Sahibi sosomariam
kahvaltıdan önce 2 çorba kaşığı coconut butter yedim; iştahımı inanılmaz kesti ve doyma hissi veriyor( çok geç uyandım bugun)
normalde bir sürü ekmek yerim kahvaltı en sevdiğim öğündür; fakat ekmeği de yiyemedim
gözüm sürekli tatlı şeyleri arardı bugun bal da pekmez de yiyemedim
bahsettiğim blogda günlük 4 çorba kaşığı demiş; 2 kaşık kahvaltı öncesi yedim
2 kaşık daha tüketmeyi planlıyorum
lütfen yanlış anlama ama hindistan cevizi kilo verdiyormu cidden?
bu normal hazır satılan toz hindistan cevizi değilmi pastalarda kullanılan. anlayamadım ben :26:
merhaba, ben de yabancı forumlarda okudum
yağ içerdiği için değil; sanırım yağ asidi içerdiği için yağları parçalıyor
ayrıca tokluk hissi verdiği için birşey yiyemez hale geliyorsun
evet pastada kullandığımız ürün; şekersiz ve tam yağlı olanı almak lazım
belki markette satılanlarla da olur?denemek için 3-4 poşet alıp yapabilir isteyen
ahaha süpersin.tazesi sanırım saklama açısından sorun olacaktır; belki hindistancevizi sütü yapabilirsin taze hindistan cevizi etlerinden?
bunun için dış kabuğunu soyduğun beyaz etleri, ufak parçalara bölüp bir miktar temiz ve ılık içme suyu ile mutfak robotuna koy
çalıştır; parçalar çok minik olana kadar işleme devam et
süzgeçle süz; bu süt ne kadar saklanır bilmiyorum ama bu sütle kek vs de yapıyorlar
aynı maddeleri içerdiğine eminim; fakat saklanması sanırım 2 günden fazla mümkün olmaz
kalan tortuyu keke vs koyarsın?
marketten 2-3 poşet al bakalım 2 su bardağı kadarla bir dene
yağı çıkarsa oluyor demektir
ay ben çatladım bu yağı yiye yiye, tadı çokkk güzel
annem baklava almış, yemek istemiyorum çok tuhaf
araştırmaya devam ediyorum, amerika lousiana dan bir kullanıcı demiş ki
2004- 8. aydan beri hindistancevizi yağı kullanıyorum (mesaj 2005 şubatta yazılmış )
sanırım 6 ay kullanmış buna göre
11 kg vermiş
tiroidi düzenlenmiş, fakat bu adam günlük 2 çay kaşığı alıyormuş
sabah tostuna 1 çay kaşığı coconut oil ekliyormuş, gece de yatmadan önce 1 kaşık daha alıyormuş
ailesinde bu yağı kullanana birçok kişi varmış; cildinde saçlarında ve sağlığında inanılmaz güzel değişimler olmuş
ve kendini gayet iyi hissediyormuş ve gayat de iyi görünüyormuş, galiba kilo verdiği için
evet bazıları günlük 2 çay kaşığı kullanıyor
ama sanırım bunların amacı tiroidi dengelemek bu arada kg da vermişler
nohut ununu neden alacağım o ne ki :26:kazen bey kardeşim beni banlamasın sonra site adı verdim diye?
ama bunlar toptancı ve ürün fiyatı piyasadan 4-5 kat ucuza geliyor
ben sanalbaharat dan aldım
fakat önce mail atın; çünkü satışta 2-3 kg ürünleri yok, çuvalla satıyorlar
ben 2,35 tl lik nohut unundan 10 adet aldım; çünkü önceden konuşmuştuk fiyat vermişlerdi
ürünleri hep 50 --100 kg olduğu için ucuz fiyata muadil ürün bulamamıştım
mail atın kabul ederler sanırım; ya yeni bir link versinler ya da nohut unu alıcaksınız artık mecburen
en yağlı olan diye eklemeyi unutmayın
nohut ununu neden alacağım o ne ki :26:
başka bir blogger şöyle demiş; (tanya )
ilk önce günde 1 çay kaşığı coconut oil, kahvesine katıp kullanmış sonra bunun yeterli olmadığını düşünmüş
günde 2 çay kaşığı coconut oil almaya başlamış,
daha sonra miktarı arttırmış; 14 gün 2 çorba kaşığı hindistancevizi yağı almış; ve midesi düzleşmiş
hani karın kısmında yağ birikir ya ordan yağ kaybettiğini söylüyor
meşgul olduğu için egzersize de zamanı yokmuş-ve yapmamış
tatlı krizi hissetmiyormuş, evet benim deneyimim de tatlı krizine mahal vermiyor
fakat ben günde 4 çorba kaşığı alacağım ,çünkü yemek yemeyi seviyorum duramayabilirim 2 kaşıkla
yemeklerden ne kadar önce alınacak peki?
seninde başına bela oldum