Cilt Bakımı Ürünleri Hindistan Cevizi Yağı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben kullanıyorum yeni yeni, watsons da satılan organic olanı kullanıyorum arada ağzıma da mercimek kadar bi parça atıyorum bayılıyorum hem kokusuna hem tadına:)
yüzüme sürüyorum ellerime de hemen emiyor

Ben saç konusunda bu yağa aşık oldum. Kendileri yılda bir kez düzleştirsem bile bir daha toparlayamadığım saçlarımı adam ettiler . Şımardıysam demek iki haftada bir kalçama kadar gelen saçımı inatla boyuyor ve maşa yapıyorum ama tık demiyor bu yağ kürüne devam ettikçe..Cilde gelince ilk aldığım shifa home marka hindistan cevizi yağını denemek için yüzüme sürdüğümde ertesi gün yumuşacık ve aydınlık bir yüzle uyandım bir sıkıntı yaatmadı ilk kullanımımda fakat ne olmaz sonucta yağ diye kullanmayı bıraktım. Şuan cildim sivilce çıkarmak için yer arıyor resmen battı gemi yan gider deyip bu gece deneyicem yarın tekrar yazarım yorumu:)

Saçta nasıl kullanıyorsunuz peki?
Bir uygulama şekli var mı?

Saçta nasıl kullanıyorsunuz peki?
Bir uygulama şekli var mı?
Ben tüm saçıma sürüp mümkünse geceden sabaha kadar yada gün içinde 3,4 saat bekletip yıkıyorum. Haftada bir uygulardım normalde ama şu sıralar tüm saçımı yıprattığım için haftada 2 kere uyguluyorum :)

Ben tüm saçıma sürüp mümkünse geceden sabaha kadar yada gün içinde 3,4 saat bekletip yıkıyorum. Haftada bir uygulardım normalde ama şu sıralar tüm saçımı yıprattığım için haftada 2 kere uyguluyorum :)

Tesekkur ederim ben de yapicam.
Peki yikarken yagdan arindirmak zor oluyor mu?

Tesekkur ederim ben de yapicam.
Peki yikarken yagdan arindirmak zor oluyor mu?
Yok olmuyor dün mecburen soğuk suyla yıkamak zorunda kaldım yinede saç diplerim yağlı kalmadı . Elim alıştı heralde artık iyice dipleri ovalayınca hiçbirşey kalmıyor hem iyi bir masaj yapmayada bahane oluyor.

evet. hatta şimdi baktım stoklara girmiş. doakozmetik.com diye bi site. biraz merdiven altı gibi duruyor ama ürünleri çok iyi

Hindistan cevizi yağına bi şans daha verme kararı aldım.Cunku yosun sabunu kullanmaya başladım ve bepanten nemlendirmeye yetmedi şimdi yıkadıktan sonra azcık sürdüm yüzüme nemlendirmek amaçlı bakalım sonuç ne olacak bi daha sivilce yapacak mı?

bende bugun aldım ve saclarımın uclarına ellerime ve goz altıma sürdüm. cogu yerde goz kremı cok iyi olur yazmıslar. deneyip buraya yazarım

Back
X