Cilt Bakımı Ürünleri Hindistan cevizi yağı:

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
Hindistan cevizi yağı, Kuru ciltler için harika bir yontem.
Hindistan cevizi yağı, vücut için harika, ama aynı zamanda diğer güzellik amaçlar için çok uygundur. Örneğin, saç kremi, Dudak Balsamı, göz makyaj temizleyici ve tıraş yağı kullanılabilir.

Dudak Balsamı:
Biraz Hindistan cevizi yağıni küçük bir kutuya kasiklayip, her yerde bulundura bilirsiniz. Hindistan cevizi yağı dudakları guzel yumuşak ve mükemmel sekilde korur! 24 derece üzerindeki sıcaklıklarda dikat edin cunku yağ erir.

Saç kremi:

Hindistan cevizi yağıni hafif eritin. ( gunesdede bekletip, erimesini saglaya bilirsiniz) ellerinise birazcik ( tatli kasigi kadar) alip ellerinizi ovalayip temiz sacinisa iyice gezdirin.Yada kuru olan sac uclariniza. Sakin coksurmeyin, aksi taktirde saçlarınız cok yağlı olur! ( sahsen kendi basima geldi). Doğru miktarda kulanildigi taktirde, saclariniz saglikli ve parlaklik kazanacak.

Göz makyaj temizleyici:

Tıraş yağı:
Hindistan cevizi yağıni koltuk altiniza ve basaklariniza ince bir sekilde surun ve herzaman nasil jiletliyorsaniz ayni islemi yapin. Bu şekilde kulanirsnaiz ekstra yumuşak, aynı zamanda cildi de bakımlı beslermis.

Bu arada kulananlar varsa lutfen yorumlarinizi bekliyorum! ben dun sac, bacak, ve yuzum icin kulandim.( maske gibi ) bir kac gun sonra kol altimi deneyecegim.

Unutmadan, benimki resimde olan aynisi. Ben kapagi acdigimda su gibiydi.. meyersem, bus dolabinda saklanmazsi gerekiyormus.

Eklentiler

• $kokos_0002.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 165
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…