• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
günaydın kolay gelsin kızlara.s.
kendi msn listemdeki arkadaşlarıma bu maili gönderdim duyarlı olan arkadaşlarımda bize katılıyo
ne kadar çok olursak o kadar sesimizi duyurabileceğimizi düşünüyorum

evet arkadaşlar 6 Haziran grubundan biri olarak; tüm kişilere mailleri gönderdim.. ama henüz dönen bi mailim olmadı....
diğer arkadaşlarıma da kolay gelsin diyorum...
bu işim peşini bırakmayalım kızlar...a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
iyi günler arkadaşlar a.s.
6 haziran grubu üyesi olarak bende yolladım maillerimi inşallah güzel şeyler olur.
cevapları size bildiririm

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279, deniz_35

kızlar elleinize sağlık a.s.

6 haziran gurubu: Lereenim, _EsCApE , bağcan, suayaz, ergene, efsunefe, puffpuff, EGELİNİNBİRİ, yeşilkurbaga, burcu8279, deniz_35

arkadaşlar kolay gelsin...yılmadan yolumuza devam ediyoruz...
bizleri savunduğumuz ve haklı olduğumuz bu önemli hususta yıldırmaya çalışan insanlara tek bir cevabım olacaktır..bizler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersinde yaşadığımız sürece,sizlere hindi olmadığımızı sizlere anlatana kadar,sizleri bıktırana kadar yılmadan usanmadan bunu sizler anlayana kadar yolumuzdan dönmeyeceğiz...
bu lafımda sizlere kapak olsun efendim..saygılar

gayretinize emeğinize ellerinize yüreğinize

gif30.gif

Teşekkürler hepinize kocaman öpüyorum

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)

Sanki eridik mi fisfisfis Neyse giden gider, kalan sağlar bizimdir :roflol::roflol:
Canavar buraya yazmadı ama gönderdi , neyse bekleyelim bakalım :)

neden eriyelim ki bence buraya yazmasa da gönderiyor herkes.. yani umarım öyledir :uhm:

kızlar durmak yok , göreve devam..madem bir işe kalkışdık sonunu getirelim değilmi..ANKARA ANKARA DUY SESİMİZİ , BU SESLER KK NIN AYAK SESLERİ...:enbuyukkk:

arkadaşlar hayırlı olsun inşallah amacımız yerine ulaşır.ben bugün üstüme düşeni yaptım.darası tüm TÜRKİYE'NİNbaşına

Liste 1Arkadaşlar yapacağımız şeyi bilmeyenler olabilir :) Bu alttaki metni , alttaki adreslere gönderiyoruz hepsi bu :)Kolay gelsin :)Hepinize desteklerinizden ötürü teşekkürler TÜRKİYE, SİZİNLE GURUR DUYUYOR :)
KONU;HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ
Republic of Turkey"... Türkiye uluslararası faaliyetlerde böyle anılıyor

Türkiye" kelimesinin bir başka dilde hangi anlama geldiğinin hiç önemi yok.
Yabancı bir sözcük olan Turkey kelimesinin de "hindi" anlamına gelmesinin hiç bir önemi yok.
Önemli olan bu ülkenin adının "Türkiye" olduğudur.
Bu ülkenin adı "Turkey" değil "Türkiye" dir ve herkes bunu, bu şekilde kullanmak zorundadır.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 'Hindi Cumhuriyeti' adıyla varlığını sürdürmesine diline, ırkına, kökenine bağlı hiç kimse rıza göstermez.Bizler sayıca az olsakta yüreği büyük KADINLAR KULUBU üyeleri ve duyarlı TÜRK vatandaşı olarak
"Republic of Turkey = Hindi Cumhuriyeti" Bu ismi istemiyoruz. Lütfen bu konuda birşeyler yapın.

"Republic of Türkiye" olmalı.
SAYGILAR

selin.ozavci@aksam.com.tr; aycan.saroglu@aksam.com.tr; selen.birsam@gmail.com; emrah.guler@aksam.com.tr; ece.arar@aksam.com.tr; gulumdagli@gmail.com; tarik.toros@aksam.com.tr; gulenay.borekci@aksam.com.tr; fugens@gmail.com; onderayla@gmail.com; ahu.uz@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; mine.akverdi@aksam.com.tr; ozlem.koyoglu@aksam.com.tr; turkan.yilmazer@aksam.com.tr; sonsuz@derki.com; baris.kocaoglu@aksam.com.tr; k.dikbas@zaman.com.tr; e.mahcupyan@zaman.com.tr;

a.yildirimturk@zaman.com.tr; a.aymaz@zaman.com.tr; i.ozturk@zaman.com.tr; n.hazar@zaman.com.tr; ali.unal@zaman.com.tr; t.alkan@zaman.com.tr; a.bulac@zaman.com.tr; e.dumanli@zaman.com.tr; m.niyazi@zaman.com.tr; m.yilmaz@zaman.com.tr; f.turkel@zaman.com.tr; a.yildirimturk@zaman.com.tr; b.ayvazoglu@zaman.com.tr; h.ozturk@zaman.com.tr; f.ertan@zaman.com.tr; tgc@tgc.org.tr; bm@tgc.org.tr; basinsenatosu@tgc.org.tr; c.usak@gyv.org.tr; e.aytav@gyv.org.tr; g.vural@gyv.org.tr; htokak@gyv.org.tr;

s.yaylaci@gyv.org.tr; bilgi@bik.gov.tr; baskon@basinkonseyi.org.tr; emd@emd.org.tr; info@gazetecilercemiyeti.org.tr; info@karikaturculerdernegi.org; ratem@ratem.org; rayad@rayad.org; tbb1908@yahoo.com; info@gazetecilerfederasyonu.org; fmd@fmd.org.tr; tsyd@tsyd.org; t.alkan@zaman.com.tr; iletisim@microsoft.com; info@edevlet.net; tturenc@hurriyet.com.tr; dhizlan@hurriyet.com.tr; mehmetyilmaz@hurriyet.com.tr; ahmethakan@hurriyet.com.tr;

vmunyar@hurriyet.com.tr; ftinc@hurriyet.com.tr; ekumcu@hurriyet.com.tr; skucuksahin@hurriyet.com.tr; esaglam@hurriyet.com.tr; ecelebi@hurriyet.com.tr; aarman@hurriyet.com.tr; rturan@hurriyet.com.tr; noyandogan@hurriyet.com.tr; csemercioglu@hurriyet.com.tr; nilfm@hurriyet.com.tr; adam@hurriyet.com.tr; t.akyol@milliyet.com.tr; can.dundar@e-kolay.net; h.pulur@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; guras@milliyet.com.tr; ytoruner@milliyet.com.tr; ankcum@ttnet.net.tr;

erdalatak@superonline.com; yakup@metu.edu.tr; ankcum@ttnet.net.tr; erginy@tr.net; erolmanisa@yahoo.com; ekongar@cumhuriyet.com.tr; turkmini@superonline.com; behic.kilic@tercuman.com.tr; kusoglu@vizyonymm.com.tr; muzaffer.ilicak@tercuman.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; senol.gezer@tercuman.com.tr; volkan.gunak@skyturk.com; lalesivgin@yahoo.com; serhatakkan@gmail.com; nazmicelenk@hotmail.com; mudafaaihukuk@superonline.com; aydin.menderes@tercuman.com.tr; mbarlas@sabah.com.tr; nilicak@sabah.com.tr; esafak@sabah.com.tr;

utalu@sabah.com.tr; okur@sabah.com.tr;omerlutfimete@bugun.com.tr; epazarci@bugun.com.tr; mmetiner@bugun.com.tr; aisiklar@bugun.com.tr; cozdemir@bugun.com.tr; igurpinar@bugun.com.tr; caltinyelek@bugun.com.tr; pcakiroglu@bugun.com.tr; tozkan@bugun.com.tr; ikokbulut@bugun.com.tr; gokturkgulay@yahoo.com; atasgetiren@bugun.com.tr; tokta@bugun.com.tr; ngonultas@bugun.com.tr; aabir@bugun.com.tr;

epazarci@bugun.com.tr; canaksin@bugun.com.tr; haygun@bugun.com.tr; ctoprak@bugun.com.tr; erhancelik@bugun.com.tr; mehmetpaksu@gmail.com; ttufan@bugun.com.tr; selimerol@bugun.com.tr; fkaraosmanoglu@bugun.com.tr; eafyoncu@bugun.com.tr; cussak@bugun.com.tr; mabirand@e-kolay.net; rauftamer@posta.com.tr; zelyut@gunes.com; turgay.renklikurt@gunes.com; bektas_cengiz@hotmail.com; atoyer@deu.edu.tr; cetindiyar@mynet.com;

caralan@evrensel.net; hhuseyinevin@gmail.com; enversat@mynet.com; saymanyucel@yahoo.com; yilmaz.oztuna@tg.com.tr; yilmaz.altug@tg.com.tr; muhsin.abay@tg.com.tr; behcet.fakihoglu@tg.com.tr; toktayarzu@yahoo.com; mehmet.erel@dunya.com; osman.arolat@dunya.com; taylane@dunya.com; kusoglu@vizyonymm.com.tr; hakki.kurban@tercuman.com.tr; levent.cezik@tercuman.com.tr; aydin.menderes@tercuman.com.tr; tulin.koksal@tercuman.com.tr; spor@tercuman.com.tr; ogencer@yeniasir.com.tr; sedakg@gmail.com;

29 mayıs gurubu : candy38, smhsmh, denizinkızı,dilemma, mızzbunny, <çitlémbik>, gülsemin, nınım, elif59, iyi anne, papatya0606

30mayıs gurubu: ev hanımı, princess, su perisi, devit, funda72, Caramela*, yengecburcu, gülsü, emine Gülşen , ayça27,Limon, *mavili*

31mayıs gurubu: yeşimg, tyenuc_egzo, kubra663 , masiva, kızıldeniz, Birsu, from__hell , neseli45, GökyüzündeDans , blackqueen, MüLTeCi

1 haziran gurubu: eylül13, VAZGECILMEZIM, n.d. , rüyagibişeker, pelincikk, eylül25, ikizler11, bride , kuxen, fidele, örtmenim

2 haziran gurubu: bhk, ayshınce, Dafne,nacide48, kalimera, Selen_Ay, S&S, tanrubeyf, sszzkk,sinem_06 , anneyimmutluyum

3 haziran gurubu: Hoppidi, onetimes, hozlemk, elmayra:) , ebosh,Seher, süperstar, reflex , roseaysegul, kronick, ecenur

4 haziran gurubu: tadli, G&NUR24, ZuZuu, huysuz-citir, dmple, silver73, NeslihaN*, karabibernilis, nemida , nartaneleri, YILDIZCA, sevgi8

5 haziran gurubu: fatto, oburşirin, >>>SENemmm<<< , Ms.Eda, gülüm_annem, ilktuğ, xxtinaxözqe, (fattonun arkadaşı :)... ), nix, canavar, eldeniz, icimdeki_sen

7 haziran gurubu: turuncu86, lepi, kuka, *ConversE*, Potasyum, Kanarya, meloshko, sarüs, SÜZGÜN,wemaski, incitanem

8 haziran gurubu: glsm32,ezbuz, Gözek, blur, birgül38, BULUTT, dergem, sulem, mujdes, zeynep006, ddm

9 haziran gurubu: nevbahar,çubuk kraker, Heros, pink79 , sibi , deniz15, janet , gonca2206 ,lotus79, bahti, nüket

Hepinize kolay gelsiiiin Şeniz:1hug:
Ya ben niye rep veremiyorum :( ne çabuk doluyor hakkım :(

yahu bana bir gün daha mı verseniz acaba..
ben de alışkanlık yaptı bu mail göndermek,hırsımı alamadım bir türlü tatlicadiarzu

yahu bana bir gün daha mı verseniz acaba..
ben de alışkanlık yaptı bu mail göndermek,hırsımı alamadım bir türlü tatlicadiarzu
:) 22 haziranda yine başlıyoruz jeyyar
şu ana kadar olumsuz birşeyler geldimi kızlar
bana gelen birşey yok hala :çok üzgünüm:

Cevap gelsin gelmesin önemli değil, önemli olan isteğimizi belirtmemiz.
Gereken tepki verilirse bu konuda bir şeyler yapılacaktır, bu gün olmazsa yarın :enbuyukkk:

Ayşecik,
hayatım elbet birileri bizi anlayacak,elbet birilerine sesimizi duyuracağız,biz sırf zevk olsun diye sağa sola mail atan bir grup kadın değiliz,ülkemiz için birşeyler yapmaya çalışan kocaman yürekli vatanını sevip önemseyenTürk Kadınlarıyız,bunu anlamak zorundalar:1closedeyes:
Bizler ülkemizin yazıldığı gibi yani TÜRKİYE olarak anılmasını ve uluslararası platformlarda TÜRKİYE olarak takdim edilmesini istiyoruz.
Bazı insanların turkey hindi anlamına gelse ne olur söylemlerini kabul etmiyoruz,bu onlar için küçük bir detay gibi gözüksede Avrupa'da alay konusu edilmemize bir sebeptir.

Bizler alay edilecek bir ulus değiliz,tarihiyle,kültürüyle,konumu ve coğrafyasıyla gurur duyulacak bir ülkeyiz:1closedeyes:
Republic of TÜRKİYE
turkey diye anılmaya HAYIR:enbuyukkk:

Anlayana kadar anlatmaya devam edecegiz bir kere yola ciktik, biz Kadinlar Kulubu olarak gucluyuz yuregimiz kocamanda inan bize katilanlari gorunce yuregimiz daha bir coskulu oluyor, ben sahsim adina soyleyeyim birilerine ulasmak onlarida bizim gruba katmak bizi yureklendiriyor, ayrica bu her Turk vatandasini rahatsiz eden bir konu ozellikle yurt disinda Hindi kelimesi beni deli ediyor :kızgın: , ulkemizin dogru olarak yazilmasini istiyoruz bundan daha dogal ne olabilir yola devam bikmak yok:enbuyukkk:

Back