- Konu Sahibi BenOzgurce
-
- #1.641
arkadaşlar,16 haziranda yazlığa geçmiş olacağımdan şimdiden bu site üzerinden http://www.mektupyolla.com/ emallerimi 16 haziran tarihinde yollanmak üzere hazırlamak istedim...gönderilecek kişilerin isimlerini kopyala yapıştır yapayım dedim olmadı.bu siteyi kullanarak nasıl yapılabilir?bilen arkadaşalrımdan yardım etmelerini rica etsem...
sevgili arkadaslar bunu sadece isim degistirmek olduguna inanmiyorum ve sadece isim degistirmek icin kafa sisirdigimizede belki siz Hindi diye anilmaktan rahatsiz olmuyorsunuz ama ben oluyorum Irlanda'da yasiyorum dili ingilizce ,oglum 7 yasinda ve ingilizcesi cok guzel oglum hindi yemiyor biliyor musunuz ve buranin ozel bir yemegi ,daha 4 yasindayken irlandali bir arkadasim ingilizce olarak hindi yer misin dedi ve cocuk ben zaten hindiliyimm nasil hindi yerim ki dedim ,arkadaslarim olayi komik karsilasalarda bu beni cok uzdu ,isteyen katilir istemeyen katilmaz ben 3 haziran grubu olarak gereken adreslere maili ulastirdim ,kk'dan kopy yapamadigim icin yaklasik 20 dakikami harcayarak tek tek adresleri yazdim ,hayatimin sadece 20 dakikasini harcadim cok mu sanki ,ses getirip getirmesi suan da benim icin cok onemli degil ,onemli olan Hindi Cumhuriye'ti olarak anilmaktan rahatsiz olan ben ufak da olsa birseyler yaptim,eger sesimiz yukselirde degisirse "Turkiye Cumhuriyeti" olursa inanin vicdanen cok buyuk bir rahatlik hissedicegimden eminim
habeşistan neden etiyopya oldu?
yada ne değişti. yani bunlar olay mı allah aşkına? habeşistan etiyopya olunca ona saygımız mı arttı özgürCe yani tarihini mi değiştirebildi? kökün neyse osun. biz TÜRK üz önemli olan buna zarar gelmemesi. kimliğimize yani. habeşistan deyince akla silah savaş esaret geliyor. ister etiyopya de ister habeşistan farketmiyor.. turkey deyince de TÜRK geliyor akla. arkasından gelen dalga geçmeler türklükğümüzden sora gelen bişey. yani bizim kimliğimizi tanıyor adam ama garezine dalga geçiyor. o zaman ben diyemem ki turkey den dolayı tam tersi eğer koskoca ülke sadece ingiliz karşılığı turkey die bu savaşa girerse kendini küçültür..yani bence bence isim değişikliği için hiçbi kafayı şişirmeyelim. zaten içimdeki_sen in de dediği gibi kampanyayla, protestoyla olacak iş değil.
e canım neyse o değilki hiçbi ülke. germany- almanya git sor bakalım lamanya mı die. fikrimi beyan ettim abartmanıza gerek yok. saygısızlık yapmadım yani. farklı düşündüğümüzde beyenmeyen gelmesin mi oluyor? nese örenmiş oldum.
Arkadaşlar konu ülkemizin adının olması gerektiği gibi anılması.:)
Türkiyenin en büyük sorunu bu değil tabiki, katılmayanlar göndermesinler zorunluluk yok :)İnanmadığınız bir şey hakkında mücadele vermenizi kimse isteyemez.
Türkiye nin adı Türkiyedir bu kadar basit :)
Başka sorunları da maillerle çözebileceksek o sorunlara da el atarız :)
"Dönen dönsün ben dönmem yolumdan"
Gereksiz bulanlar lütfen göndermesin arkadaşlar.
Avrupa birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde Turkey=hindi yazarken ,Yunanistan delegesinin önünde bırakın latin harflerini,Yunan alfabesiyle Ellas yazıyor.
Aslında yapılacak şey,hükümetin bir açıklama yaparak,bir yıllık geçiş süresinin sonunda, Turkey yazılı hiçbir postanın kabul edilmeyeceğini dünyaya açıklamasıdır.
HABEŞİSTAN böyle yaptı Etiyopya oldu.
Beijing dediğimiz aslında yıllardır Pekin diye bildiğimiz yer. Beijing Çince ‘Kuzey şehri’ anlamına geliyor ve Çinliler Beijing’in yerine İngilizler’den kalma Pekinî ismini kullandığınız zaman doğal olarak tepki gösteriyorlar. Hani bizim İstanbul’a biri eski adı Kostantinopolis denince biz nasıl kızıyoruz onun gibi bir şey.
Küçük bir hatırlatma :)
habeşistan neden etiyopya oldu?
yada ne değişti. yani bunlar olay mı allah aşkına? habeşistan etiyopya olunca ona saygımız mı arttı özgürCe yani tarihini mi değiştirebildi? kökün neyse osun. biz TÜRK üz önemli olan buna zarar gelmemesi. kimliğimize yani. habeşistan deyince akla silah savaş esaret geliyor. ister etiyopya de ister habeşistan farketmiyor.. turkey deyince de TÜRK geliyor akla. arkasından gelen dalga geçmeler türklükğümüzden sora gelen bişey. yani bizim kimliğimizi tanıyor adam ama garezine dalga geçiyor. o zaman ben diyemem ki turkey den dolayı tam tersi eğer koskoca ülke sadece ingiliz karşılığı turkey die bu savaşa girerse kendini küçültür..yani bence bence isim değişikliği için hiçbi kafayı şişirmeyelim. zaten içimdeki_sen in de dediği gibi kampanyayla, protestoyla olacak iş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?