• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
bende varım canlarım
haziran 20 yada 25 i arasın da herhangi bir gün olabilir Şeniz
teşekkürler bu fırsatı verdiğiniz için a.s.

merhaba, tebrikler güzel bir şey yapıyorsunuz, inşallah sesimizi duyururuz.
daha önce haberim olmadı, profilime msj. atan arkadaşa teşekkürler....

daha öncede mailime gelirdi bu msj. ve herkese gönderirdim. her zaman ve şiddetle karşıyım, TÜRKİYE bir özel isim ve öyle kalmalı...........hiç ama hiç kimsenin bunu değiştirmeye hakkı yok.

elimden geleni yapmaya hazırım. yarın sabah gönderebilirim gerekiyorsa, birde bu yaptığınız listenin hepsine mi gönderilecek. haziranda yollamam gerekirse 13 haziran olsun , doğum günüm hiç unutmam.

mrhb arkadaşlar,size br soracağm oldkça acemiyim bilgisayar konusunda bu mail metnini nasl yollayacağz acaba adresimize gelecek oradn mı yoksa başka şekilde mi aydınlatır sanız sevinirim bu cahil acemiyi :) lütfn

yazılan metni hotmail yada g.mail yada başka adresin varsa oraya kopyala
gönderilecek kişiler listesinide burda yazan isimleri kopyala ve göndera.s.

türkiyede canım vatanımda yşayanlar hindi değillllllllllllllÇok üzgünüm çoookkatılıyorum protestoya şidi neler yapacağımza bakalım:kahve:

eylül'cüm,
çoktan attım bile hatta daha uyumadım bile.uyku tutmadı vallahisırnaşık şey

türkiyede canım vatanımda yşayanlar hindi değillllllllllllllÇok üzgünüm çoookkatılıyorum protestoya şidi neler yapacağımza bakalım:kahve:

arkadaşlar 29 Mayıs görevi tamamdır....

süpersiniz siz ya teşekkür butomunu kullanamıyorum idare edin Şeniz Şeniz

hepsine yolladım arkadaşlar

ama son yolladıklarımdan şöyle bi yazı geldiCADIARZU

This is the mail system at host smtp.sabah.com.tr. I'm sorry to have to inform you that your message could notbe delivered to one or more recipients. It's attached below. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the attached returned message. The mail system <ulkutamer@sabah.com.tr>: host ] said: Overquota (in reply to RCPT TO command)

nurdan yıldız'dan şöyle bi mail geldi arkadaşlar ya

"Bu maili yaklaşık 10 kere gönderdiniz, artık göndermezseniz sevinirim,

İyi günler,"

insan bi yorum da yapar ya:1no2:

Arkadaslar hepinize kolay gelsin emeklerinize saglik hersey ulkemiz icin, bugun icim icime sigmiyor sonuc guzel olacak insallah:enbuyukkk:

kızlar bi şey soracağım... biz bu insanlara mail atıyoruz ama onlar gazeteci... onlar tm olarak ne yapabilirler... ben onu anlayamadım...

canım milletvekillerine attık zaten şimdi köşe yazarlarında ve radyolar vb şimdi bunlardan biri bile olayı köşesine yazsa biri programında söylese bizim gibi düşünen milyonlarca türk duysa bu konu bir şekilde gündemde kalsa bişeyler olmazmı kıvılcım çakıyoruz yani a.s.

****** Message from InterScan Messaging Security Suite ******

Sent <<< RCPT TO:<selin.ozavci@aksam.com.tr>
Received >>> 554 5.2.2 mailbox has exceeded the limit

Unable to deliver message to <selin.ozavci@aksam.com.tr>.

************************ End of message **********************

selam arkadaşlar ben de gönderdim..biraz önce böyle bir yazı geldi bana..anlamadım:utangac:

Mailiniz elimize ulaşmıştır.
Teşekkür ederiz.

Ekonomi Muhabirleri Derneği

birde burdan teşekkür geldi 92 tane mailden :sm_confused:

nurdan yıldız'dan şöyle bi mail geldi arkadaşlar ya

"Bu maili yaklaşık 10 kere gönderdiniz, artık göndermezseniz sevinirim,

İyi günler,"

insan bi yorum da yapar ya:1no2:

:mymeka:maildeki cevaba bak yaaaa sinir oldum:dilcikar:

kızlar görmezden geliceğiz böyle mailleri moralleri bozmayalım lütfen..

hep beraber tek yürek olup bunun üstesinden geleceğiz :1hug:

Arkadaslar size yeni haberlerim var, :teytey: bize katilan grup face book'a mailli gonderiyor banada geldi cunku ayrica kemalistiz.biz forumuda bizimle cok mutlu oldum, sabah msn den bizim protestomuza destek veren beyefendi ile gorustum onlar Dis Isleri Bakanligi'na gonderecekler vede ulasabildigi butun gruplara :kahve: simdi bir kahveyi hakettik, emegi gecen herkese tekrar tesekkur ederim, benim gunum degil ama bende gazetecilere mail gonderiyorum bir yandan sevgiler:enbuyukkk:

Arkadaslar size yeni haberlerim var, :teytey: bize katilan grup face book'a mailli gonderiyor banada geldi cunku ayrica kemalistiz.biz forumuda bizimle cok mutlu oldum, sabah msn den bizim protestomuza destek veren beyefendi ile gorustum onlar Dis Isleri Bakanligi'na gonderecekler vede ulasabildigi butun gruplara :kahve: simdi bir kahveyi hakettik, emegi gecen herkese tekrar tesekkur ederim, benim gunum degil ama bende gazetecilere mail gonderiyorum bir yandan sevgiler:enbuyukkk:
demek ki büyümeye başladık yerimseniben
ben de arkadaşlarıma falan hep duyurdum ....:sm_cool:
daha da iyi olacak ve amacımıza ulaşacağız inşalalh

Back