Arkadaslar simdi bir mail aldim biraz evvel ekledigim mail sahibinden Kemalistizbiz grubundan kendilerinden izin aldigim icin yeni maili aynen ekliyorum
Merhaba Sibel hanım,
Metin harika fakat, bir konuda hemfikir olmamız gerekiyor. Metni bir anda bir çok kuruluşa göndermeye insanlar erine bilirler bunun için etkili olabilecek tek bir kuruluşu hedef almamız daha iyi olur diye düşünüyorum, destegim ile ilgili hiç bir şüpheniz olmasın memleketimizi ilgilendiren, toplumumuzun menfaatine olan her çalışmada ve her eylemde biz herzaman için elimizden geleni yapmaya ve hiçbir engel yada sorun karşısında yılmama yemini ederek bu yola cıktık, yapmış oldugunuz calışma ulusumuzu onure edecek bir çalışmadır. Ben şahsım adına bu hususta duyarsız kalabilecegimi düşünemiyorum...
Tüm mail listelerinden ziyade tekbir hedef secebilirmiyiz? birde metine bu metni herkesin kişi listesinede forwad lamasını rica edersek daha da büyük kitlelere ulaşabiliriz, ayrıca belli başlı gruplar da var onlarada ulaşabilirsek (Bu gruplardan bazıları en az 40,000---50,000 üyesi olan gruplar) amacımıza ulaşmış oluruz siz yeter ki hedef kurulusun tespitini gerçekleştirin mailin yayılması hususunu biz halledebiliriz... Ozaman hep beraber iş basına...
Sizden haber bekleyecegim,
Saygılarımla
İlter YILMAZ