Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Özellikle bir tarih isteyenler belirtsin canlarım hani bazı arkadaşlarımızın hafta sonu evinde bilgisayar olmayabilir çünkü:)

Son düzenleme:
özgürcem, lepi'yi 7 haziran grubuna, kalimera'yı haftaiçi gruplarından birine, nınım'ı da 29 haziran grubuna yazabilir misin... a.s.

beni de mail gönderenler listesine kaydedin arkadaşlar.. elimden geleni yapmaya çalışırım ancak tam olarak hangi adreslere mail göndereceğiz ve ne tür bir mail atacağız tam metin olarak gösterip aydınlatırsanız sevinirim..
ayrıca böyle duyarlı insanların arasında bulunmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum... a.s. a.s. a.s.

özgürcem takip edememiştim...
29 mayıs çok uygun bana.hatta istersen başka günlere de yazabilirsin..ablam süpersin gittikçe çoğalıyor burası

kızlar ben de yardımcı olmayı çok isterim ama 29 mayısda işten çıkıyorum evimde de internet yok ama bir yolunu bulabilirsem ismimi yazdırırım bu konuda gösterdiğiniz duyarlılık için bütün Türk vatandaşları adına çok teşekkür ediyorum

ablacım.... ben yorum yazmıyorum fazla ama burdayım ..... beni unutma.....takip ediyorum ...

fattocum sen buralarda mıydın canım...
eline sağlık çok güzel yapmış editörümüz.hemen aldım onu...
çok süper olmuş ya...:enbuyukkk:

evet mavilim beni buralarda bulabilirsin...seni de burda görmek çok güzel... Şeniz

di mi ya süper bişi olmuş...nası hakkını ödeyeceğiz editör abimizin bilmem... :smiley-cool:

kesinlikle bende varım... sadece napacağımızı metinde ne olacağını söyleyin yeter....
ayrıca hafta içi hergün olabilir benim için..... :enbüyükkk:

kesinlikle bende varım... sadece napacağımızı metinde ne olacağını söyleyin yeter....
ayrıca hafta içi hergün olabilir benim için..... :enbuyukkk:

yeni katılan arkadaşlar için tekrarlıyım...gruplar oluşturulduktan sonra verilecek mail adreslerine hazırlanan yazıyı gönderceğiz...ilerleyen günlerde bu bilgiler verilecektir...ilginiz için çok teşekkürler... Şeniz

Öncelikle böyle bir sosyal sorumluluk örneği gösterdiğiniz için başta topic' in kreatörünü ve iştirak edenleri tebrik etmek istiyorum. Fatto' nun vesilesiyle haberdar olduğum bu girişimi sonuna kadar destekliyorum.

Pek çok Avrupa ülkesinde ve bilhassa Amerika' da ülkemizin, müstehzi bir niteleme ile anılması son derece onuruma dokunan bir durumdu. Ve ne zamandır bir Etiyopya kadar kararlı bir tavır gösterememiş olmamızın şaşkınlığı içerisindeydim. Kimi bürokratların bireysel çabalarıyla nadiren de olsa ''Turkei'' ifadesi kullanılıyorsa da, bence kesin olarak TÜRKİYE' nin geçerli olması gerekir.

Yabancı pasaportla giriş yaptığınızda neredeyse reveransla karşılayan batı ülkeleri, bir gaflet Türkiye pasaportunu kullanmışsanız, ayakkabılarınıza kadar didikliyorlar. Ülkemizin itibarını bu hale getirenlere ve kayıtsız kalanlara yazıklar olsun.

En kısa zamanda tepki maillerimi bahsi geçen adreslere yollayacağım

sevgiler

Merhaba Arkadaslar! Ben Turkiyede yasamiyorum turk degilim. O kadar zaman gecmesine ragmen hale arkadasligimizi devam ettirdigimiz ve yakinim gibi olmus insanlari var...
Hayatimin en guzel gunlerini orda gecirdim.Istanbul benim icin dunyadaki hicbir sehirle degistiremedigim kalbimden atamayacagim sadece sevgiye dolu bir hatiradir.
Bu konuyu ogrenciyken 1993-lerde neye Turkey yeni yil icin sofraya koyulacak hindi Niye boyle yazilir diyorduk? O kadar kimse onemsememisti.

Simdi dusunerek bunlari hatirladim. Ben yurddisinda yasiyorum. Protestonusa katiliyorum.Beni ekleyebilirmisiniz? Kendimi nasil yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…