Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Bende katılıyorum kızlarr
tövbe yaa hindiymiş şapşallar duyun sesimizi TÜRKİYEEEE TÜRKİYEE

sonuna kadar bende varım arkadaslar yeter artık TÜRKİYENİN ezilmesi ARTIK BİZDE KURALLARIMZI KOYALIMDA AVRUPA BİZİ KABUL ETMEYECEGİNE BİZ ONLARI KABUL ETMİYELİM AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ YÜKSELEN TÜRKLERİN AYAK SESLERİNİ

kesinlikle katılıyorum ve şiddetle destekliyorum Republic TÜRKİYE candy38 sanada teşekkür ederim haberdar ettiğin için

merhaba,
"hindi cumhuriyeti değiliz" adlı topikte desteğe ihtiyacımız var.ülkemizin adının "The Repuclic of Türkiye" olarak değişmesi için bir kampanya başlattık.ne kadar çok kişi olursak sesimizi o kadar duyurma şansımız olacak.
ilgilenir ve destek olursanız çok sevineceğiz

http://www.kadinlarkulubu.com/hindi-cumhuriyeti-degiliz-t152021/index.html

kızlar bende bu şekilde yolluyorum.link çalışıyor merak etmeyin.her seferinde kopyalayıp öyle yapıştırıyorum.oyalıyor ama bu gece bunla uğraşayım.

slm ark.lar ülkemizin namusu şerefi düzeni için bukadar kanlar dökülüp gencecik fidanlar verirken ülkemizin adını hak ettği şekliyle duyurma sonuna kadar varım TÜRKİYE ADIMIZ VE HEPİMİZ TÜRKÜZ hindi diiliz kabul etmicez ....

neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum ama öğrenip yanınızda oacağım inşallah

yeni katılan, 'nasıl olacak' diyen arkadaşları bilgilendirmek için tekrar yazıyorum...

'''belirtilen günlerde belirtilen mail adreslerine belirtilen konuyla ilgili yazıyı göndereceğiz topluca bu kadar basit...ama öncelikle kimlerin katılacağını kesinleştirmeye çalışıyoruz...katılmak istediğinizi belirttikten sonra bu topiği takip etmeniz yeterli...'''

bende varım ama daha acıklayı olursa mail nasıl atacağız ne yazacağız bilğilendiriseniz seviniriz

arkadaşlar KK'nın sağ üst köşesindeki reklam bölümünde HİNDİ CUMHURİYETİ DEĞİLİZ şeklide ve değişen yazı çıkıyor. çok iyi olmuş, kim akıl ettiyse... bravo......a.s.

Duyarlı arkadaşlara tşkler ederim buna bende katılıyorum şiddetlede kınıyorum burası TÜRKİYE Republic of türkey değil özel isimler özel kalmalı türkey değil TÜRKİYE

arkadaşlar öncelikle haberdar edildiğim için çok sevindim kesinlikle ve kesinlikle bende varım olurmu böyle şey ya :enbuyukkk:

Teşekkürler canım biz sizden haber beklicez ve yazdığınız mail adreslerine o yazıyı atıcaz dimi olay bu...

evet zuzucum aynen öyle...

yeni katılan arkadaşlarım bu topiği takip edin...gönderilecek mail adresleri ve mesaj verilecek 29 mayıs'a kadar... a.s.

fatto'cum,
şuan forumda online olan arkadaşlara mail atıyorum .sağolasın sende yönlendiriyorsun.
seni biraz daha yoracağım,atabildiğim kadar mail atayım bu gece..
emeklerin için sağol kuzumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…