- Konu Sahibi BenOzgurce
-
ya bilmiyorum belki kızcaksınız ama ben dusuncemi yazmak istiyorum.baska dilde ülkemizin adının nasıl oldugu nıe bu kadar onemli olsun anlamıyorum..ülkede issizlik oranı %9.7 enflasyon cıft rakamlarda kısaca toplumun buyuk kesiminin mutsuz oldugu bir ulkede baska seyleri duzeltmeye calısmalıyız bence..tabi bu benim kendi dusuncem yoksa bana ne ulkemin ingilizce adı hindiymis..o zaman mısırlılarda turkcede mısır sozcugune taksın ..bırakın hindi olsun anlamı ama ulke yasanılacak bir ulke olsun..
Görüntülenme sayısına bakılınca pek fazla kişiye ulaşamamış olmamın üzüntüsü içindeyim.Yinede konuyu okuyan arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.Teşekkür bütonunu kullanamadığım için mecburen mesaj yazıyorum kusura bakmayın:))Bir ülkenin gururu ancak böyle yerlerde olabilir.Şimdiye kadar bu konuda bir düzeltmeye gitmeyen aydınlarımız,politikacılarımız, uyuyorlar mıydı acaba.Bu kahraman millet haketmiyor arkadaşlar.Hiç mi rahatsızlık duymadılar merak ediyorum.
Canlarım ben daha önceki sayfalarda bazı basın-yayın organlarına ve yöneticilerinin maillerini yazmıştım ama silinmiş mi acaba.Hatta o zamanda ben ve birkaç arkadaş onlara da gönderdik.Hiç cevap gelmedi:)
Şimdi bir tarih belirleyip sayımızı artırıp öyle harekete geçmek daha iyi olmaz mı?
Yani tek tük mutlaka birileri bu gibi şikayetlerini bildiriyordur.
Benim amacım dikkat çekecek bir kalabalığa ulaşmaktı.
ya bilmiyorum belki kızcaksınız ama ben dusuncemi yazmak istiyorum.baska dilde ülkemizin adının nasıl oldugu nıe bu kadar onemli olsun anlamıyorum..ülkede issizlik oranı %9.7 enflasyon cıft rakamlarda kısaca toplumun buyuk kesiminin mutsuz oldugu bir ulkede baska seyleri duzeltmeye calısmalıyız bence..tabi bu benim kendi dusuncem yoksa bana ne ulkemin ingilizce adı hindiymis..o zaman mısırlılarda turkcede mısır sozcugune taksın ..bırakın hindi olsun anlamı ama ulke yasanılacak bir ulke olsun..
Arkadaşlar bana uyarı gelmiyor .Hem üzülmeyin sadece başbakanlığa bile hepimizinki ulaşmış olsa yine yeter emekleriniz boşa gitmedi vicdanınız rahat değil mi hiç olmazsa:)
Bir de faks kampanyası mı başlatsak cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığa :) Bakanlıklara göndersek:)faksın dolu olması gibi bir şey olmaz ya:) Durun ben bir araştırayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?