Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
arkadaşlar aslında bütün basın organlarının gazete tv. mail adreslerini bulsakta onlarada tek tek mail yollasak onlardan birinin dikkatini çekebiliriz gibi düşünüyorum ne dersiniz

ya bilmiyorum belki kızcaksınız ama ben dusuncemi yazmak istiyorum.baska dilde ülkemizin adının nasıl oldugu nıe bu kadar onemli olsun anlamıyorum..ülkede issizlik oranı %9.7 enflasyon cıft rakamlarda kısaca toplumun buyuk kesiminin mutsuz oldugu bir ulkede baska seyleri duzeltmeye calısmalıyız bence..tabi bu benim kendi dusuncem yoksa bana ne ulkemin ingilizce adı hindiymis..o zaman mısırlılarda turkcede mısır sozcugune taksın ..bırakın hindi olsun anlamı ama ulke yasanılacak bir ulke olsun..

çok haklısın ülkemizde herşey dört dörtlük değil malesef işsizliği düzeltmeye gücümüz yetemez o bu ülkeyi yönetenlerin görevi ama bunu bu çabalarımızla değiştirebiliriz diye düşünüyorum niye canım ülkem gerçek ismiyle anılmasın

aa1@anadoluajansi.com.tr,bizeyazin@kanald.com.tr, haber@ntv.com.tr, anahaber@atv.com.tr
info@showtv.net,cine5@cine5.com.tr , izleyici@cnbce.com , info@cnnturk.com.tr ,editor@haberturk.com ,info@kanald.com.tr ,webmaster@startv.com.tr
haber@trt.net.tr , tv8@tv8.com.tr,flashtv-w@flashtv.com.tr

dahada arıyorum arkadaşlar sivil toplum örgütlerininde bakıyorum

Son düzenleme:
özgürcem göndermeye başladım ..dediğim gibi iş yerimde msn yok ama akşamları evden halledicem..sonuna kadar götürelim bu işi..halletmek zorundayız..hiç olmazsa çocuklarımız göğsünün gere gere söylesin TÜRKİYE CUMHURİYETİ diye....inşallah cevapta gelir...........

Bence bizlerde yazişmalarımızda ve yurtdışı gezilerimizde Türkiye adını kullanırsak dalga gibi yayılan bir düzeltme hareketi oluşturabiliriz unutmayalım ingilizce öğrenmeye başlarken çoğumuz kendimizi from turkey diye tanıttık

Canlarım ben daha önceki sayfalarda bazı basın-yayın organlarına ve yöneticilerinin maillerini yazmıştım ama silinmiş mi acaba.Hatta o zamanda ben ve birkaç arkadaş onlara da gönderdik.Hiç cevap gelmedi:)
Şimdi bir tarih belirleyip sayımızı artırıp öyle harekete geçmek daha iyi olmaz mı?
Yani tek tük mutlaka birileri bu gibi şikayetlerini bildiriyordur.
Benim amacım dikkat çekecek bir kalabalığa ulaşmaktı.

haklısın özgürce...medyanın dikkatini anca coğunluk sağladıktan mail atarak sağlayabiliriz...tek tük mailler onlar için bi önem ve değer taşımaz...sonuçta onların da işi haber yapmak, haber yaparken halka hitap etmek...o yüzden önceliği çoğunluk sağlamaya vermeliyiz... a.s

yürekten katılıyorum biz hindi cumhuriyetinde değil türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz.bunu herkes böyle kabul etsin ve gerekeni yapsın lütfen

Busecim duymuşsundur, meşhur bir atasözümüz var; birine kırk kere deli dersen kırkbirincide deli olur...Ülkemizi hindi adıyla anan insanların gözünde oldukça ezik, başarısız, alaya alınacak durumlara düşüyoruz ve dikkat edersen biz de yerli mala, bir Türk'ün ürettiğine güven duymaktan çok yabancı ürünlere ve kişilere güveniyoruz. Bunu düzeltmek için imajımızı etkileyecek, benlik saygımızı güçlendirecek her şeyi yapmalıyız. Bunu yaparken kimse diğer sorunları görmeyin demiyor, hepsinin birbirini etklediğini ancak her ucundan tutarsak sorunarımızın çözüleceğini biliyoruz. Ülkeler adlarında, bayraklarında, millli takım renklerinde isimlerin ve renklerin etkilerini bilinçlice kullanırlar. İngiltere Great (Büyük) der kendine, Hoolanda Milli Takımı, turuncu forma ile kendilerini sahada kalabalık göstererek başka ülke takımları üstünde güçlü etki bırakmak, psikolojik olarak maçı kazanmak isterler. Yani bir sorunla baş etmek için önce psikolojik etkilerini tahlil edip kontrol altına almak gerekir. Neden olumsuz imajımızı sildirerek bir yerden başlamış olmayalım canım?

maiillerin cogu geri geldi kutulari doluymus....
eeee nolcak sagda solda konusmaktan mail adreslerine bakmak akillarina gelmiyo

Arkadaşlar bana uyarı gelmiyor .Hem üzülmeyin sadece başbakanlığa bile hepimizinki ulaşmış olsa yine yeter emekleriniz boşa gitmedi vicdanınız rahat değil mi hiç olmazsa:)
Bir de faks kampanyası mı başlatsak cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığa :) Bakanlıklara göndersek:)faksın dolu olması gibi bir şey olmaz ya:) Durun ben bir araştırayım:)

özgürcem köşe yazarlarına yazalım reha muhtar vs. onlar daha duyarlı davranırlar

özgürcem ben şimdi reha muhtara çarpıcı bir mail yolladım diğerlerinede yollayacağım yılmak yok sonuç alana kadar devam kızlar

bende bugün bütün köşe yazarlarının e-mail adreslerini bulup mail atacağım.
faksım olmadığı için ben yine e-maillerle yola devam.
anlaşılan kimseye cevap gelmemiş.yılmak yok yola devammmmmmm

hulkicevizoglu@cevizkabugu.com.tr, mailto:ugurd@kanald.com.tr,mailto:haluks@kanald.com.tr,mailto:eozkok@hurriyet.com.tr

mailto:ecolasan@hurriyet.com.tr,nilicak@sabah.com.tr, eardic@sabah.com.tr, emreakoz@sabah.com.tr,hbkahraman@sabah.com.tr

mailto:bcoskun@hurriyet.com.tr,mailto:dhizlan@hurriyet.com.tr,
mailto:sturgut@hurriyet.com.tr,mailto:faltayli@hurriyet.com.tr,mailto:koru@zaman.com.tr

mailto:hursit@marun.edu.tr,mailto:bthaber@interpro.com.tr,mailtoralcalislar@tnn.net

mailto:emre.kongar@raksnet.com,mailto:MSoysal@cumhuriyet.com.tr,mailto:maltan@sabah.com.tr,mailto:can@ada.net.tr

mailto:birsel@ibm.net,mailto:ali.kirca@atv.com.tr,mailto:tuncer@cybercomm.net,mailto:tdn-f@tr-net.net.tr

mailto:g.civaoglu@milliyet.com.tr,mailto:ismet.berkan@radikal.com.tr,mailto:alibay@medyapark.com.tr, mailto:yaldogan@radikal.com.tr

Bir kaç kişinin adresi kim oldukları önemli değil.Adam seçme lüksümüz yoktur.Hatta liste çoğaltılabilir:)
"Ülkemin TURKEY değil, olması gerektiği gibi TÜRKİYE olarak anılmasını istiyorum.Bu konuda birşeyler yapmanızı rica ediyorum." Gibi kısa ve öz bir metin hazırlanıp gönderilebilir.
Sayın filan da demiyorum ben halkım, farzedin ki ilkokula bile gitmedim ne olacak isteğimi görmezden mi gelecekler. Kızdım mı ne :roflol:

Başbakanlık belgegeçer:) : 0312 4192085- 4251375
Kültür ve Turizm bakanlığı belgegeçer :) :0312 311 14 31- 312 43 59 - 212 02 55

Dışişleri Bakanlığı belgegeçer:) :0 (312) 292 10 00
Başka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…