Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
kızlar iyi geceler ben pazar gecesi firmalardaki virüs sayesinde pc yi çökerttim şimdi eşimin korkusundan
tekrar görevime dönemiyorummm
size virüs bulaşmıyomu oralardan merak ettim
:1shok::1shok::1shok:

Bizim anti virüs prg. devreye giriyor hemen.a.sŞimdilik işe yarıyor.Kazasız belasız tamamlarız inşallah.kaydirigubbakcemile5

kızlar iyi geceler ben pazar gecesi firmalardaki virüs sayesinde pc yi çökerttim şimdi eşimin korkusundan
tekrar görevime dönemiyorummm
size virüs bulaşmıyomu oralardan merak ettim

anam allah korusun... öyle bişey olursa benim herüf hindi gibi yolar beni... :roflol:

az kaldı bizim canım...
ama ben uzun süre oturamıyorum bilgisayarın başında....
sanırım acelesi yok fazla...
yavaş yavaş bitiririm ben... sağol yardımların için...
Allah razı olsun...

arkadaşlar ne zamandır uğrayamadım beni afedin ya pek zamanım olmuyo .
canlarım neler oldu bilmiyom değişiklil varsa ban yazı hepiniz öpyorum..

canımcım burdayım ama ben bu maillerini bulduğumuz siteye girmiyorum artık. şirketin bilgisayarları patladı.Kusura bakmayın kızlar :çok üzgünüm:

Canısı,efsunefe bitirdi,yardıma ihtiyacı olan varsa,ben yardım ederim diyordu.Haberleşin eğer istiyorsan.:1hug:a.s.

Cumanız mübarek olsun,
Rabbim etiğiniz bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...

emeklerimiz boşa gitmesin sesimiz duyulsun inşallah...

Arkadaşlar şimdi dikkatimi çekti de
bu listedeki bazı firmalar markaların distribitörlüğünü almış,ya da bayiliğini almış...
öyle olunca web adresinde de markanın adresi yazıyor..
markanın adresi yazınca da bir kaç kez karşıma çıkıyor...
hatırladıklarıma dönüp bakıyorum ama benim karşıma bir kaç kez çıkan sizlerin karşısına da çıkmıştır...
her sasyfada en az 3 kez çıktığını düşünürsek 30 kez aynı kişilerin adreslerine göndermiş olacağız...

acaba anlatmak istediğimi anlatabildim mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…