- Konu Sahibi BenOzgurce
- #4.201
kızlar biz de ihracat yapiyoruz ve bu departmanın sorumlusu benim
artık yurtdışı ettiğimiz tüm evraklarda TURKEY değil TURKIYE yazıyor :lepi:
Şeniz a.s. Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz de ihracat yapiyoruz ve bu departmanın sorumlusu benim
artık yurtdışı ettiğimiz tüm evraklarda TURKEY değil TURKIYE yazıyor :lepi:
Dağ Çiçeğim,
ben 10.cu sayfayı alıyorum.ama bazı firmaların web adreslerine girdiğim zaman bazen iletişim adresleri birden fazla oluyor(alt şirketler,bölge bayileri...vs.gibi).o şirkete ait tek bir adresmi alayım yoksa hepsini ekleyim mi?
yarın akupuntura gideceğim gece girer ve hallederim balımmm.
Canısı,bu linklerdeki iletişimlerden MSN adreslerini çıkarıyoruz.kaydirigubbakcemile5Şeniz
cnm benim nerde yanliş yapmişim ya direk girdğimde ordakı lınkı kopyalıorum cnm tam ne yapmam gerek yahuuuuuuu
biğisyar özrlülüğüm varda
arkadaşlar :teselli:
Günaydın. mirmirmirmir
Linkte çıkan internet adreslerini tıklıyorsunuz.
Firmanın wep sitesi açılıyor ordan e-mail adresini bulup kopyalıyorsunuz hepsi bu.
Ama benimde sayfamda çoğu şirketin wep sayfası yok.
Ben şirketin ismini googleye kopyalayıp aratıyorum şansa bulabildiğimi kopyalıyorum.
Biraz meşekatli bi iş ama olsun :lepi:
Dağ Çiçeğim,
ben 10.cu sayfayı alıyorum.ama bazı firmaların web adreslerine girdiğim zaman bazen iletişim adresleri birden fazla oluyor(alt şirketler,bölge bayileri...vs.gibi).o şirkete ait tek bir adresmi alayım yoksa hepsini ekleyim mi?
yarın akupuntura gideceğim gece girer ve hallederim balımmm.
canım benim ne işin var senin git dinlen hadi biz yaparız bende tam bitiremedim sayfamda iletişim adresi olmayanlar çok başka bir yerden buldum kendine dikkat et öpüyorum kocaman
info@karahangrup.com.tr
: almodo@almodo.com.tr
holding@erikoglu.com.tr
kartonsan@kartonsan.com.tr
kızlar doğrumu bunlar
bazılarını kopyalayamıyorum