• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Ya hasta hasta ne işin var burda seninnnnnnn.
Sıkma canını mail adreslerini olmazsa böleriz.Baktın güncellenmesi sorun çıkarıyor,insanları bilgilendirirken sayfa numarası veririz.
Dağ çiçeğim eğer zor olmazsa mail adreslerinin arasına @ işaretini eklermisin.benim bulduklarımda böyleydi.eklerken @ i ekledim.kolaylık olur...
adresler toplandıktan sonra tekrar gözden geçirelim yine.bu arada süpersinizzzzzzz.
hepinizin ellerine sağlık

dağ çiçeğim yardıma ihtiyacın varmı?

arkadaşlar hepiniz süpersiniz hepiniz çok öpyorum
bu aralar fazla giremeyebilirim beni afedin çünkü kızım hasta canlarım
ama hep yanınızdayım bunu biliyosunuz
hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar iyiki varsiniz
hepinize iyi geceler diliyorum
evhanım arkadaşim çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum
sevgiler

SABANCI ÜNİVERSİTESİ

Rektör
Tosun Terzioğlu tosun@sabanciuniv.edu

Rektör Yardımcısı
A. Nihat Berker (Rektör Yardımcısı) nihatberker@sabanciuniv.edu

Bedia Kolatar (Rektörlük İdari Sorumlusu) bedia@sabanciuniv.edu
Çisem Kallek (İdari İşler Görevlisi) cisem@sabanciuniv.edu

YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Dekan
Nakiye Avdan Boyacıgiller nakiye@sabanciuniv.edu

Dekan Ofisi
Asuman Budak (İdari İşler Sorumlusu) asumanb@sabanciuniv.edu
İpek Ülger (İdari İşler Sorumlusu) ipeki@sabanciuniv.edu
Mine Mut (İdari İşler Sorumlusu) mine@sabanciuniv.edu
Neyir Özdemir (İdari İşler Görevlisi) nozdemir@sabanciuniv.edu
Oktay Dindar (Finans Laboratuvar Görevlisi) oktayd@sabanciuniv.edu
Ülkü Köknel (YBF Prog. ve İdari İşler Yöneticisi) ulku@sabanciuniv.edu

MBA - Yönetimde Eylem Projeleri Koordinasyonu
Yıldız Arıkan (MBA-Yönetimde Eylem Projeleri) yildiz@sabanciuniv.edu

Öğretim Üyeleri
Ahmet Öncü aoncu@sabanciuniv.edu
Akın Sayrak akin@sabanciuniv.edu
Ayşe Karaevli akaraevli@sabanciuniv.edu
Behlül Üsdiken behlul@sabanciuniv.edu
Burcu Taşoluk tasolukb@sabanciuniv.edu
Burçin Bozkaya bbozkaya@sabanciuniv.edu
Can Akkan canakkan@sabanciuniv.edu
Cenk Koçaş kocas@sabanciuniv.edu
Çağrı Haksöz cagrihaksoz@sabanciuniv.edu
Dilek Çetindamar dilek@sabanciuniv.edu
Duygu Erten (Öğretim Üyesi (yarı zamanlı)) derten@sabanciuniv.edu
Emine Batislam batislam@sabanciuniv.edu
Enes Eryarsoy enes@sabanciuniv.edu
Erol Balkan (Öğretim Üyesi (network)) ebalkan@sabanciuniv.edu
Füsun Akkal Bozok (Yarı Zamanlı) fusun@sabanciuniv.edu
Hakan Orbay horbay@sabanciuniv.edu
Halil Mete Soner msoner@sabanciuniv.edu
Kemal Saatcıoğlu ksaatcioglu@sabanciuniv.edu
Koray Deniz Şimşek ksimsek@sabanciuniv.edu
Mahmut Bayazıt mbayazit@sabanciuniv.edu
Meltem Denizel denizel@sabanciuniv.edu
Mine Hatice Aksu maksu@sabanciuniv.edu
Muhittin Oral muhittin.oral@sabanciuniv.edu
Nihat Kasap nihatk@sabanciuniv.edu
Oğuz Babüroğlu (Yarı Zamanlı) baburoglu@sabanciuniv.edu
Özge Turut ozget@sabanciuniv.edu
Özgecan Koçak Derinkök okocak@sabanciuniv.edu
Ronan Jouan de Kervenoael dekervenoael@sabanciuniv.edu
S. Arzu Wasti awasti@sabanciuniv.edu
Tevhide Altekin altekin@sabanciuniv.edu
Türkan Önder (Yarı Zamanlı) tonder@sabanciuniv.edu
Ulf Nilsson nilsson@sabanciuniv.edu
ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER OFİSİ

Bahar Kahraman (Uluslararası İlişkiler Ofisi Görevlisi) bahark@sabanciuniv.edu
Ekin Burak Arıkan (Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü) barikan@sabanciuniv.edu
Evrim Güngör (Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu) evrimg@sabanciuniv.edu
Maria Jose Yeler (Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu) mariayeler@sabanciuniv.edu
Neslihan Ercan (Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu) nercan@sabanciuniv.edu

dağ çiçeğim düzeltmeyi ben yaptım tatlım

arkadaşlar hepiniz süpersiniz hepiniz çok öpyorum
bu aralar fazla giremeyebilirim beni afedin çünkü kızım hasta canlarım
ama hep yanınızdayım bunu biliyosunuz
hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar iyiki varsiniz
hepinize iyi geceler diliyorum
evhanım arkadaşim çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum
sevgiler

hiç önemli değil tatlım.birimizin işi varsa diğeri yapar kafanı takma.sende iyiki varsın.geçmiş olsun tatlım.

Tamamlanan Üniversiteler:

1-ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
2-ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
3-AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
4-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
5-AKSARAY ÜNİVERSİTESİ
6-ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
7-ANKARA ÜNİVERSİTESİ
8-İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ(tarih Bölümü)
9-BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
10-ATILIM ÜNİVERSİTESİ
11-BİLKENT ÜNİVERSİTESİ
12-ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ
13-HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
14-BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ
15-GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ
16-İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
17-DOKUZ EYLÜK ÜNİVERSİTESİ
18-YAŞAR ÜNİVERSİTESİ
19-ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
20-İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
21-MARMARA UNİVERSİTESİ
22-EGE ÜNİVERSİTESİ
23-ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
24-SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
25-Ankara TOBB üniversitesi
26-GAZİ ÜNİVERSİTESİ
27-KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
28-OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
29-ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
30-SABANCI ÜNİVERSİTESİ

Ankara Üniversitesi

Dil ve Tarih Faküültesi

Dekan Prof.Dr.H.Sekine KARAKAŞ skarakas@humanity.ankara.edu.tr
DEKAN YARDIMCILARI

Prof.Dr.M.Osman TOKLU toklu@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.M.Hakan YİĞİTBAŞIOĞLU yigitbas@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Arzu Etensel İLDEM ildem@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Remzi DEMİR rdemir@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Mürsel ÖZTÜRK ozturk@humanity.ankara.edu.tr
Doç.Dr.Mehmet SOMUNCU somuncu@humanity.ankara.edu.tr
Doç.Dr.Neşe ÖZDEN nozden@humanity.ankara.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.M.Ertan GÖKMEN gokmen@humanity.ankara.edu.tr

Türk dili ve edebiyatı

BÖLÜM BAŞKANI
Prof.Dr. Ramazan KAPLAN kaplan@humanity.ankara.edu.tr

Prof.Dr.Aysu ATA ata@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Nurullah ÇETİN ncetin@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Önal KAYA okaya@humanity.ankara.edu.tr
Prof.Dr.A.Melek ÖZYETGİN ozyetgin@gmail.com; ozyetgin@dialup.ankara.edu.
Prof.Dr.Halil İbrahim USTA husta@humanity.ankara.edu.tr
Doç.Dr.Jale DEMİRCİ demirci@humanity.ankara.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Nihayet ARSLAN narslan@humanity.ankara.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Paşa YAVUZARSLAN yarslan@humanity.ankara.edu.tr
Öğr.Gör.Dr.Murat KÜÇÜK mkucuk@humanity.ankara.edu.tr
Arş.Gör.Dr. Ülkü ÇETİNKAYA cetinkayaulku2006@hotmail.com

Günaydın kızlar.Ankara Üniversiteside tamamlanmıştır

bu arada Ufuk Üniversitesinde okulun mail adresi dışında bilgiye ulaşamadım.İsterseniz ana maile ismleri yazarak dikkatlerine gönderelim.Yada bu okulda okuyan tanıdığı olan varsa bulup bize iletsin.Bununla birlikte Ankara bitmiştir arkadaşlar.

Ufuk Üniversitesi ufukuni@ufuk.edu.tr

Dekan

Prof.Dr. Özkan ÜNVER

Fakülte Kurulumuz ve Yönetim Kurulumuz

Prof.Dr. Özkan ÜNVER (Başkan)
Prof.Dr. Erdinç TOKGÖZ
Prof.Dr. Şeref ÜNAL
Prof.Dr. Ali Naim İNAN
Doç.Dr. Mete TÖRÜNER
Doç.Dr. Neşe SONGÜR
Yrd. Doç.Dr. İsmail GÜRKAN

Bölüm Başkanları
İşletme Bölüm Başkanı : Prof.Dr. Erdinç TOKGÖZ
Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Bölümü Başkanı: Prof.Dr. Şeref ÜNAL

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası İlişkiler Bölümü

Ali Fuat BOROVALI Prof. Dr. afborovali@dogus.edu.tr
Duygu SEZER Prof. Dr. dsezer@dogus.edu.tr
Helin ALAGÖZ Arş. Gör. halagoz@dogus.edu.tr
Itır TOKSÖZ Öğr. Gör. Dr. itoksoz@dogus.edu.tr
İlke CİVELEKOGLU Öğr. Gör. Dr. icivelekoglu@dogus.edu.tr
Mesut Hakkı CAŞIN Prof. Dr. mhcasin@dogus.edu.tr
Münevver CEBECİ Yrd. Doç. Dr. mcebeci@dogus.edu.tr

TÜRK DİLİ VE İNKILAP TARİHİ BÖLÜMÜ

Arzu AYGÜN Okutman aaygun@dogus.edu.tr
Burcu ŞAFAK Okutman bsafak@dogus.edu.tr
Hakan KAYA Arş. Gör. hkaya@dogus.edu.tr
Handan DİKER Öğr. Gör.Dr. hdiker@dogus.edu.tr
Hülya DÜNDAR Okutman hdundar@dogus.edu.tr
Münür KORKUT Öğr. Gör. mkorkut@dogus.edu.tr
Nesrin EVRENOS Okutman nevrenos@dogus.edu.tr
Nezahat DEMİRHAN Öğr. Gör. Dr.ndemirhan@dogus.edu.tr
Nur Nuriye AKIN Öğr. Gör. Dr. nakin@dogus.edu.tr
Rifat UÇAROL Öğr. Gör. Dr. rucarol@dogus.edu.tr
Sabahattin ŞEN Yrd. Doç. Dr. ssen@dogus.edu.tr
Serhat BUTUR Arş. Gör. sbutur@dogus.edu.tr
Şerife GEZGİN Okutman sgezgin@dogus.edu.tr

Son düzenleme:
Fatih Üniversitesi

Doç.Dr. Mehmet GÜMÜŞKILIÇ Bölüm Başkanı mgumuskilic@fatih.edu.tr
Prof. İlhan ÖZKEÇECİ ilhanozkececi@fatih.edu.tr

Prof.Dr. Cihan OKUYUCU Öğretim Üyesi okuyucu@fatih.edu.tr
Doç.Dr. Mehmet GÜMÜŞKILIÇ Öğretim Üyesi -Bölüm Başkanı mgumuskilic@fatih.edu.tr
Doç.Dr. Mustafa KOÇ Öğretim Üyesi mustafakoc@fatih.edu.tr
Yrd.Doç.Dr. Hüseyin ÖZCAN Öğretim Üyesi hozcan@fatih.edu.tr
Yrd.Doç.Dr. Nurgül ÖZCAN Öğretim Üyesi nozcan@fatih.edu.tr]
Yrd.Doç.Dr. Sezayi COŞKUN Öğretim Üyesi scoskun@fatih.edu.tr
Öğr.Gör. Esra ÖNER Öğretim Görevlisi esraoner@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Hümeyra YUVA Araştırma Görevlisi hyuva@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Kamile HASAR Araştırma Görevlisi khasar@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Melek ULAŞ Araştırma Görevlisi mcakar@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Nurgül KARAYAZI Araştırma Görevlisi nkarayazi@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Nurgül KARAYAZI Araştırma Görevlisi nkarayazi@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Sadık YAZAR Araştırma Görevlisi syazar@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Sahre GÜZEL Araştırma Görevlisi sguzel@fatih.edu.tr
Araş.Gör. Selim GÜLTÜRK Araştırma Görevlisi sgulturk@fatih.edu.tr

Prof. Dr. Oğuz Borat (Rektör) oguzborat@fatih.edu.tr
Prof. Dr. Alparslan Açıkgenç (Rektör Yardımcısı) alpali@fatih.edu.tr
Prof. Dr. Cevdet NERGİZ (Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı) cnergiz@fatih.edu.tr

Son düzenleme:
sayfalara baktımda şimdi ev-hanımı ablam.. mailleri gonderirken sayfa numarası verrız candy ablamın dedigi gibi yaparız.. hem kafamız karısmaz hemde daha duzenlı olur yerimseniben
uyeleride ona gore gruplandırrız istersenız.. mesela 10 kişi I.sayfadakıleri , 10kişi II.sayfadakıleri belli tarıh aralıklarıyla gonderme yaparız ne dersini ?

bu arada kısslarrr çok saolun maili paylastık aradık hepbırlıkte ben tek basıma olsam 2-3gunde hayatta bıtıremezdım ne yalan soylıyım sımdı...
su mailleride duzenleyelım sonrasında uye avına çıkalım yerimseniben 23üne rahat yetısır hatta eger erken biterse 23unu beklemeyelım istersenız daha erkende baslayabılırız.. bugun ayın 15.. a.s

Candy im,teşekkürler balım,bu gün yapacaktım.a.s.Farkındayım,çok denedim ama kopyalarken öyle çıkıyor.Bu güne bir Üniversite bırakmıştım,ikisini yaparım diye.Keşke yazsaydım,Eline, koluna sağlık canım.Şeniz

hanımlarrr selaamm... topladıgımız mailleri duzenledım ve sayfa numarı verdım :)))
tek eylul_13üme verdigim unıvler yok burda..
artık uyelere davet edebılırız a.s.

SAYFA 1 :

bilgi@atam.gov.tr , bhim@ataturkyuksekkurum.gov.tr , baskan@ataturkyuksekkurum.gov.tr , baskanyardimcisi@ataturkyuksekkurum.gov.tr , genelsekreterlik@ataturkyuksekkurum.gov.tr , denetlemekurulu@ataturkyuksekkurum.gov.tr , hukukmusavirligi@ataturkyuksekkurum.gov.tr startejigelistirme@ataturkyuksekkurum.gov.tr , yurticiyurtdisi@ataturkyuksekkurum.gov.tr , personelegitim@ataturkyuksekkurum.gov.tr idarimaliisler@ataturkyuksekkurum.gov.tr , bilgi@ttk.org.tr , bilgi@akmb.gov.tr , webadmin@tomer.ankara.edu.tr , turkoloji@cu.edu.tr , erartun@cu.edu.tr , btahir@cu.edu.tr , kilic_k@ibu.edu.tr , kumru_a@ibu.edu.tr , yenisoykarakas_s@ibu.edu.tr , zercan@ibu.edu.tr , bozkurt_c@ibu.edu.tr , morkan_a@ibu.edu.tr , yesilbursa_b@ibu.edu.tr , bozdogan_o@ibu.edu.tr , sev_g@ibu.edu.tr , mustafa.gencer@gmx.de , varilci_a@ibu.edu.tr , umut_o@ibu.edu.tr , kayapinar_l@ibu.edu.tr , meral_ortac@hotmail.com , etekemen@hotmail.com , ozturk@ibu.edu.tr , kaya_b@ibu.edu.tr , yavuzkartallioglu@gmail.com , ennelip@yahoo.com , kumru_a@ibu.edu.tr , cevik_m@ibu.edu.tr , hamitcoskun91@yahoo.com , durak_m@ibu.edu.tr , esin_yilmaz@yahoo.com , durak_e@ibu.edu.tr , engelera@hotmail.com , kafadar_h@ibu.edu.tr , mamatoglu_n@ibu.edu.tr , elgin_v@ibu.edu.tr , zercan@ibu.edu.tr , cenap@ibu.edu.tr , ismail@ibu.edu.tr , celik_c@ibu.edu.tr , karsli_h@ibu.edu.tr , ozturkali@ibu.edu.tr , basci_y@ibu.edu.tr , cesur_y@ibu.edu.tr , erencin_a1@ibu.edu.tr , yilmaz_e2@ibu.edu.tr , ugurlu_d@ibu.edu.tr , ozen_t@ibu.edu.tr , umut_o@ibu.edu.tr , karagoz_s@ibu.edu.tr , buyruk_d@ibu.edu.tr, , velicay@gmail.com , gumusboga_f@ibu.edu.tr , dogru_s@ibu.edu.tr , acimis_m@ibu.edu.tr , bozkurt_c@ibu.edu.tr , durust_y@ibu.edu.tr , celebi_n@ibu.edu.tr , durust_n@ibu.edu.tr , ozarslan_o@ibu.edu.tr , yenisoykarakas_s@ibu.edu.tr , cetin_s@ibu.edu.tr , ozdemirhan_d@ibu.edu.tr , bozcaarmutlu_a@ibu.edu.tr , goksel_c@ibu.edu.tr , catiker_e@ibu.edu.tr , sapmaz_c@ibu.edu.tr , oz_m@ibu.edu.tr , altug_c@ibu.edu.tr , yildirim_m1@ibu.edu.tr , karaman_e1@ibu.edu.tr , altintas_b@ibu.edu.tr , demirozu_s@ibu.edu.tr , akpinar_e@ibu.edu.tr , kars_d@ibu.edu.tr , erhan@ibu.edu.tr , celebi_a@ibu.edu.tr adigüzel_m@ibu.edu.tr , adigüzelsani@yahoo.com , ibrahim_kibris@mynet.com, yavuzer_h@ibu.edu.tr hayati_yavuzer@hotmail.com, ozcan_h@ibu.edu.tr , ayyildizm2002@yahoo.com, zekigurel@yahoo.com , halitkaratay@ibu.edu.tr , deniz_k@ibu.edu.tr , alimuratberker@gmail.com , aydin_b@ibu.edu.tr , kotil_e@ibu.edu.tr , durusoy_s@ibu.edu.tr , sevimakdemir@yahoo.com , kseyit@yahoo.com, gunes_s@ibu.edu.tr , sagunes@yahoo.com , fengin@hotmail.com , emrebiber@yahoo.com – biber_a@ibu.edu.tr , yıldırım_c@ibu.edu.tr , konur_f@ibu.edu.tr , ilter_e@ibu.edu.tr , kaptangil_k@ibu.edu.tr , serifoglu_f@ibu.edu.tr , Ulusoy_m@ibu.edu.tr , cukur_s@ibu.edu.tr , erol_i@ibu.edu.tr, ierol2001@yahoo.com , velioglu_m@ibu.edu.tr , erel_d@ibu.edu.tr
mozcan@ibu.edu.tr, muratozcan54@hotmail.com , yildiz_m@ibu.edu.tr , oerkanli@e-kolay.net erkanli_o@ibu.edu.tr , turkyilmaz_a@ibu.edu.tr , ulker_g@ibu.edu.tr , oke_m@ibu.edu.tr , yuceturk_e@ibu.edu.tr , akyildiz_n@ibu.edu.tr , kilicf2@ibu.edu.tr , erencin_a@ibu.edu.tr / ariferencin@hotmail.com , parlak_i@ibu.edu.tr , kayikci_m2@ibu.edu.tr / murat347@ttmail.com , aydin_s@ibu.edu.tr , kamerkasim@yahoo.com / kamerkasim@hotmail.com , ataman_m@ibu.edu.tr , yaman_a1@ibu.edu.tr / ayaman@yahoo.com , dalar_m@ibu.edu.tr , mehmetdalar@hotmail.com

Son düzenleme:
SAYFA 2 :

rektor@adiyaman.edu.tr , agultek@inonu.edu.tr , abayri@adiyaman.edu.tr , bkocadas@adiyaman.edu.tr , osari@adiyaman.edu.tr , sekmekci@adiyaman.edu.tr , eizci@adiyaman.edu.tr , kgulum@adiyaman.edu.tr , bahirselcuk@gmail.com , ntozlu@adiyaman.edu.tr , akinci@aku.edu.tr , ucarm@aku.edu.tr , ayildiz@aku.edu.tr , tkoken@aku.edu.tr , ndogan@aku.edu.tr , israfil@akdeniz.edu.tr , certel@akdeniz.edu.tr , demircan@akdeniz.edu.tr , mbalci@akdeniz.edu.tr , sozdem@akdeniz.edu.tr , idemir@akdeniz.edu.tr , fefdekan@akdeniz.edu.tr / aaergin@akdeniz.edu.tr, gokturk@akdeniz.edu.tr , dekyrd1@akdeniz.edu.tr , myalcin@akdeniz.edu.tr , semramirici@akdeniz.edu.tr , rektor@aksaray.edu.tr , helhatip@aksaray.edu.tr , cumhur.cokmus@aksaray.edu.tr , A.gul-07@hotmail.com , banu.yaman@aksaray.edu.tr , ademocal@aksaray.edu.tr / ademoc71@yahoo.com
akocagun@hotmail.com , tctunc@gmail.com , gokhan.ozsoy@aksaray.edu.tr , ozgulkeles@aksaray.edu.tr / ozgulkeles@gmail.com ,mkaraarslan@aksaray.edu.tr , muhsinkaraarslan@hotmail.com , emineo@hacettepe.edu.tr , ebelda@hacettepe.edu.tr , fsurmeli@anadolu.edu.tr , abarkana@anadolu.edu.tr , ngerek@anadolu.edu.tr , nvarcan@anadolu.edu.tr , zaltan@anadolu.edu.tr , nulutak@anadolu.edu.tr , azozgur@anadolu.edu.tr , nkirimer@anadolu.edu.tr ,
ntimur@anadolu.edu.tr , zcobanli@anadolu.edu.tr , nsugur@anadolu.edu.tr , msenyel@anadolu.edu.tr , natabek@anadolu.edu.tr , aozmen@anadolu.edu.tr ,
guneszeytinoglu@anadolu.edu.tr , hmandal@anadolu.edu.tr , ykocadoru@anadolu.edu.tr , esagaogl@anadolu.edu.tr , eliftar@anadolu.edu.tr , aiftar@anadolu.edu.tr , yyazan@anadolu.edu.tr , rgeylan@anadolu.edu.tr , acabuk@anadolu.edu.tr , aatar@anadolu.edu.tr , gsevil@anadolu.edu.tr , mcakir@anadolu.edu.tr , byolcay@anadolu.edu.tr , kozdas@anadolu.edu.tr , hoscan@anadolu.edu.tr , cgirgin@anadolu.edu.tr , hyavuz@anadolu.edu.tr ,
mkockar@anadolu.edu.tr , mcavcar@anadolu.edu.tr , bergun@anadolu.edu.tr , eputun@anadolu.edu.tr , eozkalp@anadolu.edu.tr , aozdas@anadolu.edu.tr ,
merdogan@anadolu.edu.tr , abdullahd@anadolu.edu.tr , khcbaser@anadolu.edu.tr , aykilic@anadolu.edu.tr , hnoktay@anadolu.edu.tr , igunes@anadolu.edu.tr ,
ahakan@anadolu.edu.tr , atyuruk@anadolu.edu.tr , ydemir@anadolu.edu.tr , rektor@ankara.edu.tr , talug@ankara.edu.tr , nhalloran@ankara.edu.tr , yoguz@ankara.edu.tr , akaracabey@ankara.edu.tr , mdelilbasi@ankara.edu.tr , bekir.onur@education.ankara.edu.tr , yalcin@ankara.edu.tr , sucuoglu@education.ankara.edu.tr , yildiz@media.ankara.edu.tr , dtcf@humanity.ankara.edu.tr , dekanlik@dentistry.ankara.edu.tr , dekanlik@education.ankara.edu.tr , hukuk@law.ankara.edu.tr , ilef@media.ankara.edu.tr , dean@eng.ankara.edu.tr ,saglik@health.ankara.edu.tr , ndemir@baskent.edu.tr , nkaraca@baskent.edu.tr , aslans@baskent.edu.tr , aduvarci@baskent.edu.tr , ekers@baskent.edu.tr , durmus@baskent.edu.tr , aeoba@atilim.edu.tr , ptansel@atilim.edu.tr , pbilgin@bilkent.edu.tr , criss@bilkent.edu.tr , onurg@bilkent.edu.tr
sguner@bilkent.edu.tr , alikar@bilkent.edu.tr , rgozen@cankaya.edu.tr , ertana@cankaya.edu.tr , tanel@cankaya.edu.tr , gokhana@cankaya.edu.tr
ebrucoban@cankaya.edu.tr , hbturk@cankaya.edu.tr , mermer@gazi.edu.tr , idilek@gazi.edu.tr , monal@gazi.edu.tr , ozkul@hacettepe.edu.tr
bercilasun@yahoo.com , horata@hacettepe.edu.tr , eminey@hacettepe.edu.tr , ggonca@hacettepe.edu.tr , gulaym@hacettepe.edu.tr , metino@hacettepe.edu.tr
sdilek@hacettepe.edu.tr , bulentg@hacettepe.edu.tr , eker@hacettepe.edu.tr , oozge@hacettepe.edu.tr

Son düzenleme:
SAYFA 3 :

arikano@boun.edu.tr , tkl@boun.edu.tr . esennuke@boun.edu.tr . kutgunay@boun.edu.tr . toska@boun.edu.tr . arslann@boun.edu.tr . zeynep.uysal@boun.edu.tr seyhanne@boun.edu.tr , halim@boun.edu.tr . seyhanko@boun.edu.tr . yilmazfa@boun.edu.tr . erol.koroglu@boun.edu.tr olcayak@boun.edu.trEmail: . bilgen.erdem@boun.edu.tr . arslance@boun.edu.tr . elifulug@yahoo.com , etolga@gsu.edu.tr nyuzbasioglu@gsu.edu.tr
ekarsak@gsu.edu.tr , msersoy@gsu.edu.tr kgursoy@gsu.edu.tr imercil@gsu.edu.tr
akovanlikaya@gsu.edu.tr mbolak@gsu.edu.tr aataay@gsu.edu.tr huzelturk@gsu.edu.tr mbasaran@gsu.edu.tr kgursoy@gsu.edu.tr osenemoglu@gsu.edu.tr
btolan@gsu.edu.tr tarmaner@gsu.edu.tr bfdellaloglu@gsu.edu.tr zdirek@gsu.edu.tr aergur@gsu.edu.tr imercil@gsu.edu.tr mhsaunerleroy@gsu.edu.tr
mtosun@gsu.edu.tr feyzaak@gsu.edu.tr ebezci@gsu.edu.tr ademircioglu@gsu.edu.tr nilgicioglu@gsu.edu.tr gukaya@gsu.edu.tr okorfali@gsu.edu.tr
akovanlikaya@gsu.edu.tr virtis@gsu.edu.tr bturkmen@gsu.edu.tr syilancioglu@gsu.edu.tr erasmuskoordinator@iyte.edu.tr zeynep.alyanak@deu.edu.tr
serkan.uzmen@deu.edu.tr dis.iliskiler@deu.edu.tr intrec@mail.ege.edu.tr euc@yasar.edu.tr ayselin.yildiz@yasar.edu.tr ece.ozmen@yasar.edu.tr
gokay.ozerim@yasar.edu.tr iletisim@izmir.edu.tr istogan@metu.edu.tr omert@metu.edu.tr msoykut@metu.edu.tr boztemur@metu.edu.tr ferdan@metu.edu.tr boztemur@metu.edu.tr guclut@metu.edu.tr nedret@metu.edu.tr ismail@metu.edu.tr fozdemir@metu.edu.tr ustundag2002@yahoo.com
zdogan@metu.edu.tr mkulu@metu.edu.tr aacarmetu@edu.tr mtbirand@metu.edu.tr ercelebi@metu.edu.tr ozguven@metu.edu.tr mtanju@metu.edu.tr
vatalay@metu.edu.tr bogel@metu.edu.tr tumer@metu.edu.tr abelgin@metu.edu.tr daloglu@metu.edu.tr idikmen@metu.edu.tr olale@metu.edu.tr
mehmet.fuzun@deu.edu.tr sami.aksoy@deu.edu.tr alp.timur@deu.edu.tr hakki.bahar@deu.edu.tr cem.terzi@deu.edu.tr birsen.tukenmez@deu.edu.tr ferhat.akbey@deu.edu.tr ferda.aysan@deu.edu.tr berna.coker@deu.edu.tr mehmet.firinci@deu.edu.tr nurcan.cullu@deu.edu.tr ilhan.genc@deu.edu.tr
ali.bozkaplan@deu.edu.tr s.cagin@deu.edu.tr yusuf.yanartas@deu.edu.tr ozlem.durmaz@deu.edu.tr i.yazar@deu.edu.tr recep.yildirim@deu.edu.tr
abdullah.martal@deu.edu.tr fikret.yilmaz@deu.edu.tr sabri.yetkin@deu.edu.tr erdal.aslan@deu.edu.tr erkan.serce@deu.edu.tr ercan.uyanik@deu.edu.tr
asli.avci@deu.edu.tr mehmet.yardimci@deu.edu.tr mehmet.akkaya@deu.edu.tr huseyin.tuncer@deu.edu.tr tarihcidas@yahoo.com mustafa.das@deu.edu.tr
oktaygokdemir@mynet.com bilgin.celik@deu.edu.tr hakki.uyar@deu.edu.tr edim.yalansiz@deu.edu.tr kilica@itu.edu.tr dikicioglu@itu.edu.tr arana@itu.edu.tr
arisoyah@itu.edu.tr kuzucuah@itu.edu.tr arpacial@itu.edu.tr eryurekb@itu.edu.tr parmaksizo@itu.edu.tr sorusbay@itu.edu.tr ozsoyc@itu.edu.tr aydere@itu.edu.tr arslan@itu.edu.tr ozgucf@itu.edu.tr karadoganh@itu.edu.tr bozdemir@itu.edu.tr kirkkopruk@itu.edu.tr
sanliturk@itu.edu.tr guvencl@itu.edu.tr demirkolme@itu.edu.tr senmet@itu.edu.tr ergene@itu.edu.tr gurgozem@itu.edu.tr ereke@itu.edu.tr eskinn@itu.edu.tr
turhanoz@itu.edu.tr mehdiyev@itu.edu.tr onbasiogl1@itu.edu.tr kutt@itu.edu.tr tevruz@itu.edu.tr derbentlit@itu.edu.tr tanerozkaynak@tetisan.com
belek@itu.edu.tr topraktu@itu.edu.tr ozaktast@itu.edu.tr karadagv@itu.edu.tr ozturkyi@itu.edu.tr mermertas@itu.edu.tr mugan@itu.edu.tr imrak@itu.edu.tr
bodurce@itu.edu.tr

Son düzenleme:
SAYFA 4 :

mevlut.celebi@ege.edu.tr hasan.mert@ege.edu.tr karakas@edebiyat.ege.edu.tr serkanacar1980@yahoo.com vehbi.gunay@ege.edu.tr
samira.kortantamer@ege.edu.tr egeersan@yahoo.com suleyman.ozkan@ege.edu.tr egekanat@yahoo.com edebiyat@mail.ege.edu.tr kasim.egit@ege.edu.tr
taylan.altug@ege.edu.tr korkuttuna@hotmail.com lale.merttrk@gmail.com fen_dekan@istanbul.edu.tr tutay@istanbul.edu.tr sbe@istanbul.edu.tr adnanaydin@marmara.edu.tr rikapyuce@marmara.edu.tr hadu@marmara.edu.tr amazman@marmara.edu.tr acanoglu@marmara.edu.tr adernek@marmara.edu.tr asimsirgil@yahoo.com azehir@marmara.edu.tr akyildiz63@yahoo.com acirpici@marmara.edu.tr aliozkaya@marmara.edu.tr aselcukbiricik@marmara.edu.tr atillag@marmara.edu.tr ekefeli@marmara.edu.tr iplikcioglu@tnn.net celalyarci@marmara.edu.tr ckaya@marmara.edu.tr eminenaskali@gmail.com engin.ozhatay@marmara.edu.tr gulayogun@marmara.edu.tr guldensagol@marmara.edu.tr gtcolak@marmara.edu.tr hayranci@marmara.edu.tr nergun@marmara.edu.tr kandur@marmara.edu.tr erunsal@marmara.edu.tr kemalettin@marmara.edu.tr mserin@marmara.edu.tr mbirbir@marmara.edu.tr meralunal@marmara.edu.tr mbulut@marmara.edu.tr cvarlik@marmara.edu.tr mlberkem@marmara.edu.tr mtez@marmara.edu.tr nozturk@marmara.edu.tr noztoprak@marmara.edu.tr napohan@marmara.edu.tr nuriyeg@marmara.edu.tr nurtengunal@marmara.edu.tr sabrisumer@marmara.edu.tr erdem@marmara.edu.tr salihyaslak@marmara.edu.tr sebahat@marmara.edu.tr sugurcan@marmara.edu.tr sakdogan@marmara.edu.tr sbeyoglu@marmara.edu.tr ufukgulsoy@marmara.edu.tr uyahsi@marmara.edu.tr vahdetengin@mynet.com yfirat@marmara.edu.tr
zkursun@marmara.edu.tr zikalta@superonline.com bakib@marmara.edu.tr aaltindal@marmara.edu.tr halukdursun@turing.org.tr belgin.susleyici@marmara.edu.tr entor@marmara.edu.tr galisik@marmara.edu.tr hakancil@marmara.edu.tr hadu@marmara.edu.tr saidpolat@marmara.edu.tr mceylan@marmara.edu.tr mgur@marmara.edu.tr muratkoc@marmara.edu.tr mdogan@marmara.edu.tr ntasligil@marmara.edu.tr aoguz@marmara.edu.tr soylemezo@yahoo.com omerzulfe@hotmail.com selimyilmaz@marmara.edu.tr saktas@marmara.edu.tr sehnazalis@marmara.edu.tr
usalan@marmara.edu.tr mseckinkeskin@hotmail.com beyreli@marmara.edu.tr beyreli@gmail.com atacatikkas@gmail.com zerrin61@gmx.net i_sevinc60@hotmail.com ahmetbenzer@gmail.com coskunak@uludag.edu.tr hatices@uludag.edu.tr alav01@hotmail.com ustunovak@yahoo.com sadettin@uludag.edu.tr ustunovam@yahoo.com aaydemir@uludag.edu.tr cavdurel@yahoo.com ozlemercan1@yahoo.com ayseenergin@hotmail.com hasenek@uludag.edu.tr yayvaz@fef.sdu.edu.tr fgode@fef.sdu.edu.tr turan@fef.sdu.edu.tr afuat@etu.edu.tr ebacanli@etu.edu.tr mdurmus@etu.edu.tr fusluer@etu.edu.tr
cfirdevs@etu.edu.tr kocaer@etu.edu.tr eyaman@etu.edu.tr hyavuz@etu.edu.tr kopraman@gazi.edu.tr eyalcin@gazi.edu.tr tural@gazi.edu.tr sivgin@gazi.edu.tr mturan@gazi.edu.tr agunes@gazi.edu.tr vahdet@gazi.edu.tr tgunduz@gazi.edu.tr ikaymaz@gazi.edu.tr altan@gazi.edu.tr mekincikli@gazi.edu.tr gokcek@gazi.edu.tr sennur@gazi.edu.tr erdogan@gazi.edu.tr varis@gazi.edu.tr luleci@gazi.edu.tr tumen@gazi.edu.tr alperal@gazi.edu.tr sarika@gazi.edu.tr mermer@gazi.edu.tr idilek@gazi.edu.tr monal@gazi.edu.tr bican@gazi.edu.tr saktas@gazi.edu.tr iozkan@gazi.edu.tr mermer@gazi.edu.tr pakize@gazi.edu.tr fozkan@gazi.edu.tr hcengel@gazi.edu.tr fkilic@gazi.edu.tr pekacar@gazi.edu.tr aksoyak@gazi.edu.tr idilek@gazi.edu.tr monal@gazi.edu.tr aturan@gazi.edu.tr ayilmaz@gazi.edu.tr nozcan@gazi.edu.tr yhabibe@gazi.edu.tr mersoz@gazi.edu.tr hakca@gazi.edu.tr fsakalli@gazi.edu.tr neslihank@gazi.edu.tr hceylan@gazi.edu.tr rgsaluk@gazi.edu.tr burcub@gazi.edu.tr hcakmak@gazi.edu.tr mcagiran@gazi.edu.t osmetoz@yahoo.com cinarozen@gazi.edu.tr haktas@gazi.edu.tr tfatma@gazi.edu.tr firatpurtas@hotmail.com kemahan@yahoo.com mehmetakifo@yahoo.com msaracli@gazi.edu.tr sgudul@gazi.edu.tr sayalcin@gazi.edu.tr myucel@gazi.edu.tr vyelok@gazi.edu.tr , vsavasyelok@yahoo.com doganm@gazi.edu.tr,
mehmetcandogan@yahoo.com merzen@gazi.edu.tr zeyrek@gazi.edu.tr pgurbuz@gazi.edu.tr nkalkan@gazi.edu.tr gulcanbs@gazi.edu.tr hparlak@gazi.edu.tr o.aydin@gazi.edu.tr

Son düzenleme:
Back