- Konu Sahibi BenOzgurce
- #3.541
Evet kızlar nerde kalmıştık :jeyyar:bende varım unutmayın
Aynı şekilde bende bendehihoyyyt
Sakın aman heee beni atlamayın üzülürüm sonra:lepi:
ASLINDA YAPILACAK ŞEY HÜKÜMETİN BİR AÇIKLAMA YAPARAK 1 YILLIK GEÇİŞ SÜRESİ SONUNDA TURKEY YAZILI HİÇ BİR POSTA'NIN KABUL EDİLMEYECEĞİNİ DÜNYAYA AÇIKLAMASIDIR. HABEŞİSTAN BÖYLE YAPTI, ETİYOPYA OLDU. BİZ BÜTÜN LOGOLARIMIZI TÜRKİYE OLARAK YAZSAK YİNE DE TURKEY DİYENLERE ENGEL OLAMAYABİLİRİZ
kısslarr bunun için bir metin hazırlıyrum ve size sunacagım değişiklik , yada ekleme olucaksa hepberaber kararlastırırız şimdi nette bu konuda arastırma yapıyorum...
kendinize iyi bakın hanımlar .. gorusuruzzz Şeniz
kim tutar bizi sağolun canlarım özgürce de bu yeni gelişmeden çok heycanlı hepinizi tek tek öpüyor çokkkk selamları var ". Yanınızdayım unutmayın"diyor
abbacım canım sen hazırla o zaman bir metin arkadaşlara sunarız hazırlıklarımızı yapıp yönümüzü çizeriz ona göre arkadaşlara heber verip karar verilen yerlere atarız maillerimizi
kolay gelsin
bu kolay bir şey değil herşeye hazır olmalıyız ve unutmayalım bu konu siyaset değil saygı cercevesinde önerimizi yapmalıyız alacağımız aksi cevaplarda bizim seviyemizi bozamaz ilgilenmeyenlere teşekkür eder geçeriz ben inanıyorum ki turkey değilde turkiye denileceği zaman gelecek doğru zamana kadar bizler bu süreyi kısaltacak çalışmalrla tarafımızı belirtiyoruz unutmayın siyaset değil konumuz