• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
Evet kızlar nerde kalmıştık :jeyyar:bende varım unutmayın

Aynı şekilde bende bendehihoyyyt
Sakın aman heee beni atlamayın üzülürüm sonra:lepi:

ASLINDA YAPILACAK ŞEY HÜKÜMETİN BİR AÇIKLAMA YAPARAK 1 YILLIK GEÇİŞ SÜRESİ SONUNDA TURKEY YAZILI HİÇ BİR POSTA'NIN KABUL EDİLMEYECEĞİNİ DÜNYAYA AÇIKLAMASIDIR. HABEŞİSTAN BÖYLE YAPTI, ETİYOPYA OLDU. BİZ BÜTÜN LOGOLARIMIZI TÜRKİYE OLARAK YAZSAK YİNE DE TURKEY DİYENLERE ENGEL OLAMAYABİLİRİZ

kısslarr bunun için bir metin hazırlıyrum ve size sunacagım değişiklik , yada ekleme olucaksa hepberaber kararlastırırız şimdi nette bu konuda arastırma yapıyorum...
kendinize iyi bakın hanımlar .. gorusuruzzz Şeniz

kim tutar bizi sağolun canlarım özgürce de bu yeni gelişmeden çok heycanlı hepinizi tek tek öpüyor çokkkk selamları var ". Yanınızdayım unutmayın"diyor
abbacım canım sen hazırla o zaman bir metin arkadaşlara sunarız hazırlıklarımızı yapıp yönümüzü çizeriz ona göre arkadaşlara heber verip karar verilen yerlere atarız maillerimizi
kolay gelsin
bu kolay bir şey değil herşeye hazır olmalıyız ve unutmayalım bu konu siyaset değil saygı cercevesinde önerimizi yapmalıyız alacağımız aksi cevaplarda bizim seviyemizi bozamaz ilgilenmeyenlere teşekkür eder geçeriz ben inanıyorum ki turkey değilde turkiye denileceği zaman gelecek doğru zamana kadar bizler bu süreyi kısaltacak çalışmalrla tarafımızı belirtiyoruz unutmayın siyaset değil konumuz

arkadaşlar,
öncelikle belli başlı üniversitelerden başlayalım.hepsini bir arada toplamak zor olacak.ilk önce buraların nabzını tutup,olumlu gelişmeler sonucunda diğer üniversiteleri devreye sokarız.insanlar mail adreslerinin çokluğunu gördükleri zaman biraz ürküyorlar.
onun dışında Kazen izin verirse yine profillere bilgilendirme mesajları bırakabiliriz.olmadı olanlarla yola devam ederiz.arzu eden zaten katılır.

iyi geceler hanımlar..
yarına yokum mısafırım gelecek , metinde az çok hazır sayılır .. ayy çok uykum gedli ..
carsambaya sunarım size bakarsınız eksıklık yada gereksız cumle varsa çıkarırız yada ekleriz yerimseniben
candycim haklısın dedın gibi yapalım populer unıvlerden baslayalım ... bende ilk basta tüm ünivler demıstım ama ne bilim ulkemızde bu kadar çok univ oldunu :utangac:
ev-hanımı ablam , unuttugum seyleri bana hatırlattıgın için tşk ederim a.s.
siyaset ustunudur kesınlıkle .. bize katılana hay hay derizz... istemeyen olursada canı saolsun ne diim.. konumuz baska yonlere sapmasında baska bişey istemem..
yaa gercekten özgürcemi herseyıyle daha iyi anlıyorum ... saolsun hep derdi konumuz kılıtlenmesın sakın olalım yolumuza bakalım ( özellikle bana derdi sert cıkıslar yapmayalım uyelere karsı die)
demek basa gelınce anlıyomus insan , dilimi tutucam yoluma bakıcam, TÜRKİYE'miz için :lepi:
son olarak özgürce ablam , kampanyadakı kalbimiz fıkır ablamız...
sana sonsuz tşklerimi iletiyorum , kocamanda Şeniz..
destegin için tşkler a.s.

günaydın hanımlar herşey hızlanıyor yine yaşasın.tembelliğe alışmadan çalışmaların başlamış olması çok güzel.Abbacıığım seni çok taktir ettim.Canla başla çalışıyorsun yönlendiriyorsun bizi.Hazırladığın metni bekliyoruz canım.

kızlar ben bu ara gelişmelerden uzak kaldım ama doğrusu red cevapları geldikçe moralim bozuldu ve ümidim kalmadı ama mücadeleye devam diyorsanız bende varım

günaydın oh maşallha tüm iylik melekleri gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlar bizleri yanlız birakmayın
abacım cnm en kisa zamanda yazda yollamaya bşlayalım bitanem sabirsizlkla bekliyorum cnm sevgiler

merhaba kızlarr ben geldım :lepi:
metnı bıtırdım nihayet şimdi buraya gecırcem ...
hem netten.. biraz özgürcemde biraz buradakı arkdaslarım yorumlarından bırazda kendı yorumumdan kattım insallah beyenırsınız a.s.
yazım , imla hatalarım çoktur muhakkak ( bu metni türk dil kurumuna da gondercegımız için) eger beyenırsenız bir turkce ogretmeni olan arkadasımıza metnı yenıden duzenletebılırz imla acısından..
babam edebiyat öğretmeni ama ben çok dıkkatsızımdır imla ve yaızm yanlış konusunda :utangac: asla babam gibi olamadım buda gercek..
opuyorum hepinizi.. Şeniz

ÜLKEMİZİN ADI TÜRKİYE OLMALIDIR
Bilindiği gibi ülkemizin adı ;
Osmanlı imparatorluğunun son zamanlarında ilk defa ingiliz kaynaklarında , kelimenin iticiliği ve ülkemizi ne şekilde ifade edeceği düşünülmeden adeta alay ifade ederek kullanılmıştır.

''Turkey'' kelimesi biz Kadınlar Kulubünü rahatsız etmektedir.
Amacımız Türkiye’nin diğer ülkeler arasında saygınlıgının ne olması ve gereken itibarının değeriyle anlaşılması için kampanyamız başlatılmıstır.
Ülke ismi bir kimliktir.
Bizler ,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak; ülkemizin (Hindi Cumhuriyeti) olarak anılmasından rahatsızlık duymaktayız.
Türkiye kelimesi başka ülkede başka anlama gelebilir. Varsın ingilizler TURKEY demeye devam etsin .
Turciha, Turkia gibi değişik şekillerde söyleyenler de var.Onlarda devam etsinler.
Bu önemli değil.
Örneğin Hindistan ..
Siz hiç uluslararası bir toplantıda Hindistan diye bir kelime gördünüz mü?
Hindistan bu ülkede sadece Türklerin verdiği bir isimdir.
Uluslararası bir isim değildir.

Türkiyenin uluslararası toplantılarda adı yoktur.
İngilizlerin söylediği TURKEY olarak geçiyor.
Diyorlar ki Türkiye kelimesinde yazan '' Ü '' harfi Avrupa dillerinde yokmuş bu nedenle sorun oluyormuş.Avrupa birliği toplantısında Türkiye delegesinin önünde TURKEY=HİNDİ yazarken ,Yunanistan delegesinin önünde bırakın Latin harflerini Yunan alfabesi ile ELLAS yazıyor.
Habeşistan bir açıklama yaparak , bir (1) yıllık geçiş süresi sonunda yazılı hiç bir posta'nın kabul edilmeyeceğini dünyaya açıklayarak ETİYOPYA olmuştur.
Bakınız bazilari tutturmus,
-"Ee ne olmuş yani,bizde hindistan diyoruz."
Öyle değil efendim , biz onlara bildiğimiz kümes hayvanı hindi demiyoruz.
"Hind ülkesi"anlamina gelen Hind-istan diyoruz.
Yani yunan-istan,kirgiz-istan,bulgar- istan,türkmen-istan,ermen-istan vs,vs,,,,,,,,,,

Türkiye Cumhuriyeti, Kurtuluş Savaşı vermiş bir milletin kurduğu , aziz bir ülkedir ve adı da uluslararası alanda hak ettiği şekilde anılmalıdır. Uluslararası toplantılarda Cumhurbaşkanı veya Başbakan konuşma yaparken, önünde (Turkey) yazıyor. Ne bizi yönetenler hindi, ne bu ülke hindi cumhuriyetidir.
Turkey, bizi temsil etmiyor.
Uluslararası bir toplantıda ülkemizin adı bizim söylediğimiz şekilde TÜRKİYE olarak geçmelidir.

Sonuç olarak "Republic of Türkiye" olmali​

***Lütfen bu konuda bize destek verin , ülkemizin adını layıkıyla değiştirelim***

Son düzenleme:
buyrun hanımlar metni yazdım ancak..
kısaltabıldıgım en sade halını ancak böle yapabıldım :))
eksık yada fazla veyahut begenmediysenız lütfen soylemenız yeterli yerimseniben a.s.

abbacım emeğine sağlık çok güzel olmuş ne kadar emek vermişsin Alah razı olsun bi tanemcanım arkadaşlar da bir baksınlar isteyen kendi de yazsın tek tip değilde bir kaç metinde olabilir sizler nasıl isterseniz bir başlangıç tarihi verelim o tarihte başlayalım belirli adreslere atmaya tarih içinde önerilerinizi bekliyorum

a.s. ayy ev-hanımı ablam gercekten beyendın mı ? bide soruyorum dimi .. sevincten bunlar :))
emek verdım evet ( çok mutavaziyim demi :D:D ) ama kotu olmasından iyidir beyenmenıze sevindim :))
çok uzun olmuş dersenız biraz daha kırpabılırz metinden giriş-gelişme-sonuç bölümünü bozmadan olursa daha iyi olur yerimseniben
tabıkı eklemek isteyen varsa yada ben bu cumleyı beyenmedım soyle yapalım dıyen olursa kızlar duzeltebılırız..
yada baska metinlerde olabılır kızlar , bireysel daha öz ve kısa olsun dersenız yazabılırsınız ama bitanecık orneklık koyun buraya ki isteyen uzunu isteyen kısayı gondersın herkesın tercihi a.s.

ben ozaman bazı illerimizin önde gelen unıvlerini yazıyorum , bunları çokluklarına gore gruplandırıp hepinize dagıtacagım bende dahılım buna
sonra buldumuz proflerin mail adreslerını derleyıp topladıktan sonra ...
kk dakı uyelere soyleyecegız .. belli bir tarıhten sonrada yollayacagız .. insallah busefer hedefimze ulasırız :Saruboceq: hepimize kolay gelsım :lepi:

benım fıkrım bu yonde , siz ne dersınız ? fıkırlerınızı beklıyorum a.s.

canım ellerine sağlık tabiki beğendim Şeniz uzunluğu kısalığı ayarlanır ana metin elimizde olduktan sonrası kolay arkadaşlarımızda bir okusun fikirlerimizi en güzel şekilde birleştiririz 23 ocak yarı yıl tatili o zamanı geçirelimmi o zamana kadar yetiştirirmiyiz

abbam cnm emeklerine sağlık
fakat mail edreslerine giremiyorum cnm ne yapmam gerek çok öpyorum

frezyam tatlım..
mail adresin varsa öyle gonder
sakın outlook expeers 6 die biesey cıkıyorsa bu yolu sakın kullanma..
cunku kullandıgın bılgısayar eşinin uzerineyse yani formatta bazı yerlere isim ve soyat yazılır , oralara eşinin adı ve soyadı yazılı olabılır.. sen bu outlook expeers 6 gonderırsen mailleri eşinin adı ve soyadı çıkmıs olacaktır bılgın olsun ( çunku benım kullandıgım pc de benım adım soyadım var formatta öle yapmıstık şimdi aklıma geldide , gec olmamıstır insallah)
opuyorum tatlım...
bu arada once metni gonderecegımız mail adreslerını bulalım yerimseniben sonra gonderme işine bakarız bitanemm :1hug: kaydirigubbakcemile5

canım ellerine sağlık tabiki beğendim Şeniz uzunluğu kısalığı ayarlanır ana metin elimizde olduktan sonrası kolay arkadaşlarımızda bir okusun fikirlerimizi en güzel şekilde birleştiririz 23 ocak yarı yıl tatili o zamanı geçirelimmi o zamana kadar yetiştirirmiyiz

heh tamam ozaman :1hug:
bacılarrr nerlerdesınızz yahuu gelın bakın metnime -tatlicadiarzu- a.s
23 ocak yetıstırız bence , yarıyıl tatılı oldunu unutmusum :utangac:

benım aklıma bi sey daha geldı ama ben yapamam :))
birisi slayt hazırlasa ve mail mail gondersek sence nasıl olur ablam ?

izmir----istanbul----bursa---ankara----eskısehır (osmangazı unıv kaldı tek)---izmit(kocaeli)...
baska aklıma geldı bu iller hem buyuksehır hem populer unıvleri kapsar.. eklemek istedıklerınız varsa buyrun kızlar..
şimdi bu illerde ne kadar univ var yazayım sizlere.. :lepi:

İzmir'deki üniversiteler ;

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Dokuz Eylül Üniversitesi
Ege Üniversitesi
İzmir Üniversitesi
Yaşar Üniversitesi
İzmir Üniversitesi
Gediz Üniversitesi

bursa'daki üniversiteler ; uludağ üniversitesi

ankaradaki üniversiteler ;

Ankara Üniversitesi,
Atılım Üniversitesi,
Başkent Üniversitesi,
Bilkent Üniversitesi,
Çankaya Üniversitesi,
Gazi Üniversitesi,
Hacettepe Üniversitesi,
Orta Doğu Teknik Üniversitesi,
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi,
Ufuk Üniversitesi

eskişehir deki üniversite ; osmangazi üniversitesi

istanbuldaki üniversiteler ;

Boğaziçi Üniversitesi ·
Galatasaray Üniversitesi ·
İstanbul Teknik Üniversitesi ·
İstanbul Üniversitesi ·
Marmara Üniversitesi ·
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ·
Yıldız Teknik Üniversitesi
İstanbul Arel Üniversitesi ·
Bahçeşehir Üniversitesi ·
Beykent Üniversitesi ·
Doğuş Üniversitesi ·
Fatih Üniversitesi ·
Haliç Üniversitesi ·
Işık Üniversitesi ·
İstanbul Bilgi Üniversitesi ·
İstanbul Ticaret Üniversitesi ·
İstanbul Kültür Üniversitesi ·
Kadir Has Üniversitesi ·
Koç Üniversitesi ·
Maltepe Üniversitesi ·
Okan Üniversitesi ·
Özyeğin Üniversitesi ·
Sabancı Üniversitesi ·
Yeditepe Üniversitesi ·
İstanbul Aydın Üniversitesi

izmit üniversitesi ; kocaeli üniversitesi

toplamda 45 üniversitemz bulunmaktadır.. kızlarr metni bakıp gorusunuze belirtiniz a.s. :1hug:
sonrada bu univlerdekı proflerin mail adreslerını bulmakla gececek zaman 45 taneyi kendı aramızda bolusturup en fazla 3gunde bu işide halletmıs oluruz umarım.. yerimseniben kaydirigubbakcemile4
uyeler içinde yine gruplara ayrılıp en kısa surede uye toplama işine baslayabılırz ,gerekli izni yonetimden aldıktan sonra..
kaydirigubbakcemile4 mailleri atmaya baslarız die dusunuyorum ben , ama sizlerinde fıkırlerı onemli , kampanyamız için en saglıklı yontem hangisi ise onu yapalım hanımlar.. a.s. :lepi:

Abba'cım ellerine sağlık.Metin'de sende harikasın tatlım.Sitede çok fazla kalamıyorum ama ben hafta sonuna kadar Ankara'da ki üniversitelerin mail adreslerini bulmaya çalışırım.Olurda bir aksilik çıkarda yetiştiremezsem sizleri bilgilendiririm.
O zaman sizlerde diğer üniversiteleri alın.Herkes bu üç gün içerisinde eklerse ,elbirliğiyle adresleri gruplandırır,diğer aşamaya geçebiliriz.
Şimdiden kolay gelsin hepinize.
Sevgiyle kalınŞenizŞenizŞeniz

sevgili Abba ellerine sağlık.Azimle başardın canım arkadaşım.Teşekkürler canım bende iş bölümüne varım üniversitelerin mail adreslerini bulabilirim.

Abba canım ellerine sağlık güzel olmuş bence giriş bölümünüde biraz daha oynama yapabiliriz gibi geldi bana gerçi bu hali bile çok iyi ..
yanlız öyle bir tarih ayarlamak gerek ki dikkat çekebilsin Ev hanımı 23 ocak demiş olabilir bencede ama üniversitelerden başlayacaksak tatil zamanı olurmu sizce

sağolun kızlar elimden geldıgınce yapmaya calıstım işte yerimseniben
eylulcum olur tabıkı girş kısmına istedıgıni yapabılırız yerimseniben dahada sadelestırebılırız yada eklemek istedıgın varsa onuda yaparız :1hug:

23 ocakra , ortaöğretimler şubat tatılıne giriyor..

üniversitelerin şubat tatili hepsi aynı anda olmuyor maalesef ...
ama genelde subatta baslayıp marta kadar suruyor ,30gun yanı .. ama kımı unıvın tatılı az oluyor 20 gun kadar onu nasıl belirleyecegız bılmıyorum ..

öncelık mail adresı aramakla gecsın vaktımız sonrada tarıh belirleriz istersenız ?

abbacığım ben şimdi ankaradaki üniversitelerin ilgili bölümlerinin mail adreslerini buldum.Türk Dili ve Edebiyatı bölümü yada uluslararsı ilişkiler biriminin, prof yada yoksa doçentlerinin maillerini ekleyebildim.Kızlar doğru dimi adresleri aldığım birimler yanlış yapmadım inşallah.Bayağı zaman alıyor çünkü.

Ankara Üniversitesi ata@humanity.ankara.edu.tr - ncetin@humanity.ankara.edu.tr
Atılım Üniversitesi bahar_tu@atilim.edu.tr
Başkent Üniversitesi ndemir@baskent.edu.tr
Bilkent Üniversitesi ersel@bilkent.edu.tr - pbilgin@bilkent.edu.tr
Çankaya Üniversitesi mehtap@cankaya.edu.tr
Gazi Üniversitesi mermer@gazi.edu.tr
Hacettepe Üniversitesi turkolojimaster@hacettepe.edu.tr
ODTÜ eralp@mtu.edu.tr
TOBB Eko.Tekno Üniv. afuat@etu.edu.tr
Ufuk Üniversitesi ufukuni@ufuk.edu.tr (bir tek burada ilgili kişi maili bulamadım buda üniversitenin genel maili)

Back