Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
bu nasıl anlayıştr anlamadım gitti tmm vatanımıza ait ürünleri kullanmak çok güzel daha da artsın bu ürünler kendimiz üretelim ama çok mu zor made in TÜRKİYE yazmak madein turkey nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkötükedihüso
eşimin traş köpüğündeki bu yazı beni çıldırtmaya yetti
hemde TÜRK malı diye övünen bi marka
hiç yakıştıramadım doğrusu ve derhal oraya mail yolladım
umarım dikkate alırlarklava:

AKİM açılmıyor bu gece,sorun var sanırım.:sm_confused:Sizdede aynı mı arkadaşlar? :uhm:

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 660206 numaralı başvurunuz, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

" Ülkemizdeki kamu kurumlarının yabancı kamu ve özel kurumlarla yaptıkları İngilizce yazışmalarda, ülkemizin adının Türkiye Cumhuriyeti’nin karşılığı olarak ’’Turkey’’ şeklinde kullanılması yerleşmiş bir uygulamadır. Ayrıca, ’’Hindistan-Indıa ve Hungary-Macaristan’’ örneklerinde olduğu gibi, BM üyesi pek çok devletin, uluslar arası alanda İngilizce yazışmalarda kendi adlarını İngilizce olarak yazmayı usul edindikleri görülmektedir."

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

AK PARTİ GENEL MERKEZ

merhaba devit ,
dikkate almıyorlar evet ((
ama bizler buarada dikkate aldırmak için çaba sarfediyoruzzzz veeee bunu basaracagımızaaa inanıyorum kötükedihüso klava:
..sevgiler.. a.s.

Sayın Nilay ,

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 660677 numaralı başvurunuz, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

" Ülkemizdeki kamu kurumlarının yabancı kamu ve özel kurumlarla yaptıkları İngilizce yazışmalarda, ülkemizin adının Türkiye Cumhuriyeti’nin karşılığı olarak ’’Turkey’’ şeklinde kullanılması yerleşmiş bir uygulamadır. Ayrıca, ’’Hindistan-Indıa ve Hungary-Macaristan’’ örneklerinde olduğu gibi, BM üyesi pek çok devletin, uluslar arası alanda İngilizce yazışmalarda kendi adlarını İngilizce olarak yazmayı usul edindikleri görülmektedir."

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

uzun zamandir destek veremedigim icin hepinizden özür dilerim...
fakat cok önemli bi sinavim vardi ve birde calistigim icin ancak vakit bulabildim...

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 701322 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 701324 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 701327 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül....... AKİM’e yaptığınız müracaat 701329 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 701331 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 701332 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

günaydın hanımlar.Hayırlı cumalar olsun.Sabah sabah yine göndermişler şu sinir maili.Hala aynı.Bir değişiklik yok.Artık birazda onlar rahatsızlık duysa.Bu nasıl bir rahatlık vurdumduymazlık anlayamadım.Ya ne kadar basite indirgiyorlar herşeyi.Hayret yani.Acaba düşünüyorlar mı hiç bunca insan bu kadar mailler gönderiyor nedir bu kadar rahatsız eden onları?diye.Vallahi hayret adamlar bizie bir kümes hayvanı ismiyle hitap ediyor.Bizim sevgili saygıdeğer büyüklerimizde bu duruma kayıtsız aynı cevabı gönderip duruyor.Zaten başımıza ne geliyorsa bu vurdumduymazlıklar sayesinde geliyor.Ayy sabah sabah sinirlendim yine.Neyse arkadaşlar hepinize kolay gelsin.Şu gelen mailide ekleyim gidiyorum.

Sayın Derya .....

AK Parti İletişim Merkezi'ne yapmış olduğunuz 689588 numaralı başvurunuz Kültür ve Turizm Bakanlığına iletilmiştir.Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

"Ülkemizdeki kamu kurumlarının yabancı kamu ve özel kurumlarla yaptıkları İngilizce yazışmalarda, ülkemizin adının Türkiye Cumhuriyeti’nin karşılığı olarak ’’Turkey’’ şeklinde kullanılması yerleşmiş bir uygulamadır. Ayrıca, ’’Hindistan-Indıa ve Hungary-Macaristan’’ örneklerinde olduğu gibi, BM üyesi pek çok devletin, uluslar arası alanda İngilizce yazışmalarda kendi adlarını İngilizce olarak yazmayı usul edindikleri görülmektedir.
Bilginize.."

başka ülke var mı acaba? ismi farklı anlamlara gelen.....

emperyalist güçler, bizimle başka türlü uğraşamıyor, saçma sapan şeylerle aklı sıra bizi yıpratıyor...şöyle bir düşününce adamlar, kutsal günlerinde ne kesip yiyor? hindi, zihniyete bak.....

Arkadaşlar ben şimdiden bayramınızı kutluyorum.Malum bugün izne çıkıyoruz yoğunluktan muhtemelen giremem nete.Birde iki yaramazlardan fırsat bulamam ben.Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.Kendinize iyi bakın.Bayram dönüşü görüşmek üzere.Hoşçakalın.

Sayın gül ÇAKIR,

"BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VATANDAŞIYIM.HİNDİ CUMHURİYETİNİN DEĞİL.YA SİZ" konulu, AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 695603 numaralı başvurunuz, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Cevabı:

Hassasiyetiniz ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ

AKİM 444 25 44

Bu gün gelmiş canlarım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…