• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hindi Cumhuriyeti Değiliz!

Hindi Cumhuriyeti Değiliz! Bu konuda Birşeyler Yapılmalı .

• Ankete Katılan
    261
29ekimla2.png

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 681461 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 681466 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 681469 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 681473 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 681477 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 681480 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681627 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681630 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681632 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681635 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681636 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681637 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681638 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681639 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681641 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681642 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681644 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681645 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681646 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681647 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681648 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681649 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın nilay, AKİM’e yaptığınız müracaat 681650 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

uzun zamandır uğrayamadığım en önemli bölümlerden biri burası, bu sene yoğun tempoda çalışıyorum, ama aklım hep sizinle, elimden geleni yapacağım
galiba akime mail gönderiyoruz, fırsat bulmuşken hemen göndereyim

Sayın , AKİM’e yaptığınız müracaat 681727 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

özgürcem dün ne yaptım anlatayım
yurtdışına posta gidecekti adresi ingilizce yazdım ülkeye turkey yazdım sonra dedim ben ne yapıyorum ya hem protesto ediyorum hem turkey yazıyorum dedim sildim turkey i TÜRKİYE yazdım...

Sayın gül....... AKİM’e yaptığınız müracaat 682219 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682225 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682237 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682240 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682241 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül..... .AKİM’e yaptığınız müracaat 682242 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

hepinize merhaba,
5 ay gibi uzun bir süreden sonra tekrar sizinleyim.İlk başta söz verdiğim halde sizinle olamadığım ve yardım edemediğim için çok ama çok özür dilerim.İmkanlar doğrultusunda nete girmem çok zordu.
Okumam gereken 150 sayfa var kampanyayla ilgili.Bu iş bittikten sonra yapmam gerekenleri sonuna kadar yapacağım.
bu süreçte emeği geçen bütün arkadaşlarıma binlerce teşekkür.
Emeklerinize sağlık kuzularŞeniz

hepinize merhaba,
5 ay gibi uzun bir süreden sonra tekrar sizinleyim.İlk başta söz verdiğim halde sizinle olamadığım ve yardım edemediğim için çok ama çok özür dilerim.İmkanlar doğrultusunda nete girmem çok zordu.
Okumam gereken 150 sayfa var kampanyayla ilgili.Bu iş bittikten sonra yapmam gerekenleri sonuna kadar yapacağım.
bu süreçte emeği geçen bütün arkadaşlarıma binlerce teşekkür.
Emeklerinize sağlık kuzularŞeniz

canım tekrar hoşgeldin yokluğunu hissettim hep nasıl geçti neler yaptın uzun kaldın özledik seniŞeniz

1-Sayın ……, AKİM’e yaptığınız müracaat 682531 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
2-Sayın ….. AKİM’e yaptığınız müracaat 682534 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
3-Sayın ….. AKİM’e yaptığınız müracaat 682672 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
4-Sayın …… AKİM’e yaptığınız müracaat 682676 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
5- Sayın …… AKİM’e yaptığınız müracaat 682679 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
6-Sayın ...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682680 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
7-Sayın ….. AKİM’e yaptığınız müracaat 682682 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

henüz yeni başladım.devamını yazarımmmm

Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682704 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682706 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682708 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682711 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682715 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın gül...... AKİM’e yaptığınız müracaat 682717 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz

Sayın Aysegul, AKİM’e yaptığınız müracaat 682721 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Sayın Aysegul, AKİM’e yaptığınız müracaat 682724 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın Aysegul, AKİM’e yaptığınız müracaat 682726 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
Sayın Aysegul, AKİM’e yaptığınız müracaat 682727 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Back