Himenektomi Kızlık zarı aldırma

neysol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
1.013
1.328
133
Mrb benim kızlık zarım kalın ve yüksekte olduğundan doktor cerrahi müdahaleyle alınması gerektiğini normal yollarla bozulmayacağını söyledi kısa süreli bi operasyonla kızlık zarımı aldılar ameliyat olalı 5gun oldu dikişlerim var 2tane ama hala yürürken ve otururken zorluk çekiyorum ve ağrım oluyo bu normal mi ? Bu süreci geçiren ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Arkadaşlar ben dün oldum bu operasyonu başarılı geçti toplan 15 dakika sürdü ve hafif bir anestezi uygulandı ama beni hiç rahatsız etmedi şu an gayet normalim. Doktorum 2 gün sonra ilişiye girebilirsin rahatlıkla dedi. Bu güne kadar neden beklemişim bilmiyorum. aslında bu kadar kolaymış Merak ettiğiniz bir nokta varsa yardımcı olabilirim.

Merhaba Sinem bende bu konuyu araştırıyorum bana yardımcı olabilir misin hangi hastanede yaptırdın dr bilgisi gibi konularda bana yardımcı olursan çok sevinirim istersen özelden yazalım belki hastane adı falan reklama giriyodur bilmiyorum, bu arada ben istanbulda yaşıyorum

ilişkiniz gerçekleştimi?

Bende pazartesi günü kızlık zarı operasyonu geçirdim. Bende yürürken ve otururken zorluk öekiyorum. Batma hissediyorum.

Bende pazartesi günü kızlık zarı operasyonu geçirdim. Bende yürürken ve otururken zorluk öekiyorum. Batma hissediyorum.

Ağrılı ilişkim var diye gitmiştim doktor kızlık zarı tam yirtilmamis amelyatla almak gerekir dedi emin olmadım şimdi Nasılsın ne şikayeti ile kızlık zarının aldırmış tin

Ağrılı ilişkim var diye gitmiştim doktor kızlık zarı tam yirtilmamis amelyatla almak gerekir dedi emin olmadım şimdi Nasılsın ne şikayeti ile kızlık zarının aldırmış tin
İlişkiye girmede zorluk çekiyoduk doktor kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi. Aldırdıktan sonra şikayetim geçti çok şükür

İlişkiye girmede zorluk çekiyoduk doktor kızlık zarımın kalın olduğunu söyledi. Aldırdıktan sonra şikayetim geçti çok şükür

Zor bir operasyon mu hemen ayağa kalkıp işlerime bakabilir miyim küçük çocuğum var o yüzden sorutorum canimmerak ettim

Sinem hanım bende yarın olucam da memnun musunuz tavsiye eder misiniz ağrı acı kanama oldu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…