Himalaya Tuzu

kajuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Konuyu uygun yere mi açtım bilmem ama, bir süredir himalaya tuzu kullanıyorum, dişeti kanamalarım durdu ki bizim aile bu dertten feci halde muzdariptir. tavsiyelerimle:)

Konuyu uygun yere mi açtım bilmem ama, bir süredir himalaya tuzu kullanıyorum, dişeti kanamalarım durdu ki bizim aile bu dertten feci halde muzdariptir. tavsiyelerimle:)

himalaya tuzunu nereden aldın ve fiyatını ögrenebilirmiyim

Aslında birçok şeye faydası olduğu söyleniyor...

Himalaya tuzu 200 milyon yılda oluşmuştur

* İçerisinde 84 tane mineral olduğu kanıtlanmıştır

*damarlarda sertleşme yapmaz

*kalp,damar,tansiyon ve böbrek hastaları rahatlıkla kullanabilirler

*sağlıklı bir yaşam için ,doğru su(ph dengesi olan),doğru tuz ,temiz hava ve doğru beslenmek şarttır

*sağlıklı ya da hasta olan herkes bu tuzu kullanmalı,diğer tuzu hayatından çıkarmalıdır

*tadı normal tuz tadından daha keskindir

Himalaya tuzunun gerçek olduğunu anlamak için ise;

*hakiki himalaya tuzuna diliniz değdirdiğinizde çok yoğun,çok keskin bir tuz tadı alırsınız

*eğer dilinizi değdirdiğinizde ekşimsi bir tad geliyorsa dilinize ,bu gerçek himalaya tuz değildir

* kaya tuzuda ekşimsi bir tada sahiptir kaya tuzuda çok faydalıdır ,ama himalaya tuzzunun yerini tutumaz

*hakiki himalaya tuzunun içinde sanki kristal parçacıkları varmış gibi parlak olur

*himalaya tuzu eritilmeden yemeklere kullanılmaz eritilmiş himaya tuzzlu sudan 1 bardak sade suyun içine 1 kaşık ialve ettiğinizde,çok çabuk olarak,dibe çöker diğer tuzla hazırlanan tuzlu su ,dibe çökmez ve yüzeyde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…