Hikayesi benzer olanlara…

dreamermama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
30
64
38
Şimdi benim gibi sadece okuyucu olup işaret görmek isteyenleri öyle iyi anlıyorum ki…
Benim daha biz aramadan bize armağan gelen bi evladım var çok şükür, Allah ömrünü uzun ve sağlıklı versin, ona kardeş istedik, bu kez bizim çabamızla olmayınca tıbbın imkanlarından yararlanmak için de vakit kaybetmek istemedik. Ben salpenjektomi ameliyatı oldum, sonrasında hemen takip eden adet döngüsünde tüp bebek için çalışmalar başladı ve ilk transferi Eylül sonu oldum. İlk embriyo üst kalitede gelişmiş 5. Gün embriyosuydu ama daha transferin ilk gününden itibaren 10 gün boyunca adet sancısı çektim. Hiç kasık ağrım vs olmadı, sadece koku hassasiyeti ve göğüslerde şişme vardı. Buradaki okuduklarımdan çok etkilenerek maalesef 6.gün sonunda evde test yaptım hem de iki gün üstüste ve negatif bir sonuç olunca moralim çok bozuldu.
Sonra doktorum vakit kaybetmeden kalan son iki embriyo ile hemen ardındaki adet döngüsünü takip eden süreçte ikinci transferi gerçekleştirdi. Bu seferki embriyolar orta kalitedeydi. Ben bariz bir sancı hissetmeye 6. gün sonunda başladım, göğüslerim aşırı hassaslaştı ve şişti ve kaşık ağrım ayaklarıma vurdu. Sıvı şekilde akıntı çok fazla oldu (ilk transferde progestan haricinde bir akıntı olmadı) ve baş ağrım oldu. Sonuçta 8. Gün sonunda dayanamadım ve kan testi ile sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Biraz yavaş bi artışım olsa da iki günde bir kan testi verme sürecine girdim şu an. Buradan okuduklarıma dayanarak herhangi bir duruma erkenden sevinmemek gerektiğini düşünüyorum ve sadece bi sonraki adımı da sağlıkla atlatmayı ve sonunda evimizin diğer minik neşesine kavuşmayı umuyorum….
Buraya kadar okuyanların da her şeyin gönlüne göre olmasını ve sağlıkla yavrularına kavuşmalarını gönülden diliyorum.
Son nasihat olarak sakın sakın gününden çok önce evde test yapıp moralinizi bozmayın.

Allah saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu…ağlaya ağlaya okudum valla…umarım süreciniz güzel ilerliyodur.
Suan ben de cok duygusal bir anımdayım sizin konunuza denk geldim, bu yola baş koymuş herkesin kalbine ferahlık versin Allah en başta…
Ben de opudan bugun cıktım. Özel bir merkezde tedavi görüyoruz, bizim sebebimiz erkek infertilitesi. Eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği çok düşük. Sıfır olmasa da düşük.Tedaviye başlarken doktor bey bana bu kadar sayı yeter dedi ama bugun opu gunu eşimden iki kez sperm örnegi istendi. Çıkışta dr a sordugumda ilk sonucu begenmedik ondan tekrar istedik, cokta istediğimiz kalitede degil yarından sınra belli olacak bakalım gibi bir şey dedi sperm örnegi için. Bu cümle suan kafamda yankılanıp duruyor, o kadar caresiz hissediyorum ki 12 tane yumurtam toplandı suan ona bile sevinemiyorum. Çok şükür hani kaliteli mi cıkacak bilmiyorum ama rabbim umarım nasip eder…
Bu konuda cvp yazmış oldum, dertleştim bir nevi kusura bakmayın.

Allah saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu…ağlaya ağlaya okudum valla…umarım süreciniz güzel ilerliyodur.
Suan ben de cok duygusal bir anımdayım sizin konunuza denk geldim, bu yola baş koymuş herkesin kalbine ferahlık versin Allah en başta…
Ben de opudan bugun cıktım. Özel bir merkezde tedavi görüyoruz, bizim sebebimiz erkek infertilitesi. Eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği çok düşük. Sıfır olmasa da düşük.Tedaviye başlarken doktor bey bana bu kadar sayı yeter dedi ama bugun opu gunu eşimden iki kez sperm örnegi istendi. Çıkışta dr a sordugumda ilk sonucu begenmedik ondan tekrar istedik, cokta istediğimiz kalitede degil yarından sınra belli olacak bakalım gibi bir şey dedi sperm örnegi için. Bu cümle suan kafamda yankılanıp duruyor, o kadar caresiz hissediyorum ki 12 tane yumurtam toplandı suan ona bile sevinemiyorum. Çok şükür hani kaliteli mi cıkacak bilmiyorum ama rabbim umarım nasip eder…
Bu konuda cvp yazmış oldum, dertleştim bir nevi kusura bakmayın.
İnşallah güzel sonuçlar olur bizimde erkek infertilitesi olarak sürece başladık eşimden mikro teseyle canlı sperm bulundu şükür embriyomuz oluştu dondurduk transfer gününü bekliyorum 💖

İnşallah güzel sonuçlar olur bizimde erkek infertilitesi olarak sürece başladık eşimden mikro teseyle canlı sperm bulundu şükür embriyomuz oluştu dondurduk transfer gününü bekliyorum 💖
Umarım pozitifi görürsünüz transferinizden hemen sonra🩷 allah bizimle beraber isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Ben şuan labaratuvarda döllenememesinden bile korktum açıkcası…sizinki gibi bizm de embriyomuz oluşur umarım🙏🏻
Tese ameliyatında nasıl oluyor? Canlı bulunan sperm sayılarını söyluyorlar mı?

Umarım pozitifi görürsünüz transferinizden hemen sonra🩷 allah bizimle beraber isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Ben şuan labaratuvarda döllenememesinden bile korktum açıkcası…sizinki gibi bizm de embriyomuz oluşur umarım🙏🏻
Tese ameliyatında nasıl oluyor? Canlı bulunan sperm sayılarını söyluyorlar mı?
Amin inşallah herkesin gönlüne göre olur 🫶🏻 tese ameliyatı basit bir ameliyat 25 dakika falan sürdü anestesi altında küçük bir kesikle alıyorlar canlı sperm bulununca ben opu'ya girdim bizimde mucize çıkcak mı çıkmıcak mı riskti şükür doktor yüzümüzü güldürdü 🤲🏻 Doktor baya buldum dedi hatta biz ilerisi için dondurma da talep ettik 7 tüp canlı sperm dondurduk dediler embriyoglar. 6 taneydi adaya veda edenler oldu 3 tane embriyomuz oluştu 5. Güne giden şimdi transfer için beni bekliyorlar 🧚🏻‍♀️

Amin inşallah herkesin gönlüne göre olur 🫶🏻 tese ameliyatı basit bir ameliyat 25 dakika falan sürdü anestesi altında küçük bir kesikle alıyorlar canlı sperm bulununca ben opu'ya girdim bizimde mucize çıkcak mı çıkmıcak mı riskti şükür doktor yüzümüzü güldürdü 🤲🏻 Doktor baya buldum dedi hatta biz ilerisi için dondurma da talep ettik 7 tüp canlı sperm dondurduk dediler embriyoglar. 6 taneydi adaya veda edenler oldu 3 tane embriyomuz oluştu 5. Güne giden şimdi transfer için beni bekliyorlar 🧚🏻‍♀️
Maşallah🧿 çabucak tutunsunlar inş 🧿🧿
dediginiz gibi allah gönlümüze göre versn🫶🏻
Eger bizde embriyo olusmazsa ben de dr uma tese ameliyatını sorayım o zaman.(umarım gerek kalmaz)

Amin inşallah sizinde güzel sonuçlanır inşaallah evet sorabilirsiniz en azından direk canlı sperm bulunursa belki işiniz kolaylaşır biz hormon testi , genetik test falanda verdi eşim onlar temiz gelince mikro teseye karar verdik buarada şansımız var diye düşündük🌷

X