Hijyen problemi

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
3.855
8.600
İyi geceler
Normalde aşırı titiz bir insan değilim ama genel olarak düzen ve temizlik konusunda dikkatliyimdir. Şimdi bu virüs salgını ben de hiç beklemediğim şekilde aşırı bir kaygılanma durumu oluşturdu. Yıkamaktan ellerim yara oldu o derece.
E bu durumda temizliğine dikkat etmeyen nişanlım iyice gözüme batmaya başladı. Yani elini kolunu yıkıyor, duş alıyor, dişlerini fırçalıyor amaa sanırım taharet konusunda biraz eksik😏
Çamaşırlarını makinaya atarken farkettim çok afedersiniz poponun arasına denk gelen kısımları biraz kirliydi 😭 ama anlamıyorum bu adam yıllarca bana hiç kokmadı yanii nasıl oluur? Az öncede koltukta oturdu kalktı, koltuktan kalktığında poposunu koyduğu yerin koktuğunu farkettim. Bir koku geldi kokladım ve koltuk örtüsünü makinaya atıyorum şuan 🙄 kendisi de duşta.
Nasıl söylenir hanımlar bu? Ay üstü kapalı anlamıyor. Ben hayatta kokmamm, ben aşırı temizim modunda.. Duşa da her gün girmez. Bazen ısrar ediyorum gir gir diye. Bir de ilginç bir şekilde 3 gün duş almaz ama kokmaz da🤷‍♀️işte bi bu taharet şeysinden kokuyor. Yoksa ben mi delirdimm??

Koltuğu koklamak mı...
Bu kadarı da fazla değil mi sizce? :KK70:

Bence o kısım kirli olduğu için psikolojik olarak kokuyu almışsınız, orayı görmeden önce kokmadığını söylüyorsunuz. Yani hiç mi yan yana oturmadınız ilk defa koku geldiğine göre tamamen sizin gördüğünüz lekeyle alakalı bir durum.
Bende 2 günde bir duş alıyorum, su kıtlığı yok ama hergün saç yıkamak zararlı.

Ah be socialscientist socialscientist , gercekten cok duzgun kaliteli kızsın.
Ne diye cekersın su cocugu senı anlamiyorum.

Yine benden nefret edeceksin bılıyorum boyle dedım diye ama, sogumamanı aklım almıyor.

Su saatten sonra degısecegıne inanmanı aklim almıyor. Keyıf sefa ıcınde su hayatı yasamak varken su adamı eğitmeye calısmanı, katlanmanı aklım almıyor.

Sen bu cocuktan ayrılınca mahalledeki cocuklara cıkolata dagıtacagım suan adadım.

Son düzenleme:
Ah be socialscientist socialscientist , gercekten cok duzgun kaliteli kızsın.
Ne diye cekersın su cocugu senı anlamiyorum.
Yine benden nefret edeceksin bılıyorum boyle dedım diye ama, sogumamanı aklım almıyor.
Su saatten sonra degısecegıne inanmanı aklim almıyor. Keyıf sefa ıcınde su hayatı yasamak varken su adamı egıtmeyı calısman katlanmanı aklım almıyor.
Sen bu cocuktan ayrılınca mahalledeki cocuklara cıkolata dagıtacagım suan adadım.

Bu mesajdan sonra adamın s*carak gezdiğini düşünüyor insan
Durum o kadar mı vahim ya😂

İyi yıkayamıyordur poposunu. Çamasırlarını atarken dikkat ettim, lekelerin var hatta gösterebilirim dersiniz. Söylemekten cekinme yin. Bence hergün duş almasını da saglayın. Yani bizde dısarı Cıkıyoruz elbette ama gelince direkt dus ve kıyafetleri yıkıyoruz çift olarak. Sadece corona ile ilgili değil bu aslında hepimiz dikkat etmeliyiz buna. Birbirinizi de uyarabilirsiniz tatlı tatlı bunda kırılacak birsey oldugunu düşünmüyorum.

İyi geceler
Normalde aşırı titiz bir insan değilim ama genel olarak düzen ve temizlik konusunda dikkatliyimdir. Şimdi bu virüs salgını ben de hiç beklemediğim şekilde aşırı bir kaygılanma durumu oluşturdu. Yıkamaktan ellerim yara oldu o derece.
E bu durumda temizliğine dikkat etmeyen nişanlım iyice gözüme batmaya başladı. Yani elini kolunu yıkıyor, duş alıyor, dişlerini fırçalıyor amaa sanırım taharet konusunda biraz eksik😏
Çamaşırlarını makinaya atarken farkettim çok afedersiniz poponun arasına denk gelen kısımları biraz kirliydi 😭 ama anlamıyorum bu adam yıllarca bana hiç kokmadı yanii nasıl oluur? Az öncede koltukta oturdu kalktı, koltuktan kalktığında poposunu koyduğu yerin koktuğunu farkettim. Bir koku geldi kokladım ve koltuk örtüsünü makinaya atıyorum şuan 🙄 kendisi de duşta.
Nasıl söylenir hanımlar bu? Ay üstü kapalı anlamıyor. Ben hayatta kokmamm, ben aşırı temizim modunda.. Duşa da her gün girmez. Bazen ısrar ediyorum gir gir diye. Bir de ilginç bir şekilde 3 gün duş almaz ama kokmaz da🤷‍♀️işte bi bu taharet şeysinden kokuyor. Yoksa ben mi delirdimm??

ben sizi anlayamadım . Sürekli bu erkek arkadaşınızdan şikayet ediyorsunuz ve evlenmeyi düşünüyorsunuz bildiğim kadarı ile. Ayrıca evlenmeyi pek de istemiyorsunuz. Neden hala berabersiniz ?

ben sizi anlayamadım . Sürekli bu erkek arkadaşınızdan şikayet ediyorsunuz ve evlenmeyi düşünüyorsunuz bildiğim kadarı ile. Ayrıca evlenmeyi pek de istemiyorsunuz. Neden hala berabersiniz ?
Belki onu da bir bu abi çekiyordur😁 çevremde böyle tipler var tencere kappak🤔

Dogrudan uyarmayin da dolayli yoldan soyleyin. Hazir corona da gelmisken taharetin oneminden, virusu engellemek icin sık sıķ dus almak gerektiginden falam bahsedin

siz bu adamla ayni yatakta yatmiyor musunuz da kokuyu koltuktan fark ettiniz orayi anlamadim.

ben olsam soylerim baskasindan duyup kirilacagina benden duysun sevgilim sonucta.
Aynı yatakta yatıyoruz ama almadım hiç bu kokuyu. Psikolojik bile olabilir. Rüyamda bile ellerimi yıkıyorum bu aralar. Yıkanmaktan eskidim.

Yani kedi köpek eğitiminde tuvaletini evin içine veya yapmaması gereken bir yere yaptığında çekiştirip orayı koklatıp burnuna bir pıt vuruyoruz ve azar şeklinde kaşlar çatık "yaramaz seni, bir daha asla yapma" deyip işaret parmağımızı sallıyoruz. Erkek arkadaşımın oturduğu yerden kalkmasından sonra öyle bir koku alsam -hastalık vs ihtimal dahilinde değilse- bunu yapardım herhalde. Bir de o örtünün o kısmını önce ona elinde yıkattırır sonra makineye atardım. Siz neden annesi gibi bu kadar arkasını topluyorsunuz ki? Adam hiç çamaşır da yıkamıyor evde herhalde ki kendisi görmüyor lekeleri falan. Görse utanıp temizliğine dikkat ederdi önce kendi sağlığı için sonra da size olan (?) saygısından.

Ne bileyim ben senden, ayrıldım nişanlımdan diye konu açmanı beklerken, birde adamın k.çını temizlemediği bilgisiyle çıkıyorsun ortaya 🥴

İçimdeki teyzeyi susturamıyorum; etme kızım, evlenme bu herifle demek istiyorum. 😅

Son düzenleme:
X