- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Merhaba hanimlar, bu aslinda bir çözümü olmayan konudur. Niyetim anlatip biraz olsun rahatlamak.
Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.
Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.
Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.
O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.
Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.
Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum.
Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.
Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.
Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.
Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.
Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.
Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.
Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.
Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.
Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.
Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.
Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.
Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.
Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.
Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.
Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.
Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.
O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.
Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.
Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum.
Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.
Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.
Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.
Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.
Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.
Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.
Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.
Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.
Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.
Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.
Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.
Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.
Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.