Bu markanin silikonlu cam metal mobilya temizleyicisi süper. Tozu uzaklastiriyor. En son hijyen sihirbazı ile kopuk derz ve banyo temizleyicisini aldim gercekten onlar da gayet iyi. Fiyati olukca uygun. Başka kullanan yok mu?
Ben kullanıyorum. Kokusu harika. Ve cila etkisi yarattığı için uzun süre temiz gözüküyor.. Ohh miss. Ama banya için olanı kullanmadım. Alınacaklara ekleyebilirim
Bu markanin silikonlu cam metal mobilya temizleyicisi süper. Tozu uzaklastiriyor. En son hijyen sihirbazı ile kopuk derz ve banyo temizleyicisini aldim gercekten onlar da gayet iyi. Fiyati olukca uygun. Başka kullanan yok mu?
Evet mobilya temizleyicisine dikkat toz turmadigi için kayganlik yapiyor aman yere uygulamayin
Banyo için olan ve hijyen sihirbazini da mutlaka deneyin harika
Evet mobilya temizleyicisine dikkat toz turmadigi için kayganlik yapiyor aman yere uygulamayin
Banyo için olan ve hijyen sihirbazini da mutlaka deneyin harika
Cam sil olanı kullanıyorum çok uygun fiyatlı kokusu harikaaaa ve parıl parıl yapıyor ama sakın parkede falan kullanmayın aşırı kayıyor yerler
Diğer ürünlerini hiç denemedim ama merak ettim şimdi mutfak için olanını
Dedigim gibi kullanmadim ama kullananlar cok tavsiye ediyor.O da olmadiysa,saticisiymis gibi konusucam ama amwayin firin temizleyicisi o yaglar icin birebir.inanin yaglar akiyor resmen.sungerin ustundeki o siyah birikintiyi gorseniz,simdiye kadar kullanmadiginiza uzulursunuz.Ben oyle oldum mesela:)