• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİDROSELPENKS HSG

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeyio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeyio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
4
0
1
29
Hanımlar anestezi ile hsg yaptırdım. Normalde anestezisiz devlette yaptırmak istedim ilk denemede rahim girisi iğne ucu kadar dar olduğunu söyledi ve zorlarsam zarar verebilirim diye devam etmedi bende çok korkmuştum yaparken zaten tedirgindim anestezi ile olmamı kasların gevşemesi gerektiğini önerdi. Anestezi ile oldum özel hastanede. Sonuç olarak tüpün birinde HİDROSELPENKS olduğu gözlemlendi. Devletteki doktorum laparoskopi olmamı tüpün alınması gerekebilir dedi diğer tüpunde tıkalı olabileceğini söyledi. Ozeldeki doktorum çok büyük olmadığını antibiyotikle geçebilir diye antibiyotik verdi kullanıp tekrar gideceğim. Ama yorumlarda herkes ameliyat olmuş düzelene denk gelmedim ameliyat olmalı mıyım? Birde ameliyat adet dönemimizde mi oluyor bilgi verebilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20250204_104111.jpg
    IMG_20250204_104111.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Hanımlar anestezi ile hsg yaptırdım. Normalde anestezisiz devlette yaptırmak istedim ilk denemede rahim girisi iğne ucu kadar dar olduğunu söyledi ve zorlarsam zarar verebilirim diye devam etmedi bende çok korkmuştum yaparken zaten tedirgindim anestezi ile olmamı kasların gevşemesi gerektiğini önerdi. Anestezi ile oldum özel hastanede. Sonuç olarak tüpün birinde HİDROSELPENKS olduğu gözlemlendi. Devletteki doktorum laparoskopi olmamı tüpün alınması gerekebilir dedi diğer tüpunde tıkalı olabileceğini söyledi. Ozeldeki doktorum çok büyük olmadığını antibiyotikle geçebilir diye antibiyotik verdi kullanıp tekrar gideceğim. Ama yorumlarda herkes ameliyat olmuş düzelene denk gelmedim ameliyat olmalı mıyım? Birde ameliyat adet dönemimizde mi oluyor bilgi verebilir misiniz
Merhaba ben ameliyat olmustum. 11.ayinda kendiliginden gebe kalabilmistim.

Merhaba ben ameliyat olmustum. 11.ayinda kendiliginden gebe kalabilmistim.
Merhaba cevap verdiğiniz için çook teşekkür ederiim kimse birşey yazmayınca çok üzülmüştüm yorumu görünce mutlu oldum. Size hangi işlem yapılmıştı acaba ameliyatta

Merhaba cevap verdiğiniz için çook teşekkür ederiim kimse birşey yazmayınca çok üzülmüştüm yorumu görünce mutlu oldum. Size hangi işlem yapılmıştı acaba ameliyatta
Bebegin yerlesecegi yere sag olsun miyom yerlesmis o yüzden gebelik olusmuyormus. O miyom kazındı ameliyatta. Tuptede kist varmis o alindi. Sonra gebelik olustu cok sukur. 1 evladim var Rabbim bagislasin. 2.evladima kavusmak icin ugrasiyorum. Carsamba gunu hsg cektirecegim ben de. Tekrar sil bastan basliyoruz bakalim.

Tüpünüzü aldırmayın hsg ile genelde sorunlu , sivi dolu tupler basincla aciliyor zaten. Tupleriniz kalsın bazen alinmasi gerekiyor denilen tupler islevini goruyor ve gebelik olusuyor. Tup bebek yaptirmak isterseniz zaten tupe ihtiyac yok

Back