Hidrosefali

Dadasss23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
5
2
1
28
Benim oğlum erken doğdu zor bir doğum oldu ona bağlı beyin kanaması geçirdi beyni şu topladı hidrosefali tanısı konuldu ama şant takılmadı menenjit geçirdi 3 ay kuvezde kaldı şuan 13 buçuk aylık oğlum ne oturabilir nede surunebiliyo sol tarafında güçsüzlük var elini kullanamıyo böyle bir durumla karşılaşan varmj önerebileceğiniz doktorlar

Beyin cerrahisi mi bakiyor hidrosefaliye de ? Eğer öyleyse Ankara şehir hastanesi harun demirci. Pediatri beyin cerrahi kendisi mükemmel bir doktor. Oğlum onda ameliyat olmuştu. İstanbul da Adnan Dagcinar hocayı da çok ovuyorlar

Bizde ankara götür dediler doktor araştırıyoruz bizde

Merhabalar ne yaptiniz bebeginizin durumu nasil

Özel eğitim öğretmenliği öğrencisiyim doktor sürecini tamamladıktan sonra hatta şuan bile çocuğunuzu sürekli inceleyin internette yaşlara göre çocukların yapabileceği yapması gereken şeylerin listelerini bulabilirsiniz sürekli kontrol halinde olun eğer ki özel bir çocuksa bir an önce de erkenden eğitimine başlamanız bu sürece girmeniz gerekiyor sadece bilginiz olsun diye belirtmek istedim geçmiş olsun

Bizim zaten kuvez surecimizde fizik tedavi aliyodu 6 ay kendimiz yaptık hareketlerini 7 aydında hem özele hemde devlet hastanesinde fizik aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…