Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay rahim filmi çekilecekti ama hamile kaldım ve sonrasında kimyasal gebelik geçirdim maalesefmerhaba. rahim filmi çekilip bu teşhis konuldu mu size?
Sizde mi düşük yaptınızbenimde başıma geldi ve doktorumun bana dediği hidrosalpinks ultrason ile anlaşılmaz. rahim filmiyle ortaya çıkar. bende rahim filmi çektirdim ve rahime sıvı akışı ve hidrosalpinks olduğunu öğrendim. ameliyat ile alındı tüpüm. sonrasında tüp bebek tedavisi gördüm
Benimde tek tüpüm öyle alındıPeki doktor vajinal ultrasonda baktığı zaman hidrosalpinks'ten mi şüpheleniyorum dedi yoksa sadece hsg ile anlaşıldı durumunuz
Peki sen hamile kaldın mı canım veya düşük falan yaptın mıBenimde tek tüpüm öyle alındı
Vajinal ultrason ile tüpte şişlik görünüyor rahim filmi ile durum kesinleşiyor sonra tüp alınıyor süreç bu şekilde ama tek tüple hamile kalan çok canım aldırsan da dert etme nasipse olur o
ben hiç düşük yapmadım. benim ilk tüpüm kist yapışık olduğu için seneler önce alınmıştı. 2 sene çocuk olmayınca doktorlar ultrasonda bir şey göremediler. rahim filminde çıktı ortaya. sonrasında ameliyatla alındıPeki doktor vajinal ultrasonda baktığı zaman hidrosalpinks'ten mi şüpheleniyorum dedi yoksa sadece hsg ile anlaşıldı durumunuz
Hm, anladım şu an tüp bebek mi deniyorsunuz pekiben hiç düşük yapmadım. benim ilk tüpüm kist yapışık olduğu için seneler önce alınmıştı. 2 sene çocuk olmayınca doktorlar ultrasonda bir şey göremediler. rahim filminde çıktı ortaya. sonrasında ameliyatla alındı
benim ameliyatım biraz riskliydi. ameliyattan önce tedaviye başladık embriyolar oluşturuldu donduruldu. ameliyattan sonra transfer yapıldı. şimdi 5+6 haftalık hamileyimHm, anladım şu an tüp bebek mi deniyorsunuz peki
Yaaa, valla çok sevindim umut oldunuz bana inşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler tek temennim bubenim ameliyatım biraz riskliydi. ameliyattan önce tedaviye başladık embriyolar oluşturuldu donduruldu. ameliyattan sonra transfer yapıldı. şimdi 5+6 haftalık hamileyim
çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah.. siz rahim filmini çektirin bence bir an evvelYaaa, valla çok sevindim umut oldunuz bana inşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler tek temennim bu
Benim eşimde sperm sorunu varmıl canım yeni öğrendik ondan olmadı tüpümle uğraştık hepPeki sen hamile kaldın mı canım veya düşük falan yaptın mı
Bikere kimyasal gibi oldu o kadar şimdi eşimin değerleri için uğraşıyoruz ona epey geç test yapıldı sorun bende diye hepPeki sen hamile kaldın mı canım veya düşük falan yaptın mı
Benim doktorum da eşimi ürolojiye gönderdi, sperm testi için ama ben iki kere hamile kaldım sanırım eşimde sorun yok değil miBikere kimyasal gibi oldu o kadar şimdi eşimin değerleri için uğraşıyoruz ona epey geç test yapıldı sorun bende diye hep
Yok yok sizin güzel demekki canım ama sana tavsiyem tüpünde sıvı varsa aldır peşine daha hamile kalırsın nasipse benim böyle tanıdığım var çünkü ayına daha kalmışBenim doktorum da eşimi ürolojiye gönderdi, sperm testi için ama ben iki kere hamile kaldım sanırım eşimde sorun yok değil mi
Rahim filmi çekildin mi sen çekilecek misin daha çekildiysen at bakayım dicektim filmine benimkinde baya çoktu sıvıBenim doktorum da eşimi ürolojiye gönderdi, sperm testi için ama ben iki kere hamile kaldım sanırım eşimde sorun yok değil mi
Yok canım çekinmedim doktor adet olunca gel dedi, kimyasal gebelikten sonra korunayım mı dedim, gerek yok dedi ya aynı şeyi bir daha yaşarsam, kafam çok karışıkRahim filmi çekildin mi sen çekilecek misin daha çekildiysen at bakayım dicektim filmine benimkinde baya çoktu sıvı