• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosalpinks tanısı lütfen yardımcı olun nasıl yol izlemeliyim

Benim ikisinde de ileri derecede sıvı birikmesi var hatta rahme sızıntı başlamıştı. İkisini de alacak doktorum ancak bir tanesi epey kötü yumurtalığa yapışmış olma ihtimali de olabilir dedi. O yüzden oncesinde yumurta toplama yaptık embriyo dondurduk. Yarın da ameliyat günü alacağım. Sonra dediğiniz gibi iyileşince transfer olacağım insallah. Yani benim bu ameliyattan başka şansım yokmuş çünkü o rahme sızan sıvı zaten embriyonun yaşamasına da engel oluyormuş 😔 Galiba benim durumum baya ileri seviye maalesef
Bende 2 senedir gebe kalamadığm için rahim filmi çekmiştim doktorum sol tarafım için “sıkıntılı, laparoskopi ol” dedi. Korkuyorm şuan yarn görşmeye gidicm baskent hastanesine

Bende 2 senedir gebe kalamadığm için rahim filmi çekmiştim doktorum sol tarafım için “sıkıntılı, laparoskopi ol” dedi. Korkuyorm şuan yarn görşmeye gidicm baskent hastanesine
Merhabalar iciniz rahat edecekse baska doktor gorusu de alim isterseniz. Evet korkunuzu cok iyi biliyorum ama maalesef yapabileceğimiz hic bir sey yok kabullenecegiz bir sekilde 😔Tup bebek doktorlari da bu konuda tecrubeli oluyor. Yarin bende ameliyat gunu alacagim insallah
. Akliniza takilan bir sey olursa ozelden de yazabilirsiniz bana
.doktorunuz kim ve memnun musunuz ?

Back