• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosalpenks ve laparoskopi

Kendikz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
306
36
98
30
İyi günler ocağın 2 sinde hidrosalpenks ameliyatı oldum sol tüpümum alındı amh icn de kan verdim 2.45 çıktı iyi mi kötü mü bide doktorum gebelik için başlaya bilirsin dedi bu ameliyatı olup ne kadar sürede gene kaldınz konuyla bilgisi olanlar yazabilir mi detayli

Merhaba çok geçmiş olsun bende bu amleiyati olacağım hidroselpinksten dolayı ameliyatınız nasıl geçti hastanede kaldınız mı? Birde ameliyat olmak için regl zamanında yada sonrasında falan mı olmamız gerekiyor

Merhaba çok geçmiş olsun bende bu amleiyati olacağım hidroselpinksten dolayı ameliyatınız nasıl geçti hastanede kaldınız mı? Birde ameliyat olmak için regl zamanında yada sonrasında falan mı olmamız gerekiyor
Merhaba teşekkür ederim ben 3cü gün taburcu oldum oda direnden hala pis kan geldiği için Allah'a şükür iyi geçti 1 hafta da toplandim 2 ay olucak sol tüpüm alındı bana sormadı doktor ama ameliyat tan 2 hafta sonra regli günüm di günümde oldum hani fark etmiyor galiba öncesi sonrasi

Merhaba teşekkür ederim ben 3cü gün taburcu oldum oda direnden hala pis kan geldiği için Allah'a şükür iyi geçti 1 hafta da toplandim 2 ay olucak sol tüpüm alındı bana sormadı doktor ama ameliyat tan 2 hafta sonra regli günüm di günümde oldum hani fark etmiyor galiba öncesi sonrasi
Devlet Hastanesi'nde mi yaptırdınız özel mi

Back
X