Hidrosalpenks sebebiyle laparoskopik ameliyat olanlar?

peki nerede oldunuz? hemen arkasından tüp bebek mi yapıldı size. normal şartlarda beklemek gerekmiyormu normal yolla olması için?
İzmirdeym ben medîcalparkta oldum bizim normal olma şansımız yok eşimden ötürü yaklaşık 2 ay sonra tüp bebek tedavisine basladk

peki nerede oldunuz? hemen arkasından tüp bebek mi yapıldı size. normal şartlarda beklemek gerekmiyormu normal yolla olması için?
Merhaba
Eger hidrosalpinks tuplerine zarar verdiyse tuplerin alinir veya kapatilir
Vermdiyse sıvi temizlenir sadece bida ameliyat esnasinda belli olack bir durum maalesef
Benim iki tupumde de vardi ve ilerlemisti oyuzden ikisi de kapatildi
Ve artik dogal yolla hamile kalma sansim olmadigi icin tup bebek tedavisi ile hamile kaldim.
Bana da ameliyattan 2 ay sonra tedaviye baslayabilirsin demisti doktor

İyi günler ben ilk defa yazıyorum o yüzden doğrumu yazdım bilemiyorum
Ben 5 yıl önce PID enf geçirdim bu yüzden tüplerim rahim filminde tıkalı idi dr um ali Sami bey laparoskopi yöntemiyle duruma baktı ve bir ay sonra tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım şuan oğlum 2.5 yaşında şimdi ikincisi deniyoruz yalnız dr a gittiğimde hidrosalpinks gelişmiş dedi ve tekrar operasyon geçirdim rahim ile bağlantı kesildi.yarın yumurtalar toplanacak inşallah bu üçüncü denemem bu arada hidrosalpinks olduğunu bilerek 2. Denemeyi ben istedim ve olmadı olmuyor arkadaşlar ihtimali düşürüyor dr um yüzde yirmi ye düşürüyor dedi şimdi yok diyor ama netice 15 GÜN sonra alacağım yine yazarım

Dün laporoskopi ile ameliyat oldum . SAG tüpüm alındı sağ yumurtalığımdan 5cm ilk kist alındı sol tüpümde yapışıklık varmış açıldı bugün taburcu oldum şimdi gayet iyiyim doktorum çok iyiydi Sağolsun sol tüpüm onun sayesinde kurtuldu ve hemen ayağa Kalktım hamilelik tedavisine başlıcam hemen hepimizin Hakkında Hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun ben25 ağustosta ameliyat oldum çok şükür bir sıkıntı oluşmadı. ve doktorum bana önümüzdekji regl sonrasında gebelik için çalışabilirsin dedi. Rabbim kimseye aratmasın zor zamanlar bunlar .

Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini de yazarsin buraya. Ben daha sonuca ulaşamadım ama inşallah o da olur :) bu arada ben de izmirdeyim sen nerde oldun ameliyatını

Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini de yazarsin buraya. Ben daha sonuca ulaşamadım ama inşallah o da olur :) bu arada ben de izmirdeyim sen nerde oldun ameliyatını
Çok teşekkür ederim. İstanbul da oldum ameliyatimi. Inş güzel haberlerinizi yazarız burda. Rabbim nasip eder inşAllah. Sen ameliyat oldun mu?

Teşekkür ederim canım benim çok şükür bi oğlum var 2.5 Yaşında doktorum hamilelik için ilk renglide tedaviye başlatacak beni kendi haline bırakmıyor seni kendi halinemi Bıraktı canım sanada geçmiş olsun tek tüpmü alındı seninde

Canım benim Adımda Betül teşekkür ederim .özlem Gültekin yaptı ameliyatımı özel muayenehane olduğu için dışarda hastanede yapıyor ben özel deniz hastanesinde oldum İzmir'de .
Su hastanesi egepoldede yapıyormuş fiyatı daha uygun deniz Hastanesi'nin ben memnun kaldım inşallah bundan sonrasıda iyi olur sen ameliyat oldun mu

Evet bi tüpüm dış gebelik yüzünden alındı diğeri de hidrosalpenx olduğu için alindi. Alındıktan sonra bir kez denedik tüp bebek ama olmadı maalesef bu ay da dr um amerika ya gidecekmiş bu ayı da pas geçmek zorunda kaldık bakalım ne zaman kısmet olcak. Benim de dr um israel aruh hakkimizda hayırlısı olur inşallah :)

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tüp bebek tedavin sonuçlanır iyi haberini paylaşırsın hepimiz hakkında Hayırlısı olsun cnm

Aminn canım inşallah, burayı özellikle takipteyim güzel haberlerini yazan olur diye inşallah allah herkese bana da kısmet eder anne olmayı :) kendinize iyi bakın
Canım daha önce yazmıştım tekrar allah nasip etti ikizler e hamileyim tamamına ererse tabi 6 haftalık olacaklar yarın :) Ümitsiz olmayın inş hepinizin bebişi olur dualarım sizlerle

Nasıl güzel bi haber bu atlamisim kusura bakma allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah :) çok istiyorum ben de ikiz sahibi olmayı rabbim kucağında göstersin ikisini de inşallah :)

Nasıl güzel bi haber bu atlamisim kusura bakma allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah :) çok istiyorum ben de ikiz sahibi olmayı rabbim kucağında göstersin ikisini de inşallah :)
Amin teşekkür ederim canım inş sana da nasip eder o zaman inş senin de güzel haberlerini alırız:)

evet beni kendi halime bıraktı ilk 3 4 ay dene olmazsa yumurtlama hapı vericem dedi. bakalım hayırlısı olur hakkımızda inşAllah.

evet beni kendi halime bıraktı ilk 3 4 ay dene olmazsa yumurtlama hapı vericem dedi. bakalım hayırlısı olur hakkımızda inşAllah.
Bu arada beklerken biseyler yapıyor musun mesela incir kuru falan. Tavsiye ederim bende çok ise yaramıştı incir kuru yapmadığım dönemde bir yumurtam oldu o da boş çıktı 21 gün incir kuru yaptım o ay 4 yumurtam oldu üçü kaliteliydi bi araştır derim ben. İnşallah senin de güzel haberlerini okumak kısmet olur allah yüzümüzü guldursun inşallah :)

doktorum bana folik asit coraspin ve demir hapı verdi. gebelikle ilgili uğraşım olduğu için coraspini herkese vermiyorum dedi. bana da sen uzun zamandır uğraşıyorsun ondan veriyorum dedi. bu üç hapı gebelik öncesinde kullan faydasını da görürsün dedi. ben folik asit ve demiri zaten önceden de kullandım ama hidrosalpinks old için meğer ondan olmuyormuş bebeğim. incir kuru vs bişey denemedim. kuru incir alıpda yiyomuyum.. nasıl oluyor bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…