Gebelikte böbrek büyümesi yaşayanlar olmuştur. Lakin benim daha önceden de vardı. Şu an 15.haftama yeni girdim ve 21 mm genişlik var sol böbrekte. 12haftalıkken 9mm di. Genişleme gebelikten değil ama önceden de olduğu için gebelik kaynaklı hızlı ilerliyor. Silopi’de görev yapıyorum sağlık sektörü çok kötü. Diyarbakır ve Batmanda muayene oldum biraz daha ilerlerse stent takılmalı dendi. Burada okuduğum herkes 25-30.haftalarda genişleme olmuş ve benimki kadar çok değilken bile stent takılmış. Stent erken doğum ve düşüğe sebep olmuş çoğunda. Sürekli ağlıyorum çaresizim benzer durum yaşayan var mı lütfen bilgi verir misiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hidronefroz ve Gebelik
- Konu Sahibi umutolun
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah şifa versin eğer stent takılması gerekiyorsa taktırın bende de hafif büyüme var takip ediliyor şimdilik ama gerekirse de dert etme dedi doktorum riskli bir şey değil dedi siz de korkmayın ben hiç erken doğum düşük yapan duymadım arastirdim görmedim de Allah esirgesin iyi düşünelim iyi olsun
Şimdi gördüm sorunuzu benim 5. ayda 11 ml di o ara sancidan dolayı büyüme fark ettik ayni zamanda kum varmış takip etti doktorum bu süreçte safra da büyüme yaptı onda da taş varmış şimdi böbrek de 19 ml oldu şuan 36. haftamdayım maşallah ağrım yok ama tabi büyüme hızlandı umarım herhangi bir stent vs gerekmeden doğum gerçekleşir diye dua ediyorum sizin durumunuz da iyidir umarımSizin şu an kaç mm ve kaçıncı hafta?
Çok şükür benim de şu an iyi, farklı sıkıntılarım var o yüzden hidronefroz yanında iyi kaldı diyebilirimŞimdi gördüm sorunuzu benim 5. ayda 11 ml di o ara sancidan dolayı büyüme fark ettik ayni zamanda kum varmış takip etti doktorum bu süreçte safra da büyüme yaptı onda da taş varmış şimdi böbrek de 19 ml oldu şuan 36. haftamdayım maşallah ağrım yok ama tabi büyüme hızlandı umarım herhangi bir stent vs gerekmeden doğum gerçekleşir diye dua ediyorum sizin durumunuz da iyidir umarım
Allah yardımcınız olsun benim de öyle kör topal idare ediyoruz Allah dermansız dert vermesin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım canınızı sıkmayın Mevla bir şekilde nasip edecekse koruyor evladimizi bize de sağlık versin tabi kiÇok şükür benim de şu an iyi, farklı sıkıntılarım var o yüzden hidronefroz yanında iyi kaldı diyebilirim
Amin çok sağ olunAllah yardımcınız olsun benim de öyle kör topal idare ediyoruz Allah dermansız dert vermesin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım canınızı sıkmayın Mevla bir şekilde nasip edecekse koruyor evladimizi bize de sağlık versin tabi ki
- 30 Ekim 2022
- 23
- 3
- 16
- 36