- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
- 333
- Konu Sahibi gecenin_resmi
onu tam bilmiyorum
kimi 5 mayıs akşam ezanı diyor
kimi 5 mayıs gece yarısı diyor :)
ama bence
yapmak istiyorsan saat kaç olursa olsun yap :)
Yarin yapsak olurmu acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu tam bilmiyorum
kimi 5 mayıs akşam ezanı diyor
kimi 5 mayıs gece yarısı diyor :)
ama bence
yapmak istiyorsan saat kaç olursa olsun yap :)
Gerçekten boyamıyoruz de mi maviye? Yanlış yapmak istemiyorumMaviye boyamayı unutmuşsun![]()
Gerçekten boyamıyoruz de mi maviye? Yanlış yapmak istemiyorum![]()
Yaptık annemle kabul olur inşallahgömüyoruz de mi sadece? Annem dilek yazmaya devam ediyor bu arada
![]()
Gerçekten boyamıyoruz de mi maviye? Yanlış yapmak istemiyorum![]()
Hayır hayırrr lütfen
Çok yanlış anlaşıldım
Boyama yok
Allah kabul etsin dileklerinizi
ay koptum, çok güldüm
o maviye boyamak başka birşey, benim yazı rengimi dedi arkadaşım, siz öyle birşey yapmayın
Yarin yapsak olurmu acaba![]()
Olsun canım âmin hepimizinHayır hayırrr lütfen
Çok yanlış anlaşıldım
Boyama yok
Allah kabul etsin dileklerinizi
Anladım şimdiay koptum, çok güldüm
o maviye boyamak başka birşey, benim yazı rengimi dedi arkadaşım, siz öyle birşey yapmayın
Anladım şimdihepimizin dilekleri kabul olur inşallah
![]()
yok, o olmaz galiba
bu gece olması lazım-mış
Benim arkadaşlarımdan kağıda koca çizen vardı gayette olduŞimdi sabah güneş doğarken alıyoruz kağıtları de mi? Bir de annem yanımdayken yazamadım sevdiceğimi diliyorum içimden ama olur mu acaba?![]()
Gerçekten mi bak ya hiç gelmedi aklımaBenim arkadaşlarım kağıda koca çizen vardı gayette oldu![]()
Gelinle damat çizmişlerdiGerçekten mi bak ya hiç gelmedi aklımaçizmek okul çizdim bende olur inşallah
![]()
Evet önce okul ah bir olsunda kurtulayım gerisi gelir zatenGelinle damat çizmişlerdiZaten önemli olan okul Allahın izniyle okul olsun gerisi hallolur :))