- 9 Ağustos 2008
- 7
- 1
- 86
5 yıllık evliyim . ilk evlendiğimizde uzun süren adet günleri için doktora gitmiştim ve myom olduğunu öğrendim damarlı bir bölgede dendi sürekli kontrole gitmeye başladık evliliğin 6. ayında kendiliğinden hamile kldım düştü 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum böyle derken 1.5 yılımız geçti en sonunda myom için ameliyat olmak zorunda kaldım böylece 2.5 yıl bitti.Başta oluyodu şimdi niye hamile kalamyrm derken başka bir dr a gittik tüm hormon tahlilleri ,sperm testi,rahim filmi çekildi bakıldı hepsi çok iyi dedi dra göre hiçbirsorun yoktu.en sonunda klomen ve çatlatma iğnesi denedik kist oldu .Hiç kendime konduramadım aklıma gelmedi başta oluyodu şimdi niye ki anlayamıyordum En son 1 yıldır antaldayız vitale hastanesine sinan kurşuna gittim 2 kez klomen+çatlatma iğnesi denemsi ve 1 kerde aşılama ve sonuç hüsran ve sonuçsuz kalan koca 5 yıl.Bu 5 yıl boyunca hep umut ettim hiç ağlamadım isyanda etmedim.Ama artık dayanmyrm ve artık ağlıyorum hemde çok bunları yazarken bile.5yılboyunca eczaneden idrar testi alıpta yapmadığım ay olmadı.Şimdi ne yapmalıyım ben tüp bebeğemi başvurmalym süreç nasıl işliyo sevkmi oluyo bir rapormu olması gerekli ve en önmelisi antalyada gerçekten uzman bişeyler bilen doktor bilen varmı.Gerçekten yol gösterilmesine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler