Hiçbir şekilde zevk alamıyorum..

vvaveyla

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
30
23
Benim kafama taktığım, yıllardır içimde sorguladığım bir derdim var. Utandığımdan dolayı hiç kimseye anlatamadım, ki çevremdeki insanlarında bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Yine utanarak size danışmak istiyorum, umarım rahatsız olmazsınız..Şimdiden özür diliyorum.

İlk olarak on iki yaşlarımda tesadüfen, öyle uzanırken bacaklarımı sıkıştırarak zevk almaya başladım. Tabi o zamanlar bu hissin ne olduğunu bile bilmiyordum. Yaşım ilerledikçe de hep buna devam ettim. Normal kızlar gibi el yardımıyla asla tatmin olamıyorum. O bacak sıkıştırma hareketine öyle alışmışım ki vücuduma dokunmak bende hiçbir his uyandırmıyor. Dokununca zevk asla almıyorum. 23 yaşındayım. 2 sene içinde evleneceğim. Ve bu durum beni aşırı endişelendiriyor. Eşimde dokunsa bir şey hissetmeyeceğimden eminim, o kadar hissizlik..

Ne kadar çabalasamda, konsantre olmaya çalışsam da olmuyor. Hiçbir zevk zerresi yok, sadece bacak sıkıştırma hareketi ile var. Hem komik hem garip bir durum. Doktora gitmeye zaten çok çekiniyorum, nasıl anlatılır ne denir veya tedavisi var mıdır bilemiyorum. Bilenleriniz, fikri olanlar varsa bana yardımcı olursa çok ama çok mutlu olurum. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Neler denemeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim tüm cevap yazanlara..

Bence deneyerek zamanla olur. Sinir uçları filan var, o hissi alırsınız mutlaka, sıkıştırma olayını bırakın ama

Tövbe tövbe gece bdv konuları bir alem
Haydar dümenlik konu vesselam :))))
Sivilceyi sıkarsın patlarya onun gibimi?

Cinsellik kadınlarda sadece tensel temasla haz alınacak bişey değil diye düşünüyorum.duygular da önemli.sevdiginiz adamla biseyler paylaşmak duygularınizi harekete geçirebilir

Gerçekten kulağa da komik geliyor. :) Bacakları birleştirip sıkıp bırakmak yani.. bacak bacak üstüne atar gibi..nasıl anlatılır bilemedim de. :olamaz:
Kız dur bi 2 sene daha varmis. Adamın koynuna girince fikrin değişir belki birak bacağını oranı buranı sıkmayı :KK70: bende denedim şimdi bacak ve popo kaslarımdan başka birsey hissetmiom :KK70:

Mastürbasyonla penetrasyon çok farklı şeyler aslında. Sizin korkunuz cinsel olarak tatmin olamamak mı yoksa eşiniz eliyle size dokunduğunda hem fiziksel hem duygusal olarak mı bir şey hissedememek oraya çok anlayamadım ama bildiğimi yazayım. Kadınlarda orgazm hala tartışma konusu, bildiğim kadarıyla iki çeşit orgazm var; vajinal ve klitoral orgazm. Mastürbasyon esnasında klitoral orgazm yaşıyorsunuz. Biz genelde bütün vulvaya vajina diyoruz nedense ama rahim ağzına açılan kanal vajinanız. Penetrasyonda vajinanız da işin içine girmiş oluyor. Ama kadınların hatrı sayılır bir kısmı cinsel ilişkiyle de vajinal orgazm yaşayamıyor, cinsel birleşme esnasında klitorislerine dokunarak klitoral yoldan kendilerini uyarıyorlar. Siz de ilişkinizde başlarda öyle denersiniz. Olayın rengi değişeceği için belki bacak kasmadan kendinize dokunarak orgazm olabilirsiniz. Ayrıca kegel egzersizi öneririm, internetten bakarsanız nasıl yapılacağı tarif ediliyor.

Ama mesele partnerinizin size mastürbasyon yapmasıysa bence o zaten sıkıcı bir şey, sizin vücudunuzu sizden iyi tanıyabilir mi bilmiyorum. Yine de birbirinize zaman verirseniz belki zamanla o sizi siz onu öğrendikçe daha tatmin edici olabilir.

Hissizlik diye bir sey olamaz. Daha dogrusu hissizlik olsa hic orgazm olmazsiniz. Kendinize dogru dokunmayi bilmiyorsunuz büyük ihtimalle.

İnternette epey araştırdım yine de bir gelişme elde edemedim. Nasıl yapacağım doğru dokunmayı onu da bilemiyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim:KK16:

Benim kafama taktığım, yıllardır içimde sorguladığım bir derdim var. Utandığımdan dolayı hiç kimseye anlatamadım, ki çevremdeki insanlarında bu konuda bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum. Yine utanarak size danışmak istiyorum, umarım rahatsız olmazsınız..Şimdiden özür diliyorum.

İlk olarak on iki yaşlarımda tesadüfen, öyle uzanırken bacaklarımı sıkıştırarak zevk almaya başladım. Tabi o zamanlar bu hissin ne olduğunu bile bilmiyordum. Yaşım ilerledikçe de hep buna devam ettim. Normal kızlar gibi el yardımıyla asla tatmin olamıyorum. O bacak sıkıştırma hareketine öyle alışmışım ki vücuduma dokunmak bende hiçbir his uyandırmıyor. Dokununca zevk asla almıyorum. 23 yaşındayım. 2 sene içinde evleneceğim. Ve bu durum beni aşırı endişelendiriyor. Eşimde dokunsa bir şey hissetmeyeceğimden eminim, o kadar hissizlik..

Ne kadar çabalasamda, konsantre olmaya çalışsam da olmuyor. Hiçbir zevk zerresi yok, sadece bacak sıkıştırma hareketi ile var. Hem komik hem garip bir durum. Doktora gitmeye zaten çok çekiniyorum, nasıl anlatılır ne denir veya tedavisi var mıdır bilemiyorum. Bilenleriniz, fikri olanlar varsa bana yardımcı olursa çok ama çok mutlu olurum. Bu durumdan nasıl kurtulurum? Neler denemeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim tüm cevap yazanlara..
Eşinle daha fazlasını hissedersin merak etme illa vucudunda zevk aldign bir yerin vardır.. masturbasyonla cinsel ilişki bir değil daha fazla zevk alırsın masturbasyona göre önemli olan eşinle beraber zevk aldığın yeri bulabilmen buda yaşayarak olur...

Kız dur bi 2 sene daha varmis. Adamın koynuna girince fikrin değişir belki birak bacağını oranı buranı sıkmayı :KK70: bende denedim şimdi bacak ve popo kaslarımdan başka birsey hissetmiom :KK70:

Bir de düşünce gücünüzü ekleyin :KK48: internette araştırdım benim gibi olan birçok kadın varmış. Hatta bir yerde otururken, misafirlikte vs bile bunu yapan varmış çaktırmadan. :olamaz:

X