• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri hiçbir küre inanmıyorum;uzamıyo saçlarım diyenler

hem saçlarım hem tırnaklarım uzamıyor saçlarım aynı boyda kaldı ucundan aldırıorum öyle kalıyor bidahada uzamıyor ,şu meşhur formülü denicem sinamekili olan bakalım neler olkaydirigubbakcemile4acak

Bende sarımsakla masaj yaptım 2 gün kokusu gitmedi turp suyunu denedim 1 kere devam etmedim kendi haline bıraktım sık sık yıkıyorum saçımı napiim yahuu bıktım artık kafama ne kadar takarsam okadar uzamadığına inanıyorum :sinifsinif: salaklık bende nie kuaföre gidip saçına kat istiosun ki belimde olan saçlarım şuan kısacık ve ben uzaması için deliriyorum off offf mafoldumben

Bende sarımsakla masaj yaptım 2 gün kokusu gitmedi turp suyunu denedim 1 kere devam etmedim kendi haline bıraktım sık sık yıkıyorum saçımı napiim yahuu bıktım artık kafama ne kadar takarsam okadar uzamadığına inanıyorum :sinifsinif: salaklık bende nie kuaföre gidip saçına kat istiosun ki belimde olan saçlarım şuan kısacık ve ben uzaması için deliriyorum off offf mafoldumben

ayy şu kuaförlerden nefret ediyorum ya zorla kesiyolar adamın saçını yok saçın çok yıpranmş kırıklarını alman lazım tufaya geldim bende kestim çoook pişmanım saçım gene uzun kısa diil ama ben eskiğ saçımı istiyorumm yaasositososito

ben sarımsak katıyorum şambuanıma çok iyi geliyor vede biopalas marka şambuanım çok memnunum opuyorumnanaktan

sac bakım yagı denedım ayrca sampuanıma yaglardan ekledım.. sonuc:dökülen saclar...:( off cok kotuym depresyona qırdm resmen ! saat bası aynaya bakıorum sacıma:s

kızlar yoruldum artık o yuzden bende bakım yapmayı fln bıraktım belımde olan saclarım kuafor yuzunden omuzlarımı cıktı neredeyse bır sene olucak 7 cm anca uzamıstır oda yanı bakımla fln fılan.. ne yaptıysam uzamıyo bıktım bende .... uclarından aldırsam tamam kırıkları aldırıosun uzuo sac yıne kırılıo boyda bı uzama olmuyokı......

kizlar benim bi tavsiyem var evde yapilabilen sac bakimlari varya oraya girin sitede orda saclari uzamayanlar buraya diye topik var oraya bi göz atin insallah isinize yarar

Back