• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir AKP'li vekil bu kadar uçmamıştı

Erdoğandan bu olayla ilgili açıklama, bu sözüm ona dil sürçmesine herhangibir disiplin cezası falan geldi mi? Geldiyse de ben duymadım sanırım:44:

Gelmediyse Allah yerine(Tövbe haşa) konulmaktan memnun oldu galiba:ssz:

Erdoğandan bu olayla ilgili açıklama, bu sözüm ona dil sürçmesine herhangibir disiplin cezası falan geldi mi? Geldiyse de ben duymadım sanırım:44:

Bir tanesi de çıkıp aga bu nedir demiyor:50::50:

Bıldiğimiz gıbı bu durumlarda ya Arınç ya dan H.Çelik arkayı topluyor.
Bu defa Çelik 'e düştü görev.
Dil sürçmesi olarak adlandırdı olayı
Hı hıı sürçtüü sürçtüü dil sürçtüü.
Yedik biz merak etmeyin :ssz:

Bir açıklamada AKP Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz dan gelmiş .

Eğer Fevai Aslanı tanısaymışız ve onun inanç dünyasını bilseymişiz , onun bunu kastetmeyeceğini de bilirmişiz.

(Eyvallah)

Lakin açıklamanın devamında Korkmaz ;

''Burada söylemek istediği şey çok açık. 'Allah'ın bütün güzel vasıfları üstüne topladığı Sayın Başbakanımız' diyecekken 'Allah'ın bütün vasıflarını' demiş. Olabilir insanın dili sürçer. Bu bu kadar büyütülmesi gereken bir olay değil."

Yine mi bir dil sürçmesi acaba ?
:8:

Zira bir insan bir diğer insan için Allahın bütün (buradaki bütün kilit kelimedir , İslamı bilen için ) güzel vasıfları üstüne topladığı da demez , dememeli .

Bir tanesi de çıkıp aga bu nedir demiyor:50::50:

Bıldiğimiz gıbı bu durumlarda ya Arınç ya dan H.Çelik arkayı topluyor.
Bu defa Çelik 'e düştü görev.
Dil sürçmesi olarak adlandırdı olayı
Hı hıı sürçtüü sürçtüü dil sürçtüü.
Yedik biz merak etmeyin :ssz:

Yahu Hüseyin Çelik nasıl toplamış arkasını?
Dili sürçmüşmüş..

Yürüsünler gitsinler artık..Alıştılar milleti aptal yerine koymaya:22:

Bu olayın açıklanacak, öyle uzun uzun irdelenecek hiç bir tarafı yoktur..

Bu açık ve net şirktir ve kuranda affa uğramayan tek şeydir.

Zaten şirke bulaşmış toplumlar bu dünyada da refaha eremiyor, düze çıkamıyor..Ülkemizde görüldüğü üzere..

Allah ve peygamber yerine şeyleri şıhları, hacıları hocaları, en son da bir başbakanı koymaya çok meraklı bir toplumuz.

Back