hiç zevk almamak

dideg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
430
826
2 aydır düzenli olarak birliktelik yaşıyorum fakat hiç zevk almıyorum. İlk gün çok kanamam oldu ve bir süre lekelenmelerim devam etti. Şu an lekelenmelerim bitti hiçbir sorun yok ama zevk alamıyorum. Penisin girip çıktığını hissediyorum sadece. Bende mi bir problem var, nasıl çözebilirim?

Kuruluk varsa zevk alamazsın. Sürtünmeden acı duyarsın. Her zaman el altında bir tane kayganlaştırıcı olmalı.

Araştıracağım teşekkür ederim
Kuruluk varsa zevk alamazsın. Sürtünmeden acı duyarsın. Her zaman el altında bir tane kayganlaştırıcı olmalı.
Kayganlaştırıcı kullanıyorum acı olmuyor. Klitoral orgazm da oluyorum ama penisin giriş çıkışından hiçbir şekilde zevk almıyorum. Pozisyondan olduğunu düşündük birçok pozisyon denedik ama yok

Bunun için zaman gerek. Başlarda baskıdan başka bir şey hissedilmiyor. Zamanla oluyor benim 8 9 ay kadar sürmüştü zevk almam.

Tam çıkarıp girsin bu hareket daha çok zevk veriyor. Bir de anladığım kadarıyla alışmak lazım bu zevke zamanla oturuyor. Hep klitoral zevke alışmışız onun da etkisi olduğunu düşünüyorum

Klitoral orgazma alıştıysanız vajinal zevk almak zor olur. Çünkü aynı yoğunlukta olmuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…