Hiç zevk alamayacak mıyım.. ☹️

Ortadoğuda kadın cinselliği çok bastırılıyor, her zaman ayıp ve günah olduğu dayatılıyor, acaba böyle bir şeye mi maruz kaldınız. Hepimiz bu coğrafya da kalıyoruz çünkü

Beklentinizi yüksek tutmak da aslında kötü etkiler Ben de aşırı güzel, şöyle süper, dünyanın en keyifli şeyi tarzı cümleleri taraflı ve öznel buluyorum Bu tür cümleler ya da methedilerek anlatılmasına fazla takılmayın Neticede bu herkes için farklı Onun dışında kadınların çoğu araştırmalara göre kendi çabalarıyla ya da dışarıdan uyarılarak vb keyif alıyormus Kendinizi tam olarak sorunlu hissetmeyin lütfen
Bulabiliyorsanız iyi bir terapist arastırabilirsiniz, kendinizi ve neyi sevip sevmediğinizi keşfedebilirsiniz
Birde kendinizi beğenmeseniz dahi kendinizle barışık olmak işe yarar diye düsünüyorum
Onun dısında yatağa girdiğiniz an günün konularını telaşlarını dışarıda bırakmayı deneyin ^^

Zevk almaya odaklandığınız, aklınızda "zevk almalıyım, zevk almayacak mıyım, niye olmuyor" düşünceleri gezdiği için de nişanlınızla olan süreçten keyif almıyor olabilirsiniz.
Cinsellik başladığında şalteri kapatıp sadece akışa bırakmayı deneyin kendinizi.

Eğer bu durumu çözemeyeceğinizi hissediyorsanız ve fiziksel bir sebebi yok ise, şu corona süreci sonrasında cinsel terapide uzmanlaşmış bir psikolog ile görüşmeniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Bu durum ilerideki hayatınızı, nişanlınızla ilişkinizi ve evliliğinizi etkileyecek çünkü ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…