- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Güzel fikirmiş valla yabu aralar bende de bıkkınlık geldi ya okullar açılsın diye dört gözle bekliyorum vallayemek yapmamamk için acıkmıyrrum bile
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikirmiş valla yabu aralar bende de bıkkınlık geldi ya okullar açılsın diye dört gözle bekliyorum vallayemek yapmamamk için acıkmıyrrum bile
![]()
Bende keşke rabbim insanların öğününü üç deyilde bir öğün yapsaydı diyorum bir öğün yemek yetseydi yani ;Buradan bilim insanlarina sesleniyorum.
Oteden beri bahsedilen tablet seklindeki gidalari gelistirin artik.
Bazen yogunluktan birakin yemek yapmayi yemeye bile vakit kalmiyor.
Ailece yiyebilecegimiz leziz tabletler istiyoruz.
Arz ederim.![]()
Ayy ne güzel olurdu yaKeske yemeklerde peynir ,zeytin gibi hazir satilsaaaa.off offf
Öyle ya zaman su gibi geçiyo ama biz halen yiyoruzBende keşke rabbim insanların öğününü üç deyilde bir öğün yapsaydı diyorum bir öğün yemek yetseydi yani ;)) valla ev işi yapan yemek yapan bi robot çıkarsalar ilk alacak ben olacam. Banada yetti gayri bu işler ya.
2gün deşardayım ama sonra yine düşün dur ne yemek yapsam bugün diye bu ara çok sıkıldım bu işlerdenahaha koptum yorumlaraölmüşsünüz kızlar siz
siz de 5 gün yapın, 2 gün dışarıdan hamburger falan söyleyin.. en azından 2 gün rahat edeceğiniz için 5 gün çok gözünüzde büyümez
![]()
Ah kardeş türkiyede yok öyle bi erkek varsada bana söylemeyin çok üzülürüm halimeEvli değilim ama ileride geleceğimi görebiliyorum onun için hiç yemek yapmasak değil "Keşke yemekleri erkekler yapsa"![]()
Var yaa geçen aylarda tv de gördüm adam aşçı gülerek "Bizim evde yemek pişmez dışarıdan yiyoruz" diyorAh kardeş türkiyede yok öyle bi erkek varsada bana söylemeyin çok üzülürüm halime![]()
Oh ne güzel benim eşimde dışarıda yedirmeyi sever ama hergün değil ya bugün arkadaşım bi makarna yapmış okadar biz abartıyoruz ille 2 3 çeşit olcakVar yaa geçen aylarda tv de gördüm adam aşçı gülerek "Bizim evde yemek pişmez dışarıdan yiyoruz" diyor![]()
Ben heralde cocugum olsa siteye kafama takilan birseyde girerim yoksa cok kaliyorum konu konuyu aciyor yaniKızlar benim gibi olan varmı bilmiyorum ama bu siteye girdiğimden beri işler güçler öğleni geçiyor hep.birde 10 günden beri yemek yapmak istemiyorum.hergün neyapıcam diye düşünmek çıldırtır oldu beni neyapsam bilemedim.isteksiz yapıncada yemekler güzel olmuyor.bugün patatesli köfte yemeği yaptım patatesleri içinde eritmişim. Dün mercimek yemeği yaptım soğanlar gözüküyor kocam hayatta yemez attım çöpe. Çokta lezzetlidir halbuki yemeklerim ama sıkıldım ya hergün yok ütü yok yemek millet gezerken ben eve hapsoluyorum sırf bunları yaptırmak için çalışabilirim.bukadar işi bigüne nasıl sığdırıpta geZiyorsunuz merak ediyorum benmi tembelim.bugün evi süpürdüm topladım tozları aldım yerleri sildim alışveriş yaptım yemek yaptım çamaşır astım yoğurt mayalıcam şimdi.bunları bitiripte gezebilen varmı ya bide çocuk var tabi yedir içir arkasını topla.yarında ütü var yapmadan gezmeye gidicem.ben tembelmiyim ya
Benimde gencligim ev isleri ve Yemek yapmakla gecti. Ne buyuk hataymis simdi anliyorum. Artik eskisi kadar super temiz degilim ama boylede yasaniyormus: )) onca yilin tercubesiyle ev temizlemek yerine evi derli toplu tutmaya calisin. Aldiginiz seyi aldiginiz yere birakin. Yemekleri yapinca bolca yapinki ertesi gunede kalsin. Suan kolombiyali bir tanidigimin evindeyim. Deyim yerindeyse evi b......k goturuyor. Kadin tv izliyor. Heryer toz pislik. Yemek niyetine birsey yok. Hep aparatif ve hazir yiyecekler. Yemek masasi sanki hic silinmemis less ihhh. Esimde goruyor bu pisligi. Esime dedimki gordunmu Turk kadinin farkini. Bide onlari cagiralimda ev yemek temizlik gorsunler dedi: ) birde bizim kadinlarimizin degeri bilinmez. Yiyin icin yan gelin yatin Turk kadinlari. Boyleleri daha kiymetli oluyor inanin bana. ....Güzel fikirmiş valla ya
Sonuna kadar katılıyorum gerçekten öyle ya hep boğaz bişey kutlarız hadi yemeğe doğumgünü olur hadi pasta ye hep ye sevilen herşey yemekAy evet. Keske yemek yeme gibi bir ihtiyacimiz olmasaydi![]()
Esim sebze olarak sadece taze fasulye yer onuda zorla alistirdim ama mesela hala baskasinin evinde yiyemez gerci benim yaptigimi yesin yeterde sebzesiz bir hayat dusunemiyorum. Biber dolmasinin icini yer disini yemez.baskada sebze yemiyo zaten.ispanak desem midesi bulaniyo pirasada oyle. Ama su konuda hakkini yiyemem onune sadece corba salata koysam bile gik demez.yada makarna salatasi, mercimek koftesi yaparim cay demlerim hadi bes cayi gibi olsun bugunde derim hosuna gider:) bunlar benim kurtaricim oluyo valla yoksa hic cekilmezki hep et makarna pilav nohut bezelye. annem babama uc cesitten az yemek yapmaz arti salata cacik. Bazen bunlari babamin onune koysam ee hani ana yemek nerde der diyorum:))Bacım benimkide aynı sebze yer ama seçili dön dolaş aynı illallah geldi vallahi halbuki ne tariflerim var benim valla benim bi kuzenim var zengin kadın ben kahvaltı haZırlıyorum işten gelince diyo bide 2çocuğu var
Alışmış sizin ki :) Biz bayanlarda her şeyden sıkılıyoruz olsa bir dert olmasa bir dert.Arada şikayet etsek bile yemek yapmak iyidir yaaa ... Rabbim her şeyi versin yeter ki hiç olmayanlar da var.Oh ne güzel benim eşimde dışarıda yedirmeyi sever ama hergün değil ya bugün arkadaşım bi makarna yapmış okadar biz abartıyoruz ille 2 3 çeşit olcak
Doğru doğru benim kaynanamda yatağını toplamadan gezmeye koyulur bi yemek yapar bide süslenir hep kıaförde.evide öyle güzelki temizlemeye soyamzsın ama kadın zamanını böyle şeylerle harcamıyoBenimde gencligim ev isleri ve Yemek yapmakla gecti. Ne buyuk hataymis simdi anliyorum. Artik eskisi kadar super temiz degilim ama boylede yasaniyormus: )) onca yilin tercubesiyle ev temizlemek yerine evi derli toplu tutmaya calisin. Aldiginiz seyi aldiginiz yere birakin. Yemekleri yapinca bolca yapinki ertesi gunede kalsin. Suan kolombiyali bir tanidigimin evindeyim. Deyim yerindeyse evi b......k goturuyor. Kadin tv izliyor. Heryer toz pislik. Yemek niyetine birsey yok. Hep aparatif ve hazir yiyecekler. Yemek masasi sanki hic silinmemis less ihhh. Esimde goruyor bu pisligi. Esime dedimki gordunmu Turk kadinin farkini. Bide onlari cagiralimda ev yemek temizlik gorsunler dedi: ) birde bizim kadinlarimizin degeri bilinmez. Yiyin icin yan gelin yatin Turk kadinlari. Boyleleri daha kiymetli oluyor inanin bana. ....
Tabi canım orası öyle nankörlük yapmıyorum ama çok zamanımıZı alıyo bunun varmı püf noktası diye yazdımAlışmış sizin ki :) Biz bayanlarda her şeyden sıkılıyoruz olsa bir dert olmasa bir dert.Arada şikayet etsek bile yemek yapmak iyidir yaaa ... Rabbim her şeyi versin yeter ki hiç olmayanlar da var.
11 yıllık evliyimzaman zaman banada olur rutinden sıkılabiliyor insan..duş falan al sabah kalkınca faydasını görürsün..Tabi canım orası öyle nankörlük yapmıyorum ama çok zamanımıZı alıyo bunun varmı püf noktası diye yazdım
BabanıEsim sebze olarak sadece taze fasulye yer onuda zorla alistirdim ama mesela hala baskasinin evinde yiyemez gerci benim yaptigimi yesin yeterde sebzesiz bir hayat dusunemiyorum. Biber dolmasinin icini yer disini yemez.baskada sebze yemiyo zaten.ispanak desem midesi bulaniyo pirasada oyle. Ama su konuda hakkini yiyemem onune sadece corba salata koysam bile gik demez.yada makarna salatasi, mercimek koftesi yaparim cay demlerim hadi bes cayi gibi olsun bugunde derim hosuna gider:) bunlar benim kurtaricim oluyo valla yoksa hic cekilmezki hep et makarna pilav nohut bezelye. annem babama uc cesitten az yemek yapmaz arti salata cacik. Bazen bunlari babamin onune koysam ee hani ana yemek nerde der diyorum:))
Babanı annen alıştırmış bence .eşin benim kocama benziyo az çok oda gık demez ama seçer yemeği hep aynı şeylerdende gına geliyo dediğin gibiEsim sebze olarak sadece taze fasulye yer onuda zorla alistirdim ama mesela hala baskasinin evinde yiyemez gerci benim yaptigimi yesin yeterde sebzesiz bir hayat dusunemiyorum. Biber dolmasinin icini yer disini yemez.baskada sebze yemiyo zaten.ispanak desem midesi bulaniyo pirasada oyle. Ama su konuda hakkini yiyemem onune sadece corba salata koysam bile gik demez.yada makarna salatasi, mercimek koftesi yaparim cay demlerim hadi bes cayi gibi olsun bugunde derim hosuna gider:) bunlar benim kurtaricim oluyo valla yoksa hic cekilmezki hep et makarna pilav nohut bezelye. annem babama uc cesitten az yemek yapmaz arti salata cacik. Bazen bunlari babamin onune koysam ee hani ana yemek nerde der diyorum:))