• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yemek yapmasak ne güzel olurdu

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
Kızlar benim gibi olan varmı bilmiyorum ama bu siteye girdiğimden beri işler güçler öğleni geçiyor hep.birde 10 günden beri yemek yapmak istemiyorum.hergün neyapıcam diye düşünmek çıldırtır oldu beni neyapsam bilemedim.isteksiz yapıncada yemekler güzel olmuyor.bugün patatesli köfte yemeği yaptım patatesleri içinde eritmişim. Dün mercimek yemeği yaptım soğanlar gözüküyor kocam hayatta yemez attım çöpe. Çokta lezzetlidir halbuki yemeklerim ama sıkıldım ya hergün yok ütü yok yemek millet gezerken ben eve hapsoluyorum sırf bunları yaptırmak için çalışabilirim.bukadar işi bigüne nasıl sığdırıpta geZiyorsunuz merak ediyorum benmi tembelim.bugün evi süpürdüm topladım tozları aldım yerleri sildim alışveriş yaptım yemek yaptım çamaşır astım yoğurt mayalıcam şimdi.bunları bitiripte gezebilen varmı ya bide çocuk var tabi yedir içir arkasını topla.yarında ütü var yapmadan gezmeye gidicem.ben tembelmiyim ya

aynı dertten bende müzdaripim bir bilen varsa anlatsın bayanlar işinizi bitirip nasıl geziosunjz?

Evet tembelsin kuzum;););)
Belli bir plan yap kendine. Hem çalışıyorum, hem tüm işlerim zamanında bitiyor. Mesale yarın gezmeye gidecekmissin. Kalk ütünü yap, yemeğini hazırla. Paşalar gibi dedikodu yapmaya zamanın kalsin sabaha;););)

aynı dertten bende müzdaripim bir bilen varsa anlatsın bayanlar işinizi bitirip nasıl geziosunjz?
Kansızmıyım neyim diyorum valla bide dışarı çıkarken yok makyaj yap yok saçını başını yap benim kuzenim varya kahvaltıdan sonra yemek yapar akşam için ama kendine bakmaz hem bakımlı hem hamarat nasıl olunuyo biri anlatsın

Evet tembelsin kuzum:KK66::KK66::KK66:
Belli bir plan yap kendine. Hem çalışıyorum, hem tüm işlerim zamanında bitiyor. Mesale yarın gezmeye gidecekmissin. Kalk ütünü yap, yemeğini hazırla. Paşalar gibi dedikodu yapmaya zamanın kalsin sabaha:KK66::KK66::KK66:
Bu ara gerçekten tembelim ya hiçbişeyi yetiştiremiyorum ütü yaptıktan sonra ağırlık oluyo üstümde yoruluyorum yok duş al yok hazırlan öğleni bulucak ve o sıcakta gez bakalım nereyi geziceksin

Buradan bilim insanlarina sesleniyorum.

Oteden beri bahsedilen tablet seklindeki gidalari gelistirin artik.

Bazen yogunluktan birakin yemek yapmayi yemeye bile vakit kalmiyor.

Ailece yiyebilecegimiz leziz tabletler istiyoruz.

Arz ederim. :KK53:

Kansızmıyım neyim diyorum valla bide dışarı çıkarken yok makyaj yap yok saçını başını yap benim kuzenim varya kahvaltıdan sonra yemek yapar akşam için ama kendine bakmaz hem bakımlı hem hamarat nasıl olunuyo biri anlatsın
hem titiz hem bakımlı hem hamarat insan yok emin ol
bakımlı ve hamaratların evini çöp goturur
titiz ve hamarat olan bakımsızdır
bakımlı ve titizse evde yemek yoktur

Konu basligina guldum :)
Esimi sabah 7 de ise gonderdikten sonra direk mutfaga girip yemegimi yaparim, en fazla iki saatimi alir.
Sonra isim varsa yaparim yoksa KK ya takilirim ve butun gunum rahat gecer :)

Ben şu bakımlı ve titize giriyorum sanki yemek hep en son planda elim çok lezzetli herkes çok beğenir ama bu 10 günden beri hiç yapmak istemiyorum çünkü kendime bakımla meşgulüm nezaman bakımsız paçoz olsam herşeyim tam ama ben vasat oluyorum buna bi çözüm getirmem lazım acilen

yemek yapmak için arada hd yemek programı izlemek acaip gaza getirir hemencik mutfak aşkı doğuyor bende bkz.ntv mucize lezzetler (misal)

Buradan bilim insanlarina sesleniyorum.

Oteden beri bahsedilen tablet seklindeki gidalari gelistirin artik.

Bazen yogunluktan birakin yemek yapmayi yemeye bile vakit kalmiyor.

Ailece yiyebilecegimiz leziz tabletler istiyoruz.

Arz ederim. :KK53:
Al bendende okadar ya bide ev hanımıyım ama sanki yemek yemek için yaşoyoruz he saat yemek hazırla meyve hazırla aparatif hazırla hep boğaz hayat geçip gidiyo yaa 29olduk arkadaşlarım haftada 1ev işi yapıyo sonra hep geziyo ama ben ev ilini bırakıp gezemiyorum

Bide esin benim ki gibi yemek seciyorsa vay haline vay... yemek yapmayi cok severim lezzetlide olur esim bayilir ama adam sebze yemiyor dön dolas ayni yemekleri yap bi sure sonra banada fenalik geliyor... miray2626 arkadasada katilmadan edemicem ev isine kaptirdin mi bakim falan hak getire valla

yemek yapmak için arada hd yemek programı izlemek acaip gaza getirir hemencik mutfak aşkı doğuyor bende bkz.ntv mucize lezzetler (misal)
Eşim çok yemek seçer o izlediğim anca benim iştahımı açar ben varya bi domates bi salata üzerine zeytinyağla doyarım.biber kızartır yoğurtlarım doyarım ama ona yemek artı ya makarna ya pilav artı salata artı cacık offf :(

;(yahu arkadaşım aşırı, titizim, hamaratim ve bakimliyim;) isteyince hepsi olur canım ya. Günlük işten gelince mutlaka balkon yikar, yer siler, toz alirim. Çamaşır varsa hiç hafta sonu beklemem yikar asarım. Onlar kururken yemek masam hazır olur. Masa toplanır, hop ütü. Duş. Hafta sonları tül, cam, kapı vs. Dışarı çıkarken hafif makyaj, saclari toplamak, şık giyinmek yeterli. İste bu kadar basit. İşleri erteleyip durmak yığılmaya sebep oluyor;) kolay gelsin hepinize;););););)

Bide esin benim ki gibi yemek seciyorsa vay haline vay... yemek yapmayi cok severim lezzetlide olur esim bayilir ama adam sebze yemiyor dön dolas ayni yemekleri yap bi sure sonra banada fenalik geliyor... miray2626 arkadasada katilmadan edemicem ev isine kaptirdin mi bakim falan hak getire valla
Bacım benimkide aynı sebze yer ama seçili dön dolaş aynı illallah geldi vallahi halbuki ne tariflerim var benim valla benim bi kuzenim var zengin kadın ben kahvaltı haZırlıyorum işten gelince diyo bide 2çocuğu var

;(yahu arkadaşım aşırı, titizim, hamaratim ve bakimliyim:KK66: isteyince hepsi olur canım ya. Günlük işten gelince mutlaka balkon yikar, yer siler, toz alirim. Çamaşır varsa hiç hafta sonu beklemem yikar asarım. Onlar kururken yemek masam hazır olur. Masa toplanır, hop ütü. Duş. Hafta sonları tül, cam, kapı vs. Dışarı çıkarken hafif makyaj, saclari toplamak, şık giyinmek yeterli. İste bu kadar basit. İşleri erteleyip durmak yığılmaya sebep oluyor:KK66: kolay gelsin hepinize:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Hey maşallah kardeş ne yiyosun ne içiyosun afedersin ama motor gibi bu ne hız vallahi imrendim bende temizliği bırakamadığımdan sdece haftada 1geziyorum ama arkadaşlarım hergün dışarda ya

Keske yemeklerde peynir ,zeytin gibi hazir satilsaaaa.off offf

Back