Arkadas grubumla 9yasinda tanistim hala da en yakin arkadaslarim. 10 kadar kisiyiz hemde. Her birimiz farkli kisileriz, birbirimizin sevmedigimiz sevdigimiz ozellikleri var, hepsi evlendiler esleriyle de kanka olduk, bazilarimizin cocugu oldu. Buyuk bir aileyiz.. diger yakin arkadas grubum uniden. Bagimiz hic kopmadi, nikah sahitleri bile bendim bir tanesinin, digerinin bas nedimesi gibi bisey. Ve bahsettigim arkadasliklar ayda yilda bir gorusme degil baya canim gibi kardesim gibi..
Bence insanlari iyi elemek, her haliyle kabul etmek ve guzel bir kalple yaklasmak gerekiyor.
Evet biten arkadasliklarim, kazik yediklerim de oldu herkes iyi degildir ama genc biri olmussam ve en yakin arkadasim yoksa doner kendime bakarim. 1 tane bile olmamasi bence buyutulecek bir sorun.
Birileri sizi kiskandi, birileri kotuydu, digerleriyle hayatiniz farkliydi eee? Sizin mukemmelliginiz nerden geliyor?
Gecmisinden kimsenin olmamasi benim icin onemli bir kistas, bence insanin ne kadar sorumluluk alabildigini, en azindan birilerine ihanet etmedigini, iyi kalabildigini gosteriyor.
Kirilmayin ama 1 tane bile dostunuz yoksa bence sorun sizde, ben 20 kisi olsun da demiyorum.