• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hiç uzamayan saçlarım uzadı

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
373
Saçları çok geç uzayan birisi olarak bu mucizeyle karşılaşmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Hem size zarar vermiyor hem de saç uzatıyor.
Doğanın mucizesine inanabiliyor musunuz!

Bunun için gerekli malzemeler;

*Sinemaki otu
*Bepanten ampul
*Bemiks ampul
*Tatlı badem yağı
*Yılan yağı

Evet arkadaşlar bepanten ampul ve bemiks ampulu eczaneden satın alıyorsunuz 1 pakette 5 ampul var ve fiyatları 5 tl gibi bir rakam.
Ampuller bu şekilde;

86ef24_836a1143bc7d4f51b56a3b27bebdbd96.jpg

Şimdi de Sinemaki otundan söz edeyim. Bu otuda aktardan alacaksınız yani her şey güvenli. Otu 5 tl'lik alsanız size çok uzun süre gider.
Sinemaki otu da böyle bir şey.
86ef24_6ea7052918f443d0a0f534ae92834c7c.jpeg

Şimdi 1 çay kaşığına otu katın sonra bu otu bir cezveye katın üzerine yarım bardak su katıp kaynatın.

Biraz kaynamaya başlayınca parfüm şişesi gibi fısfıs uçlu bir şişeye katın üzerine bepanten ve bemiks ampulü kırıp dökün. Sonra da yağlardan dilediğiniz kadar katın.
Yağlarda şu şekilde;

86ef24_78224de25c2c478582d7ef046a2c9ec7.jpg

Badem yağı saçlarınızı yumuşatır ve harika görünmesini sağlar :)

86ef24_19067f3122774887b01f951e9a94d652.jpg

Yılan yağı saçınızın çoğalmasına ve uzamasına yardımcı olur.

Evet karıştırdıktan sonra güzelce çalkalayıp saçınıza fısfıs yöntemiyle yayın.
Saçınızda birkaç saat kalsın, 3 saat idealdir.
Sonra saçlarınızı yıkayın.

Haftada bir kere uygulayacaksınız.
1 ay sonra 1 hafta ara verin.

Zaten ben sadece 1 ay yaptım. Buna rağmen hiç uzamayan saçlarım uzadı ve bıraktıktan sonra da uzamaya devam etti :))

Saçları çok geç uzayan birisi olarak bu mucizeyle karşılaşmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Hem size zarar vermiyor hem de saç uzatıyor.
Doğanın mucizesine inanabiliyor musunuz!

Bunun için gerekli malzemeler;

*Sinemaki otu
*Bepanten ampul
*Bemiks ampul
*Tatlı badem yağı
*Yılan yağı

Evet arkadaşlar bepanten ampul ve bemiks ampulu eczaneden satın alıyorsunuz 1 pakette 5 ampul var ve fiyatları 5 tl gibi bir rakam.
Ampuller bu şekilde;

86ef24_836a1143bc7d4f51b56a3b27bebdbd96.jpg

Şimdi de Sinemaki otundan söz edeyim. Bu otuda aktardan alacaksınız yani her şey güvenli. Otu 5 tl'lik alsanız size çok uzun süre gider.
Sinemaki otu da böyle bir şey.
86ef24_6ea7052918f443d0a0f534ae92834c7c.jpeg

Şimdi 1 çay kaşığına otu katın sonra bu otu bir cezveye katın üzerine yarım bardak su katıp kaynatın.

Biraz kaynamaya başlayınca parfüm şişesi gibi fısfıs uçlu bir şişeye katın üzerine bepanten ve bemiks ampulü kırıp dökün. Sonra da yağlardan dilediğiniz kadar katın.
Yağlarda şu şekilde;

86ef24_78224de25c2c478582d7ef046a2c9ec7.jpg

Badem yağı saçlarınızı yumuşatır ve harika görünmesini sağlar :)

86ef24_19067f3122774887b01f951e9a94d652.jpg

Yılan yağı saçınızın çoğalmasına ve uzamasına yardımcı olur.

Evet karıştırdıktan sonra güzelce çalkalayıp saçınıza fısfıs yöntemiyle yayın.
Saçınızda birkaç saat kalsın, 3 saat idealdir.
Sonra saçlarınızı yıkayın.

Haftada bir kere uygulayacaksınız.
1 ay sonra 1 hafta ara verin.

Zaten ben sadece 1 ay yaptım. Buna rağmen hiç uzamayan saçlarım uzadı ve bıraktıktan sonra da uzamaya devam etti :))

Öncesi, sonrası olarak fotoğraf koyabilir misin ?
Bende bu kürü yapıyorum cuma günleri ama bugün işim olduğu için yarın veya pazar günü yapıcam ama 2-3 ay devam etmeyi düşünüyordum ben

Bende bu kürü yapıyorum cuma günleri ama bugün işim olduğu için yarın veya pazar günü yapıcam ama 2-3 ay devam etmeyi düşünüyordum ben
tabiki koyarım ama ben çok önce yaptım şimdiki halini paylaşabilirim önceki hali de flash belleğe atmıştım telefonu yenileyeceğim için ordan bulup atıcam

2-3 ay devam edebilirsin ama 1 ay sonra 1 hafta ara ver

saç uzatmak için formüle gerek yok. çocukluktan beri uzun sac kullanan biri olarak ben söyleyeyim size

şöyle başlamalısınız

1. saçınızı dayanabildiğiniz kadar yıkamayın. yapabiliyorsanız nedeyse 2 hafta kadar dayanın.

bunu sürekli yapmayın sakın.yılda 2 defa yapabilirsiniz mesela.bunda ki amaç saçı kendi haline bırakmak. kendi yağıyla beslenmesini sağlamak ve tamamen kimyasaldan arındırmak.

1 hafta kolay oluyorda ilk haftadan sonra biraz zorluyor kızlar. yani 3-4 gün ona da dayanılır yani. şöyle zorluyor hani kirli ya yıkamak istiyorsunuz. ama dayanırsanız iyi olur

daha fazla bekletmeyin ama biliyorsunuz ki saçlarınızın derisi ne kadar temizse o kadar nefes alır. bunda ki amaç kendi yagıyla beslenmesini sağlamak

2. hangi şampuan olduğu çok farketmez aslında kendinizce seçin. en az kimyasal olan bir şey bulmaya çalışın.

3.KESİNLİKLE ve kesinlikle kremli şampuan kullanmamalısınız. kesinlikle sadece sampuan kullanmalısınız. kremler sadece satış için

4. kesinlikle bakım ürünü bilmem ne kullanmayın. kuaförlere de inanmayın. çok iyi tanıdığınız bir yakınınız varsa ama işinde uzman bir kuaför ona sorun kremler bakım ürünleri...vs için ne diyecek

5.kesinlikle kaynar suyla yıkamamalısınız kaynardan biraz ılık olmalı. çok kaynar zarar veririr, çok ılık temizlemez

6. yapabiliyorsanız günde 2 defa yıkayın. yani formül zarar vermeden sacınızın gözeneklerını acık tutmak oksijen almasını saglamak.

7. bir kaç ayda bir de 1. maddede dediğim kadar değil de 5-6 gün gibi kendi haline bırakırsanız yağıyla rahatlar

8. banyodan çıktıgınızda havluyla iyice bekletin ki saç ve derisi nem alsın. nem hayattır çünkü sudur. saçlarımızda yaşıyor ve su istiyor unutmayın. olabildiği kadar makinesiz kurutmaya calısın. hatta şu saç bonelerı varya ısıtıp tekrar sacınız yaşken takın. iyi gelicek. zaten farkedeceksiniz

9. basit telden yapılan 1 tl lik saç masaj telleri var ya belki gördünüz onun gibi bir şeyle de arada masaj yaparsanız ( bu sizin tercihiniz ama bence çok iyi olur) kan dolaşımını sağlamış hem kendinizi hem saçınızı rahatlatmış olursunuz

bu arada boyamayı kesersenız ıyı olur en azından istediğiniz uzunluğa gelene kadar

elbette saç beslenmek ve fiziksel gücünüzlede ilgili ama benden yola çıkarsak nerdeyse zorla 2 lokma yiyen biriyim ve 43 kiloyum diyebilirim. normal yaşamım diyet yemegi gibi. yani benimde çok iyi beslendiğim söylenemez.

yani bu dediklerimi uygularsanız 2 ya da 2 buçuk ayda omzunuza zor değen saçınız belinizin altına inmiş olur

defalarca saçımı küt kestirip tekrar böyle uzattım kızlar. ben de işe yarıyor. ben çok yıkamanın ama zarar vermeden çok yıkamanın saçı uzattığını keşfettim. bu arada 35 yaşındayım.

benim kesin emin olduklarım bunlar kızlar. isterseniz deneyin. bu arada tekrar edeyım hiç bir koşulda saç kremi kullanmayın ama benim saçım açılmıyor demeyin. çok sert oluyor demeyin. benim saçım kuru ve kııvırcık . düşünün artık. saç kendi kıvamını buldugunda kendiliğinden yumuşuyor.

hepinizi öpüyorum

Back