- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
Saçları çok geç uzayan birisi olarak bu mucizeyle karşılaşmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Hem size zarar vermiyor hem de saç uzatıyor.
Doğanın mucizesine inanabiliyor musunuz!
Bunun için gerekli malzemeler;
*Sinemaki otu
*Bepanten ampul
*Bemiks ampul
*Tatlı badem yağı
*Yılan yağı
Evet arkadaşlar bepanten ampul ve bemiks ampulu eczaneden satın alıyorsunuz 1 pakette 5 ampul var ve fiyatları 5 tl gibi bir rakam.
Ampuller bu şekilde;
Şimdi de Sinemaki otundan söz edeyim. Bu otuda aktardan alacaksınız yani her şey güvenli. Otu 5 tl'lik alsanız size çok uzun süre gider.
Sinemaki otu da böyle bir şey.
Şimdi 1 çay kaşığına otu katın sonra bu otu bir cezveye katın üzerine yarım bardak su katıp kaynatın.
Biraz kaynamaya başlayınca parfüm şişesi gibi fısfıs uçlu bir şişeye katın üzerine bepanten ve bemiks ampulü kırıp dökün. Sonra da yağlardan dilediğiniz kadar katın.
Yağlarda şu şekilde;
Badem yağı saçlarınızı yumuşatır ve harika görünmesini sağlar :)
Yılan yağı saçınızın çoğalmasına ve uzamasına yardımcı olur.
Evet karıştırdıktan sonra güzelce çalkalayıp saçınıza fısfıs yöntemiyle yayın.
Saçınızda birkaç saat kalsın, 3 saat idealdir.
Sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir kere uygulayacaksınız.
1 ay sonra 1 hafta ara verin.
Zaten ben sadece 1 ay yaptım. Buna rağmen hiç uzamayan saçlarım uzadı ve bıraktıktan sonra da uzamaya devam etti :))
Hem size zarar vermiyor hem de saç uzatıyor.
Doğanın mucizesine inanabiliyor musunuz!
Bunun için gerekli malzemeler;
*Sinemaki otu
*Bepanten ampul
*Bemiks ampul
*Tatlı badem yağı
*Yılan yağı
Evet arkadaşlar bepanten ampul ve bemiks ampulu eczaneden satın alıyorsunuz 1 pakette 5 ampul var ve fiyatları 5 tl gibi bir rakam.
Ampuller bu şekilde;
Şimdi de Sinemaki otundan söz edeyim. Bu otuda aktardan alacaksınız yani her şey güvenli. Otu 5 tl'lik alsanız size çok uzun süre gider.
Sinemaki otu da böyle bir şey.
Şimdi 1 çay kaşığına otu katın sonra bu otu bir cezveye katın üzerine yarım bardak su katıp kaynatın.
Biraz kaynamaya başlayınca parfüm şişesi gibi fısfıs uçlu bir şişeye katın üzerine bepanten ve bemiks ampulü kırıp dökün. Sonra da yağlardan dilediğiniz kadar katın.
Yağlarda şu şekilde;
Badem yağı saçlarınızı yumuşatır ve harika görünmesini sağlar :)
Yılan yağı saçınızın çoğalmasına ve uzamasına yardımcı olur.
Evet karıştırdıktan sonra güzelce çalkalayıp saçınıza fısfıs yöntemiyle yayın.
Saçınızda birkaç saat kalsın, 3 saat idealdir.
Sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir kere uygulayacaksınız.
1 ay sonra 1 hafta ara verin.
Zaten ben sadece 1 ay yaptım. Buna rağmen hiç uzamayan saçlarım uzadı ve bıraktıktan sonra da uzamaya devam etti :))