hiç umudum kalmadı artık...:(((

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.2 yıllık evliym bende ilk yıl hapla korundum bıraktım ve tam 1 yıl oldu gebe kalamıyorum yaaa offfff adetlerim düzenli hormonlarım da ii miş.bu ayda kesin oldu dedim belirtilerden dün beta hcg değer adetimden 1 gün önce 0.56 yani negatif herkeste gebelik haberi alıyorum aldıkça üzülüyorum.bu civanperçemi kızlar hayıt otu falan deneyenler varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

selam hanimlar umarim size bir umut olabilirim.ben suan Allahima binlerce yüzbinlerce sükürler olsun 12 haftalik hamileyim.ve bunun icin tam 4 sene bekledim.5 senelik evliyim.benim esimde hic doktora gitmedi bende defalarca trip attim agladim sizladim kavga ettik ama tik yoktu doktora gitmedi gitmedi hep ben gittim hormon tedavileri cartlar curtlar....ve en sonunda ben doktora gitmeyi biraktim ve allaha sigindim cok istedim cok dua ettim esimide rahat biraktim hic konusunu dahi acmadim ve zamanla kendisi cocuk istemeye basladi cocuklari görünce sevmeye basladi hayaller kurmaya basladi vs.vs.ve allahima sükürler olsun dualarimi kabul etti kul isteyince verdigine birkez daha inandim ve allahtan baska kimseye güvenmemek gerektiginide hatirladim.tabiki doktorlar basimizin taci ama bazen tek basina yetmiyorlar.cani gönülden isteyin.inaninki Allah isteyince herkese veriyor bunu biliyorum....Insallah en kisa zamanda isteyen herkesin olur ve herkes diyorya fazla kafaya takmayin diye.gercekten takmayin rahat olun..

iyi akamlar hanımlar...allah öncelikle hepinzin sesini duyup kucaklarınıza evlatlarınızı almayı nasip etsin..benimde 7 aylık bir oğlum var.annelik gerçektende çok güzel bi duygu.zamanında bende bende sorun var bebeğim olmayacak diye çok üzülmüştüm ki ortada hiç bir neden yokken.ama allah okadar biyik ki umudunuzu kaybettiğiniz anda ve doğru zamanda sizin yüzünüzü güldürüyor...kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...umudunuzu yitirmeyin ve nolur kötü düşünmeyin.

ah ah konu açılalı çok olmuş ben 2011 den bu yana gebe kalmak istiyorum denemediğim bitkisel kür okumadığım dua gitmediğim doktor kalmadı eşime gelince o hiç doktora gitmedi benim gittiklerim ise sorun yok dedi artık ümitlerim tükendi psikolojim bozuldu ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…