ben yumurta takibi falan her şey yaptırdım,aylarca tek başıma doktora gittim, eşimde tık yok...takmıyodum aslında ama etrafımda tam 3 hamile var gördükçe tuhaf oluyorum...
aynen katılıyorum sana..
ve bende tek kendım bakınıorum esım özel hastanede calısıor ama sadece ben bakınıor ve kendım çaba gosterıorum ama doktor sperm testı fln ısterse ozmn yaparım dıor bızımde cocugumuz oluck bundan emınım zamanı var
kızlar bu ay da olmadı...aylardır olmuyo zaten...artık uzmanlaştım adetime 5 gün kala vücut sıcaklığım düşmeye başlıyo tam 35.8 olunca adet oluyorum...uffffffffffffffffffffff...çok içim sıkılıyo hiç olmıcak galiba... hayırlısı böyle demek ki...en kötü yanı da olmamasına rağmen sadece ben doktora gidiyorum, biraz hormon problemi vardı, halloldu...eşim hiç gitmedi ve gitmesi için ikna edemedim...utanırmış...10 yıl beklermiş daha iyiymiş...ben 10 yıl sonra menapoza girerim...çıldırıcam yaaaaaaaa...bu arada bir yılı geçti biz denemeye başlayalı...benim durumumda olan var mı...düşünme olur diyolar, 3 aydır hiç yoktu aklımda yine geldi...
canım zaten doktor eşine bakmadan sana bişey yapmıcam artık dedi...gebeliğe engel bulamadı bende...eşime aylardır yalvarıyorum gitmiyo...(
kızlar bu ay da olmadı...aylardır olmuyo zaten...artık uzmanlaştım adetime 5 gün kala vücut sıcaklığım düşmeye başlıyo tam 35.8 olunca adet oluyorum...uffffffffffffffffffffff...çok içim sıkılıyo hiç olmıcak galiba... hayırlısı böyle demek ki...en kötü yanı da olmamasına rağmen sadece ben doktora gidiyorum, biraz hormon problemi vardı, halloldu...eşim hiç gitmedi ve gitmesi için ikna edemedim...utanırmış...10 yıl beklermiş daha iyiymiş...ben 10 yıl sonra menapoza girerim...çıldırıcam yaaaaaaaa...bu arada bir yılı geçti biz denemeye başlayalı...benim durumumda olan var mı...düşünme olur diyolar, 3 aydır hiç yoktu aklımda yine geldi...
Canım merhaba bende geçen yıl hamileydim ama bebğimi kaybettim ve tam 1 yıldır nerdeyse uğraşıyoruz olmuyor bende senin gibi sadece kendim doktora gidiyorum hiç bir problem yok herşey yolunda yumurtlamaların yolunda falan diyo gönderiyor beni eve en son kontrolümde eşin bi sperm testi yaptırsın dedi olmuycak böyle falan dedi eşime söyledim grur yaptı bende bi sorun yok olsa hiç olmazdı falan dedi en sonunda zorla ikna ettim ve varis çıktı spermler müthiş düşmüş 70000 'du nerdeyse kısırlık sınırı acil ameliyat dedi ve 2 ay önce ameliyat oldu unutma eşine bunları anlat ki bi an önce doktora gitsin çünkü sonun'da allah korusun kısırlık var yani
nesli cnm neyse eşin yumuşamış zaman dedigin hemen gecer tabi inş gerek kalmaz doktora gitmeye hamile kalırsın:)
bak bi örnek vereyim benim akrabanın komşusu var evlatlık edinmiş yıllarca bebegi olmadıgından.. kadın evlat edindikten bi kaç ay sonra hamile kalmış inan evlat edindigi çocuk haricinde iki tanede kendinin oldu.. nasip kimbilir nezamannnn..hayırlısı ile olsunda bekleyelim bşy olmas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?