• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Ümidim Kalmadı...

bu kadar umutsuz olmanız işte yeterince başarılı olamamanız kilo almanız mı sevgilinizle sorunlarınız mı?
ben şunu öğrendim insanın tek sorunu kendisiyle. kendinle her anlamda anlaştığında barıştığında gerisi çözülür. sorunu dışarıda arama eminim tek suçlu sen değilsindir. ama kendinden başka kimseyi değiştiremezsin.

Amaan bazen bazı şeyler yolunda gitmez. Gitmiyo diye ölmeyi istemek niye. Havalar güzelleşsinde görürüz biz seni. Hem yeni stajyermişsin. Dur bakalııım daha ne badireler atlatacaksın.Daha ilk günden mızıkçılık yaparsan ohooy . hadi bakalım hanfendi işine odaklan ve yediğine içtiğine dikkat et. Dünyadaki milyarlarca insandan daha şanslı olduğunu da unutma.
üslubunuzdan belli çok tatlı bir hanımsınız :) kendiniz gibi tatlı günler diliyorum size

bu kadar umutsuz olmanız işte yeterince başarılı olamamanız kilo almanız mı sevgilinizle sorunlarınız mı?
ben şunu öğrendim insanın tek sorunu kendisiyle. kendinle her anlamda anlaştığında barıştığında gerisi çözülür. sorunu dışarıda arama eminim tek suçlu sen değilsindir. ama kendinden başka kimseyi değiştiremezsin.
evet aynen öyle esas derdim kendimle ama kendimle barışamıyorum esas kendime zıtım zaten...

canım nezaketin sözlük anlamına bu kastettiğin şey girmez ne yazıkki
Her yoruma açık olmayı göze alarak konu açıyorsunuz değil mi, benim de düşüncem bu.
Ben size hakaret etmedim, bence kendinizle barışın, her türlü fikir ve eleştiriye açık olun.
Beğenmediyseniz hem mesajımı 'beğenip' hem de tartışmaya çalışmayın.
Fikir sorarsınız insanlar yorum yapar istediğinizi kaale alır istemediğinizi almazsınız.
Fikir soran birine cevap verdim diye sizden nezaket öğrenecek değilim.
Uzatmayın bence bu konuyu kendinize pay çıkarmaya çalışın yazılanlardan kendinizle sorununuz olduğunu düşünüyorum.

İnsanlar gerçekten hallerine sukretmiyor hic.. Hepimiz boyleyiz :(
Oysa hayatta kendimizden yukarıda değil de aşağıda olanlara baksak daha mutlu olacaz...

Back
X